No Recent Activity
درباره kian,shz

اطلاعات عمومی

درباره kian,shz
Biography:
دوستان گرامی که در این سایت و سایت های مشابه به این عضو هستید، کمی تأمل کنید! به چه دلیل این سایت ها ایجاد شده اند!!!
جز از بین بردن کانون خانواده و متلاشی کردن خانواده ی ایرانی هدف دیگری ندارند، درست فکر کنید می بینید این سایت و سایت های مشابه باعث بد بینی شما به خانواده خودتان گشته است و حس پاک عشق را از بین برده و فقط هوس و شهوت حیوانی را جایگزین آن نموده است.
لطفاً به خودتان بیاید و از نابودی خانواده خود و دیگران و جامعه جلو گیری کنید!
میهنمان ایران یادگار بزرگانی چون کوروش بزرگ، داریوش بزرگ، کاوه و . . . را که با شکوه برایمان به یادگار گذاشته اند را رو به ویرانی رها نکنیم.
لطفاً از باز نشر کردن و گذاشتن تصاویر، فیلم، صدا و . . . دختران، زنان، پسران و مردان ایرانی جلوگیری کنید! چند دختر باید به خاطر فریب های پسر و پخش شدن تصویر، فیلم و . . . خود خودکشی کند! چند کانون خانواده باید متلاشی شود! لطفاً خودتان را به جای آنان بذارید! چه حسی پیدا می کنید وقتی خانواده ی شما متلاشی گردد!!!
به جامعه بنگرید چرا ازدواج به مرز صفر رسیده است؟؟؟ گرانی، تورم!!! این ها جزئی از دلایل می باشد اما دلیل اصلی آن بی اعتمادی، عدم عشق، صداقت و پاکی هست.
دیگر پسران به دختران و دختران به پسران، خانواده ها به یک دیگر اعتماد ندارند! بدلیل فساد و فحشای موجود در جامعه.
حکومت کنونی بی لیاقت ترین حکومت در طول تاریخ ایران بوده است، لطفاً شما از ویرانی میهنمان جلوگیری کنید!!! فرهنگمان، زبانمان، نژادمان، خانواده و جامعه مان همه رو به ویرانی گام برداشته و ویران گشته اند.
پاینده با ایران زمین
____________________________
خداوندا
خسته ام از فصل سرد گناه و دلتنگ روزهای پاکم
بارانی بفرست
چتر گناه را دور انداخته ام

آمار


مجموع پست ها
مجموع پست ها
91
میانگین پستها در طول روز
0.03
Total Thanks
Total Thanks
0
اطلاعات عمومی
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت
12-31-2015 01:22 PM
تاریخ عضویت
08-08-2015
معارفه ها
1