-
Banned
داریوش هستم . 30 ساله و متاهل از تهران .مردی آرام و سربه زیر و حرف گوش کن هستم. اطلاعات جنسی بالایی دارم ، هم تئوری و هم عملی . به هیچ عنوان خودخواه نبوده و به دنبال لذت شخصی خودم نیستم . در درجه اول لذت بردن شریک جنسی ام برایم مهم است و از اینکه ببینم شریک جنسی ام لذت میبرد ، بیشتر لذت میبرم ، تا اینکه بخواهم خودم فاعل باشم.هیچ گونه توقع مالی و جنسی ندارم و هدفم لذت دادن به شخصی است که از او خوشم آمده و از دیدن و لمس کردن اندام زیبای یک اف لذت میبرم و توقع انجام سکس ندارم . مهارت خوبی دارم در ارضای خانوم ها با زبونم و همینطور به اوج لذت رسوندن دخترهای باکره.
-اگه اف مجردی هستی که باکره ای و نمیخای بکارتت از بین بره ولی میخای اوج لذت جنسی رو تجربه کنی
-اگه افی هستی که نمیخای سکس عملی داشته باشی و فقط میخای رابطه جنسی اینترنتی داشته باشی
-اگه افی هستی که سوال های جنسی داری و دنبال جواب علمی و عملیش میگردی
-اگه اف متاهلی هستی که نمیخای بی اف داشته باشی چون ترس از لو رفتنش داری ولی کسی رو میخای که به خاطر تنوع ، هر از چند گاهی باهاش رابطه جنسی داشته باشی
-اگه افی هستی که دنبال یه سکس پارتنر حرفه ای و از همه مهمتر حرف گوش کن و آرام و سربه زیر هستی
-اگه افی هستی که رابطه جنسی گذرا و مقطعی میخای و نمیخای بیش از حد رابطه ات عاشقانه و احساسی و وابستگی باشه
-اگه افی هستی که فقط رابطه چتی میخای
-اگه اف بیوه و یا مطلقه هستی و توقع مالی نداری و خواسته ات یه رابطه جنسی با یه آدم بی خطر و حرفه ای است
در صورت تمایل داشتن در ارتباط با من ، با یکی از دو روش زیر اقدام نمایید.
این آی دی یاهو مسنجرمه : dariush_teh_30
این هم ایمیلم : [email protected]
مطمئن باشید از رابطه با من ، به اوج لذت جنسی میرسید.
-
-
عضو تازه کار
-
-
عضو کهنه کار
سلام رامینم از تهران 24 ساله بیتجربه دوستدارم با 1 پسر احساسی اشنا بشم برا دوستی و عشقو حال [email protected]
-
-
عضو تازه کار
-
-
عضو تازه کار
سلام امید هستم22سال از خوزستان افتخار می دید
-
-
عضو تازه کار
.
salam afshin hastam 25 kheyli ham tanha, na mesle hame ke bara khod shirini o motegaed kardane tarafe mogabel migan tanha.bara khodam ham giyafe daram nemigam khoshgelam.
-
-
عضو تازه کار
امینم 22ساله
از تهران دانشجو
قدم 177
وزنم 78
هیکل خوبی دارم
اهل حال هولم شدید
-
-
عضو تازه کار