-
عضو عادی
من پسرم بااسم دختر ساختم سلام من 35 سالمه قد172وزن65 خوش لباس مرتب تمیزخوش رو مو خرمایی چشم قهوه ای سفیدهستم اون هم بزرگه و اباد اگه مرا قابل بدونی شماره تو برام پیام خصوصی کن تشکر
-
-
عضو تازه کار
عاشق کون های پسرای شیرازی ام
سلام میلاد جون من در خدمتم چنان با کیرم اون کونت رو جر میدم که هیچوقت چنین لذتی رو تجربه نکرده باشی اگر دوست داشتی بکنمت منو ادد کن ID:[email protected]
-
-
عضو تازه کار
سلام من 24 سالمه و 175 قدم و 63 وزنم و سایز کیرم هم 17-18 سانته و عاشق کون هستم پسرای شیرازی هر کس دوست داشت من جرش بدم بهم پیام بده من در خدمتم
ID: [email protected]
-
-
عضو تازه کار
نادیا جون میدی یا میکنی اگر میدی خب رم کن تا خودم بیام خوبب بسازمت و بکنمت و 45 دقیقه هم بیشتر باهات فاصله ندارم عزیزم ID: [email protected]
-
-
عضو عادی
-
-
عضو تازه کار
من کون میخوام از شهرستانهای اطراف شیراز هستم و عاشق کون کردنم هر کس کون خوشگل و نرم و بدون مو داره بهم ایمیل بزنه
-
-
Banned
سامان اهل دو طرفه هرکی پایه بود بزنگه 9354199823 26 سالمه اهل شیراز
-
-
عضو تازه کار
سلام میلادم از شیراز یا استهبان گی بالای 25 سال و کمتر از 32 سال میخوام حضوری [email protected]
-
-
عضو کهنه کار
سلام من من پسری 21 ساله فوق احساسی عاطفی دنبال یه همدم پسر یا دختر یا پیرزن پیرمرد ک بتونه عاشقانه باهاش باشم ن فقط سکس اینکه تو بغلش بخوابم و اگر خواست ماساژ سکسی بهش بدم جاش بکنمش و اینکه شهرستانم کرایه رفتو برگشتو بدین میام جایی ک بگین همه جوره حال میدم کون نمیدم اما واسه حال دادن ب شما لاپایی و سکس ماساژ ک بهترین لذت عمرتون رو میدم ؟خواستید شماره بزارید پیام بدم سریع از خوزستان اما ساکن اصفهان کرایه رفتو برگشتو بدی همه جا میام جهرمم الان کسی نیست
-
-
عضو عادی
/امیرعلی از شیرازم..20ساله...یه دوست خوووووب میخام همیشگی زیر22سال
09/17/227/0545
-
کلمات کلیدی این تاپیک