صفحه 2 از 26 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 252

تاپیک: خودکشی رضا (به قول شیعیان امام رضا)

عضو تازه کار
    سپاس
    10
    15 بار در 13 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط maiti نمایش پست ها
    چون توی مطرح کردن مسائل غرض داری هرچی جواب بدم فایده نداره کسی از معصومین ضرر ندیده که بخوای علیهشون حرف بزنی مگه کسانی که دشمن بودن دیگه خودتو اذیت نکن یه بار برو به سمتشون جواب نگرفتی هرچی تو میگی راسته . شب بخیر
    راستی من یک سال و نیم مریض بودم توی جمکرانی که تو نمیدونی کجاست شفا گرفتم . خداحافظ
    شما سعی کن تاریخ رو مطالعه کنی عزیز. نه تاریخی که شیعه نوشته. او طفلی اگه عرضه شفا دادن داشت اول میزد به کمر اینایی که خون مردم رو به نام امامها تو شیشه کردن.

2. کاربران زیر برای این پست مفید از chakhmagh تشکر کرده اند:

sky_pink (01-03-2014)

عضو کهنه کار pesar16santi آواتار ها
    سپاس
    4
    609 بار در 163 پست تشکر شده
    چون توی مطرح کردن مسائل غرض داری هرچی جواب بدم فایده نداره کسی از معصومین ضرر ندیده که بخوای علیهشون حرف بزنی مگه کسانی که دشمن بودن دیگه خودتو اذیت نکن یه بار برو به سمتشون جواب نگرفتی هرچی تو میگی راسته . شب بخیر
    راستی من یک سال و نیم مریض بودم توی جمکرانی که تو نمیدونی کجاست شفا گرفتم . خداحافظ
    اون زمان هم که بت های سنگی رو واسطه بین خود و خدا میگرفتند حتما بت های سنگین هم یه کار واسشون میکردند که واسطشون میکردن بین خدا. وگرنه مریض نبودند چندین سالاینو تکرار کنند. عزیز هنوز نمیدونی تو حتی به یه ریگ هم که دل ببندی و خودتو خالص کنی براش به نتیجه میرسی؟ این سیستم آدمی زاده که واکنش نشون میده.

4. کاربران زیر برای این پست مفید از pesar16santi تشکر کرده اند:

sky_pink (01-03-2014)

سپاس
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط zaq1 نمایش پست ها
    فهم تو همین قده مادر جنده ی خواهر کسده
    منکه گفتم الانه که آدمهای با ادب بپرن وسط من همه چیزو از پیش پیش بینی کرده بودم.از ادب و احترام شما کمال سپاس رو داریم.به نازم به اون پدر و مادر که اینو بزرگ کرده. و بنازم به تربیت خوبشون.واقعا که دستشون درد نکنه

سپاس
    4
    آره توکه واقعا با اون نوشته سرگشاده که خیلی امدی پاسخ منطقی دادی وگفتی که چرا خودکشی کرد.و گفتی یه مبحثی هست به نام بدا که در آینده نزدیک در این مسئله فکر میکنند میگن که این حرکتو از تو لیست خودکشی ها خط بزنند و خودکشی حسابش نکنند

عضو عادی mae آواتار ها
    سپاس
    7
    32 بار در 9 پست تشکر شده
    ببین گلم اولا شیعیان میدونن کجا حرف بزننانقد اماماشون محترمه که تو سایت سکسی درموردش بحث نمی کنن
    بعدشم من خوارتوی سنی گاییدم بگو ایشالله شما مردید برید بگید مرضی عمر که تو کتاباتون نوشتید چیه من راحتتون کنم عمر جان کونی تشریف داشتن و جناب آقای ابولولو گایدنشون بعد هم کشتن توی این سایتا جای این بحثاس نه شهادت امام رضا(ع) برو عزیزم خلیفه کونیتون جمع کن

عضو تازه کار
    سپاس
    10
    15 بار در 13 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط mae نمایش پست ها
    ببین گلم اولا شیعیان میدونن کجا حرف بزننانقد اماماشون محترمه که تو سایت سکسی درموردش بحث نمی کنن
    بعدشم من خوارتوی سنی گاییدم بگو ایشالله شما مردید برید بگید مرضی عمر که تو کتاباتون نوشتید چیه من راحتتون کنم عمر جان کونی تشریف داشتن و جناب آقای ابولولو گایدنشون بعد هم کشتن توی این سایتا جای این بحثاس نه شهادت امام رضا(ع) برو عزیزم خلیفه کونیتون جمع کن
    چه سنی چه شیعه جفتشون از پایه مشکل دارن٬ زیاد جوش نزن دادا.

عضو عادی mae آواتار ها
    سپاس
    7
    32 بار در 9 پست تشکر شده
    خوب پسرم دین شما چیه که از پایه سالمه

عضو کهنه کار مرد کیر کلفت آواتار ها
    سپاس
    87
    33 بار در 17 پست تشکر شده
    بچه کونی کونت میخاره بابا اماما معصوم شوخی میکنی ها لاشی بیا کیرمو بکنم تو کونت ادم بشی نبینم دوباره کس چر بگی فهمیدی

عضو تازه کار
    سپاس
    6
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    Slm Bax Vali Sory madaret Ro gayidam khahar kose bi namos kiram to esmet haromzadeye zena zade Ma ke harchi begim bi namosi chizi nmifahmi khoda javabeto mide harom zade

عضو عادی
    سپاس
    7
    6 بار در 6 پست تشکر شده
    من از اهلسنت هستم و میگم واقعا حیفه که اسم امام رضا رو بد نام میکنی خدا از تقصیرهات بگذره

13. کاربران زیر برای این پست مفید از دیگه گناه بسه تشکر کرده اند:

mehran7113 (01-04-2014)