[B][B]با سلام به همه دوستان من یه ادرس سایت میدم خارجیه ولی کیفیتش اچ دی برین وحال کنین (brazzers.com)
[B][B]با سلام به همه دوستان من یه ادرس سایت میدم خارجیه ولی کیفیتش اچ دی برین وحال کنین (brazzers.com)
amirmoh (08-30-2014)
مرسي عزيزم خيلي باحال بود
ازنظر خوب شما ممنونم .متاسفانه توي ايران وقتي يه سايت سكسي ميبيني فكر ميكني سكس يعني كثافت كاري سايتاي سكسي فارسي فقط دنبال خراب كردن هويت سكس ايراني هستند هويت سكس ايراني شامل غيرت مرد و وفا داري زن ميباشد ما ميتونيم رفتارهاي سكسيمان را پيشرفت بدهيم ودرعين حال غيرت مردانه و وفاي زنانه را از بين نبريم من خيلي متاسفم كه توي ايران يه سايت براي اموزش رفتارهاي درست سكسي مابين زوج هاي ايراني وجود نداره كه اگر اين اموزشها وجود داشت ميديديم كه درچارچوب يك خانواده ي پاك رفتار هاي سكسي(( هاي كلاس)) بوجود ميومد اونوقت جوانان ما ياد ميگرفتند چطور هم حال كنن هم پاك باشن ولي متاسفانه الان جا افتاده كه اگه ميخواي حال كني حتما بايد كثافت كاري كني زن خيانت بكنه ومرد بيغيرت باشه بابا اين چه وضعشه هرجا يه عده اي يه سايت رو اين جوري نابود ميكنن وكلي چيزهايي كه با دين وفرهنگ و مليت ما درتضاد هست وارد جامعه ميكنن وازخدا نمترسن وبراي فرهنگ ايراني هيچ ارزشي قايل نيستن
amirmoh (08-30-2014)
iran-incest (07-21-2016)
جالب بید<<<<
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ₪₪₪
سلام
من قبلا میرفتم سایت سکسی سکس. تو گوگل سرچ میکردم میومد.ولی الان نمیاد.اگه کسی آدرس کامل این سایت رو داره برام تو خصوصی پی ام بده
من فقط ازین سایت میتونم کلیپ آنلاین ببینم
مرسی
http://18sal.com
مرجع فیلم سکسی ایرانی همه نوعی داره ولی اصلش ایرانی هست
iran-incest (07-21-2016)
کلیپ سکسی ایرانی
uppit.com/r93l60ag7767/mov_0045.rar
ویرایش توسط پرنیا : 05-24-2013 در ساعت 02:46 PM
iran-incest (07-21-2016)
این سایت دانلود مجانی با کیفیت HD میذاره
www.adultddl.ws![]()
ali....ad (03-31-2015), iran-incest (07-21-2016)