چه توهینی کرده نظرش رو گفته ایرانی جماعت تجزیه تحلیل بلد نیست البته ببخشیدبا خودمم.
وای من ازدست شما ها روانی قرصی شدم امپولی شدم .به خودم گفتم گوه بخورم دیگی تو این تایپکا بیام
ولی اعتیاد بد چیزیه
پسر 16 سانتی بازم میخوامت![]()
چه توهینی کرده نظرش رو گفته ایرانی جماعت تجزیه تحلیل بلد نیست البته ببخشیدبا خودمم.
وای من ازدست شما ها روانی قرصی شدم امپولی شدم .به خودم گفتم گوه بخورم دیگی تو این تایپکا بیام
ولی اعتیاد بد چیزیه
پسر 16 سانتی بازم میخوامت![]()
ویرایش توسط علی شریفی : 02-09-2014 در ساعت 08:45 PM
pejpej99 (06-23-2014)
شما فحشی شنیدی عزیزم.
اگه میگفتی به اسلامو دینو اینا اعتقاد نداری بهتر بود چون با این لحن گفتن یه نوع توهینه به اونایی که به اسلامو دینو مذهب اعتقاد دارن
به نظر من اسلام دین پاکیه ولی راویاش خرابش کردن ولی هر کی به هر دینو مذهبی که اعتقاد داره اول باید به انسانیت احترام بذاره
چون با این کارش بهترین خدمتو به دینش و اعتقاداتش کرده چرا که دید مثبت تو انسانها در مورد دینش ایجاد کرده.
خب بهجهنم بدت میاد. کسی بهت اصرار کرده مسلمون باشی. به درک. برو هر دینی انتخاب میکنی بکن. ولی یه واقعیتی هست و اون اینکه اگه اسلام نبود معلوم نبود بابات کیه؟ پس خدا رو شکر کن اسلام باعث شده باباتو بشناسی و الا الان مثل بعضی از ادیان و فرهنگها میگفتن فلانی پسر فلان زنه نمیگفتن پسر فلان مرده چون بابات مشخص نبود. الان برو هر دینی رو که میخوایی انتخاب کن
حسن جان دین هم اگر کشک باشه مردن کشک نیست ، کسانیکه دین هم نداشتند مثل فرعون و نمرود و..... حتی الان هم کسانیکه دین ندارن مردن را قبول دارند ، مواظب باش بعضیه بدجون میدند مثل کسانیکه زنده زنده تو آتیش سوختند، وقتی گذاشتنت تو قبر میفهمی دهنت آسفالته
شما کونی های تازه به دوران هم نرسیده چی میدونید که اسلام یعنی چی ؟ شما کسگش ها چند تا کتاب درباره اسلام خوندید؟چه قدر تحقیق کردید که دین یعنی چه؟دم خدا گرم که ریشه ادم های مجلوقی مثل شما رو از زمین نمیکند.
سلام.حسن خیلی برات متاسفم برات ازاین حرف منم یه آدمی هستم که ازسکس خوشم میاد اما نه سکس زورکی نه چیز دیگه وآدمی هم هستم که اسلام هم قبول دارم اسلام که نگفته رابطه نداشته باش گفته بازنت باش واینم فکرنکنی که من آدمی هستم که ازروابط جنسی بدش میادواینم به هیچ شیخی ربط نداره پس بهتره.....................
هی مرد ببین...اسلام عالیه عالی....ولی این رهبران دینی بودن که اسلان رو به خاطر مقاصد خودشون خراب کردن و دل همو رو زدن...یکم در مورد اسلام راستین تحقیق کن ببین چیه...منم از این آخوندا متنفرم...متنفر
اگه از اخوندا بدت میاد یه بحثه ولی با اسلام چیکار داری اخه؟
به پوچی رسیدی دیگه !!!!!!!!
ایول پایتم