تو اول برو خودتو اصلاح بکن بعد ا تو در مقاموجایگاهی نیستی که برای مردم تکلیف تععین کنی در زمان عصر جاهایت هم از همین ادمای هزارنگ بوده وهست. .بعینی بفرما تو برو داعشیارا بپرست کیر همشونم تو اول و اخخرت کسکش
تو اول برو خودتو اصلاح بکن بعد ا تو در مقاموجایگاهی نیستی که برای مردم تکلیف تععین کنی در زمان عصر جاهایت هم از همین ادمای هزارنگ بوده وهست. .بعینی بفرما تو برو داعشیارا بپرست کیر همشونم تو اول و اخخرت کسکش
فایل پیوست 200809
khobe hame sang eslamo be sine mizanan dar hali ke aksaran hichi azash nemidonan
![]()
دین یعنی وجدان
الباقی دروغ و دکان
دین واسه خودش اهمیت داره مهم اونی که با اطاعت از خدا به دینش عمل کنه وانسانیت داشته باشه وخدا رو شاهد کارهاش بدونه مهم اول خداوند بزرگه که دوسش داشته وباشه وبه عوامرش عمل کنه .
بدبخت منو تو باید بریم کونمونو بدیم ماراچه به نظر دادان برا اسلام توهین نکن من اسم امامان رو اینجا نمیارم چون اینجا لجن زاره تو ارکست میزاری میخوای زنتو بگای یه محله رو شب عروسیت خبر میکنی حالا یه چیزی تو مسجد پخش بشه بده تازه تو چه میفهمی کورش کی بوده کورش اگه میبود به همون امامان ما افتخار می کرد و تو دهن تو میزد بدبخت اگر کون هم میدی با این خانواده در نیفت
نظرات رو خوندم و واقعا علت عقب موندگیمونو درک کردم
و حتی متاسف شدم برای یک عده
توهین به نظرات دیگران سطح شعور شمارو نشون میده
احترام به نظر دیگران چه درست و چه غلط
یعنی آزادی اندیشه
من خودم مرتدم ولی بسیاری از دوستان نزدیکم
مسلمون هستن چون به اعتقادات همدیگه
کاری نداریم
به امید روزی که همه همینطوری باشن