صفحه 3 از 26 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 252

تاپیک: خودکشی رضا (به قول شیعیان امام رضا)

عضو کهنه کار pesar16santi آواتار ها
    سپاس
    4
    609 بار در 163 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط mae نمایش پست ها
    ببین گلم اولا شیعیان میدونن کجا حرف بزننانقد اماماشون محترمه که تو سایت سکسی درموردش بحث نمی کنن
    بعدشم من خوارتوی سنی گاییدم بگو ایشالله شما مردید برید بگید مرضی عمر که تو کتاباتون نوشتید چیه من راحتتون کنم عمر جان کونی تشریف داشتن و جناب آقای ابولولو گایدنشون بعد هم کشتن توی این سایتا جای این بحثاس نه شهادت امام رضا(ع) برو عزیزم خلیفه کونیتون جمع کن
    این یکی دیگه خیلی باحاله.چون امده خیلی خیلی با ربطتر از همه گفتگو کرده.امده از کسایی که نفرت داشته رو نفرتشو داره خالی میکنه. شده مث همون جریان که تا مردم ایران خاستند از حقشون دفاع بکنند. میگفتند اینان جاسوسان آمریکان.مث اینکه من با یکی گفتگو کنم . اون یهو یادش به دشمنه دیرینه اش برسه و بگه تو داری از دشمنم دفاع میکنی در حالی که اون داره با تو یه گفتگویی که اصلا هیچ ربطی با دشمنت نداره با تو گفتگو میکنه خب عزیزم. عمر هم یکی بود مث رضا و علی و حسن و حسین شما یعنی یه مخ مثه خودت.تازه این چه ربطی به روز درختکاری داشت. شما از ریشه مشکل دارید. از همون محمدتون.نه اصلا از همون اولی که امد ادعای پیامبری کرد از همون نخستین انسان.که امد ادعایی پیامبری کرد. و پشت سرش پیامدهایی همچون توهین به خداوند بزرگ و انسانیت به بار آورد

سپاس
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط mae نمایش پست ها
    خوب پسرم دین شما چیه که از پایه سالمه
    خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ دین!
    من نمیدونم چرا اینا اصرار دارند ما مثه خودشون برده یه دین یا یه بت یا هر چیز دیگه باشیم!
    اخه ای خدا یکی نیست به اینا بگه ما برده هیچ کس نیستیم. با بشر هستیم. موجودی که دارای اندیشه و درک و خرد است.موجودی که آزاد است.بهترین راه رو انتخاب کند.موجودی که پیش از اینکه کسی بیاد ادعایی پیامبری بکنه. خودش میدونسته دروغ خوب نیست. کشتار بده.باید با همدیگر مهربون بود. نباید حق یک دیگر رو خورد و و ووووو و خیلی چیزای دیگه.اما متاسفانه شاید این شمایید که خودتون رو زدید از اون راه و میگید که خداوند کسی رو مامور کرده که ما این کارو بکنیم و اون کارو بکنیم.این کار بده و اون کار خوبه. خواهشن کلای خودتون رو بزارید قاضی الان یه بچه هم میدونه که نباید دروغ گفت نباید یکی رو بی جهت بزنی آیا این بچه هم که نیمدونه اصلا دی چیه اینم دین داره؟ حتی عقل یه بچه هم از شما بیشتر کار میکنه و متاسفانه این بچه به مرور چون با شما بزرگ میشه رفتارای شما رو برداشت میکنه و چون تلقین های شما درش رخنه میکنه مخش منجمد میشه.و سالها باید از این مغز کار کشدی تا از اون انجماد بیاد بیرون. به هرحال از موضوع بحث جدا نشیم. و به این بپردازیم که چرا به این چنین خودکشی شما میگید شهادت هان؟

سپاس
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط دیگه گناه بسه نمایش پست ها
    من از اهلسنت هستم و میگم واقعا حیفه که اسم امام رضا رو بد نام میکنی خدا از تقصیرهات بگذره
    تو کار نداشته باش خدا خودش میدونه با کی چیکار کنه. تو الان بگو که چرا به این خودکشی ها میگید شهادت؟! شما تنها هدفتون اینه که این موضوع رو به هر قیمتی که شده ماست مالی کنید که من نمیزارم از موضوع بحث جدا بشید. و بزنینش به یه موضوع دیگه که از این موضوع خودکشی فاصله بگیرید

