-
عضو عادی

نوشته اصلی توسط
دیگه گناه بسه
کجا وکی و به کی؟؟؟؟؟؟؟
با گریه و زاری کردن برای کسانی که 99999 سال پیش مردند
با سر وصداهایی که شب ها و روزها توی مسجداشون و خیابابون ها در می اورند و نمی ذارند آدم توی خونه خودش هم آسایش داشته باشه
با غارت ایران و آریایی و از بین بردن قهرمانان واقعی ایران کوروش و امثال اینها و جایگزینی حسن و حسین و امثال اینها
با دروغ و سانسور در تلویزیون و همیشه گریه و زاری و آخندهای کس کش پدر
-
3 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Big Sexy تشکر کرده اند
mamad bonbast (02-25-2014), pejpej99 (06-23-2014), نازي42 (06-10-2014)
-
عضو کهنه کار
سلام دوستان .چرا اینقدر به این مسایل سطحی و ساده نگاه میکنید؟ یه مثال میری تو کویر با یک سطح صاف بدون گیاه خشک خشن روبرو میشی .میگی اینجا هیچ موجود زنده ای وجود نداره .اما یهو یه تکنولوژی میاد بهت اجازه میده که بتونی به راحتی زیر زمینی که هیچگیاه و موجود زنده ای نداره ببینی. حیرت میکنی میبینی زندگی داره موج میزنه .اینجا هم همینه .ما عادت کردیم به مسائل سطحی نگاه کنیم .کاری به عمق مطلب نداریم.کی میتونه به صراحت و محکم بگه که ادیان چیزی جز دروغ و خالی بندی نیست؟ با دلیل و مدرک محکمکه هر انسان عاقلی رو متقاعد کنه.یکی میاد میگه من با مسیحت ضد هستم همش دروغه و مزخرف.میپرسند چرا .میگه چون کشیشهاش همجنس باز هستند.باور کنید این عین حقیقت هستش ها. اخه برادر من کجا کشیشها همجنس باز هستند.بله اتفاقهایی میافته .به پسر بچه ها بعضی از کشیشها تجاوز کردند .اولا این دلیلی برای بد بودن دین مسیحیت نیست .دوما بازهم دلیل بر نادرست بودن کشیش خاطی نیست.بالخره اون کشیش هم انسانه و شهوت داره .وچون در کاتولیک برای راهبه و راهب ها ازدواج منع شده از این اتفاقها میافته.سوما حالا چون چندنفر از کشیشها بعد از اینهمه عبادت وکمک به مردم اشتباه کرد ایا دلیل میشه من بگم این دین از بیخ و بن خرابه؟ نه دادا این ادمها هستند که همیشه خوب رو بد جلوه میدن و بد را خوب .اسلام هم همینطور بعضی ها که متاسفانه کم هم نیستند برای حفظ منافع خودشون تحریفهای کردند به ظاهر درست اما درست نیست. مثلا قمه زنی .یا بعضی احادیث .درسته امام حسین یکی از امامان ما شیعیان هستش. ایشان شهید شد .ما عزا داری میکنیم اول چون امام ما بوده .بزرگ دین ما بوده دوما به ان شکل فجیع و با نامردی هرچه تمام به شهادت رسیده واین برای ما که پیرو او هستیم دردناکه .اما حالا در این عزا داریها که برپاییش واجبه بازهم اقایون منافع خودشونو بر واقعیت وشیوه درست عزا داری ترجیح دادند.عزاداری باید تا اونجا که امکان داره سر وصداش به منازل نرسه و اگر هم میرسه باید جوری باشه که ازار دهنده نباشه. چون ممکنه اون همسایه در حال استراحت باشه بیمار داشته باشه. یا اصلا مسلمون نباشه .این یک نمونه کوچک از صدها مسئله ایست که رعایت نمیشه.دین ما اصلا بد نیستکه برعکس فوق العاده اموزنده و درست هستش اگر درست انجام بشه.متاسفانه ما اسما مسلمانیم والا بی تعرف هیچ چیزی از اسلام و قوانینش نمیدونیم.و همین ندونستنه که به راحتی میگیم من از اسلام بدم میاد.اما وقتی از اون بنده خدا بپرسی چرا نمیتونه درست و منطقی جواب بده.
-
کاربران زیر برای این پست مفید از اردیبهشت تشکر کرده اند:
mamad bonbast (02-25-2014)
-
عضو کهنه کار
من مجبور شدم برای اینکه سیستم ارور میزد به علت سانسور کلمات. مطلبم رو به صورت عکس بزارم. اردیبهشت عزیز پس عکس رو دانلود کن لطفا و مطلب رو بخان
ویرایش توسط pesar16santi : 12-31-2013 در ساعت 10:31 AM
-
2 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از pesar16santi تشکر کرده اند
davits (02-17-2016), mamad bonbast (02-25-2014)
-
عضو کهنه کار
من مجبور شدم برای اینکه سیستم ارور میزد به علت سانسور کلمات. مطلبم رو به صورت عکس بزارم. اردیبهشت عزیز پس عکس رو دانلود کن لطفا و مطلب رو بخان
فایل پیوست 86388
-
-
عضو کهنه کار
سلام منم از سانسور کلافه شدم نمیدونم چیکار کردند که هر چیزی رو نمیشه نوشت .اتفاقا مطالبی که مینویسم اصلا بد نیست .اگه میفهمیدم رو چه کلماتی حساس هست خیلی خوب بود. .چشم گل پسر حالا خوبه تو تونستی جوابتو با عکس بدی
-
-
عضو کهنه کار
لطفا اگه خوندیش یه بوقی بزن تا مطمئن شم که مطلبو خوندی. راستی از اینکه زمان میزاری و مطالب رو میخونی سپاسگذارم
-
کاربران زیر برای این پست مفید از pesar16santi تشکر کرده اند:
-
عضو تازه کار
اگه ببات اخوند بود اینو میگفتی
عقده ای
-
-
عضو کهنه کار
خوندم دوست من .الان فرصت جواب دادن ندارم . فرصت بشه فردا شب
-
-
عضو کهنه کار
سلام اقا محسن. منظور شما از این حرف کدوم ما هست .من یا پسر 16 سانتی .البته فرقی هم نمیکنه با کدوم ما باشی چون منو 16 سانتی درست که اختلاف نظر داریم اما با هم دوستان خوبی هستیم .توهین به او توهین به منه .وحرفها و نظرات او با اینکه چندان یا بهتر بگم اصلا موافقش نیستم نشان دهنده عقده ای بودن او نیست.بلکه نشان دهنده فطرت پاکشه. و همینطور من عقاید من هم نشان دهنده عقده داشتن من نیست. واقعا رو چه اصلی این حرفو زدی؟
-
-
عضو عادی
حسن جان چرا اسلام بده عمو اگه اسلام منع نکرده بود من و امثال من از تو گوشي ميومديم تو خونه تون همه تون ميکرديم،پس ببين اسلام چقدر خوبه باعث شده که کوس و کونتون در معرض تجاوز قرار نگيره
-
کاربران زیر برای این پست مفید از shayanfff تشکر کرده اند:
دیگه گناه بسه (02-09-2014)