شما همین که داخل مملکت رو مثل بقیه دوستانتون به فاک دادید بسته دیگه لازم نیست اینجا آخوند بشی . نمیتونی برو سایت لبیک رو باز کن
شما همین که داخل مملکت رو مثل بقیه دوستانتون به فاک دادید بسته دیگه لازم نیست اینجا آخوند بشی . نمیتونی برو سایت لبیک رو باز کن
این کجاش لطیفه بود کونی
ترکه نشسته بود سر جلسه کنکور. سؤالا رو پخش می کنن و ترکه اول یه پنج دقیقه ای مبهوت به سؤالا خیره میشه . بعد یه پنج تومنی از جیبش در میاره شروع می کنه تند تند شیر یا خط کردن و پاسخ نامه رو پر میکنه . بعد 50-40 دقیقه مراقب میبینه ترکه خیس عرق شده و مرتب یه سکه رو میندازه بالا و زیر لب فحش میده . میره جلو می پرسه داری چیکار میکنی؟ ترکه می گه همه سؤالا رو جواب دادم . دارم جوابامو چک میکنم
.................................................. .................................................. ...........................
افسر داشته امتحان رانندگي ميگرفته. از ترکه ميپرسه: اگه يه نفر وسط خيابون بود، بوق ميزني يا چراغ؟ ترکه ميگه: برف پاك كن جناب سروان! افسر تعجب میکنه، ميپرسه: يعني چي؟ ترکه ميگه: جناب سروان، يعني يا برو اين طرف يا برو اون طرف
فتواي جديد علماي حوزه علميه اگر يك پسر به دختري بگه قربونت برم عزيزم،20 ضربه شلاق داره!! اگر بگه قربونت برم خوشگلم 70 ضربه شلاق داره!! ولي اگر بگه قربونت برم الهي چون در راه خداست هيچ اشکالي ندارد
...........................................
ترکه هر ۳تا بچش دیابت می گیرن. رو می کنه به آسمون داد میزنه: خداااااااااااااا... این کیر بود به ما دادی یا کله قند ؟؟
ترکه میره خارج، یه موتور می دزده. صاحب موتور از دور داد می زنه !No !No ترکه میگه: نو یا کهنه، من بردمش
! ترکه تراکتور می خره، نمی*دونه چطوری خاموشش کنه، می بنددش به درخت
مردها و زنها در یک مورد دست کم اتفاق نظر دارند. اینکه, هیچ کدام به زنها اعتماد ندارند!!
!!! ترکه ریش پروفسوری داشته میره پیش رفقاش، میگه: هر سوالی دارین امروز از من بپرسین، فردا میخوام ریش هامو بزنم!
رکه دستش شکسته بوده، میره دکتر، دستشو گچ می گیرن. بعد ترکه از دکتر می پرسه: آقای دکتر! بعد از اینکه گچ دستمو باز کنم آیا می تونم سنتور بزنم؟ دکتر می گه: البته، حتماً. ترکه میگه: چه عالی! چون قبلاً نمی تونستم!
ترکه میخواسته زنشو نصیحت کنه میگه: هر وقت تو دستشویی یه سوسک دیدی فوراً با دمپایی فورا نزن تو سرش، بی توجه از کنارش رد شو، این کار از صدتا فحش براش بدتره
!!! ترکه دندوناش طلا بوده، هر شب تو گاو صندوق می*خوابیده
مادره به بچش ميگه : مي دونم موهاي خواهرت رو كشيدي شيطونه گولت زد.بچه هم ميگه :آره ولي لگدي كه تو دلش زدم ابتكار خودم بود
یه روز ترکه میره داروخانه میگه اقا ببخشید کاندوم دارین دکتوره که فارس بود میخواد ترکه رو دست بندازه میگه: داریم عزیزم ولی انواع مختلفه میخی گیفی عسلی و ... داریم . از کدوم یکی بدم . ترکه میگه :والاه منکه از اینجور چیزا سر در نمیارم ولی فکر کن . طرف خواهر مادر خودته یچیز خوب بده