sky_pink (01-03-2014)
اون زمان هم که بت های سنگی رو واسطه بین خود و خدا میگرفتند حتما بت های سنگین هم یه کار واسشون میکردند که واسطشون میکردن بین خدا. وگرنه مریض نبودند چندین سالاینو تکرار کنند. عزیز هنوز نمیدونی تو حتی به یه ریگ هم که دل ببندی و خودتو خالص کنی براش به نتیجه میرسی؟ این سیستم آدمی زاده که واکنش نشون میده.
sky_pink (01-03-2014)
ببین گلم اولا شیعیان میدونن کجا حرف بزننانقد اماماشون محترمه که تو سایت سکسی درموردش بحث نمی کنن
بعدشم من خوارتوی سنی گاییدم بگو ایشالله شما مردید برید بگید مرضی عمر که تو کتاباتون نوشتید چیه من راحتتون کنم عمر جان کونی تشریف داشتن و جناب آقای ابولولو گایدنشون بعد هم کشتن توی این سایتا جای این بحثاس نه شهادت امام رضا(ع) برو عزیزم خلیفه کونیتون جمع کن
خوب پسرم دین شما چیه که از پایه سالمه
بچه کونی کونت میخاره بابا اماما معصوم شوخی میکنی ها لاشی بیا کیرمو بکنم تو کونت ادم بشی نبینم دوباره کس چر بگی فهمیدی![]()
Slm Bax Vali Sory madaret Ro gayidam khahar kose bi namos kiram to esmet haromzadeye zena zade Ma ke harchi begim bi namosi chizi nmifahmi khoda javabeto mide harom zade
من از اهلسنت هستم و میگم واقعا حیفه که اسم امام رضا رو بد نام میکنی خدا از تقصیرهات بگذره
mehran7113 (01-04-2014)