سپاس
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط Vc_Bax_zedbazi نمایش پست ها
    Slm Bax Vali Sory madaret Ro gayidam khahar kose bi namos kiram to esmet haromzadeye zena zade Ma ke harchi begim bi namosi chizi nmifahmi khoda javabeto mide harom zade
    از کوزه همون تراوش کند که در اوست. روزی یه دیوانه داشت به یه بزرگ توهین میکرد و اون بزرگ هی داشت با مهربانی پاسخش رو میداد. یهو کسی پیدا شد و به اون بزرگ گفت چرا دهن این ناکس رو نمیبندی. که دارد بهت ناسزا می گوید. آن بزرگوار گفت:( از کوزه همون تراوش کند که دراوست). من بر حسب ذاتم و خرد و اندیشه ام با اون با مهربانی رفتار میکنم. و اونم بر حسب تربیت و عقل کار نکشیده و فاسدش داره اینجوری با من رفتار میکنه.پس هیچ جای نگرانی نیست.همه چیز آنچنان پیش میرود که باید برود

5. کاربران زیر برای این پست مفید از pesar16santi تشکر کرده اند:

moham113 (01-10-2014)

سپاس
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط مرد کیر کلفت نمایش پست ها
    بچه کونی کونت میخاره بابا اماما معصوم شوخی میکنی ها لاشی بیا کیرمو بکنم تو کونت ادم بشی نبینم دوباره کس چر بگی فهمیدی
    پاسخ تو هم همین پاسخی که به دوست گرامیت دادم. یعنی این داستان:. روزی یه دیوانه داشت به یه بزرگ توهین میکرد و اون بزرگ هی داشت با مهربانی پاسخش رو میداد. یهو کسی پیدا شد و به اون بزرگ گفت چرا دهن این ناکس رو نمیبندی. که دارد بهت ناسزا می گوید. آن بزرگوار گفت:( از کوزه همون تراوش کند که دراوست). من بر حسب ذاتم و خرد و اندیشه ام با اون با مهربانی رفتار میکنم. و اونم بر حسب تربیت و عقل کار نکشیده و فاسدش داره اینجوری با من رفتار میکنه.پس هیچ جای نگرانی نیست.همه چیز آنچنان پیش میرود که باید برود

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    کسی که فهم و درک این را ندارد که کجا حرفش را بزند و مخاطبانش چه کسانی هستند لیافت فحش دادن را هم ندارند. تمام درمندی اسلام ریشه در زنا زادگیهاست از یزید و عمر سعد گرفته تا همین زنا زاده

سپاس
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط 5354 نمایش پست ها
    کسی که فهم و درک این را ندارد که کجا حرفش را بزند و مخاطبانش چه کسانی هستند لیافت فحش دادن را هم ندارند. تمام درمندی اسلام ریشه در زنا زادگیهاست از یزید و عمر سعد گرفته تا همین زنا زاده
    یعنی بفرما تو درک داری که داری فحش میدی یا اینکه بفرما تو حلال زاده ای که دیگرون رو حرم زاده خطاب میکنی راستی راستی یه چیز خیلی خیلی باحالی این گفته نوشته تمام درمندی اسلام ریشه در زنا زادگیهاست. یعنی بفرما خدایا مرا ببخش که دارم اینو میگم اما این داره این حرفو میزنه یعنی بفرما تمام مسلمونا زنا زاده اند. البته من این توهینو نکردم. این رو خوده ایشون میگه. میگه واسه همین اسلام اینقد درمند شده.یوقت نگید من توهین کردم. الان خوده دوستتون این حرفو زد.خب چون عمر و یزید و سعد همون اونجا تو عربستان بودند ممکن بود هر آن به هرکس که دوست داشتند زنا کنند. بابا این حرفت میدونی یعنی چه یعنی یه وقتایی میتونستند به اونا هم که اسمشون گذاشتید امام به اونا هم تجاوز کنند.پس سریع دیدگاهی رو که گذاشتی پاک کن.چون الان به کل برادرهای مسلمونت توهین بزرگی کردی با این حرف نسنجیده ای که زدی

سپاس
    4
    کاربرای گرامی این رو توجه داشته باشید. این یه سایت سکسی نیست. بلکه یک سایت آزاده. که هرکس هر جور فعالیتی میتونه توش بکنه. منتها این شما هستید که با تایپیک هایی که میزنید تمام این سایت رو صرف سکس و شهوت میکنید. پس دوستانی که میگن نباید اینگونه مسائل رو در این سایتا بگیم.نباید از ما توقع داشته باشند که ما بریم تو یه سایت مذهبی مثل کشکول و غیره. و این مسائل رو بازگو کنیم. که سرانجامش چیزی جز سانسور جمله ها و حذف دیدگاهها و غیره نیست. ما باید حرفهایمان رو در سایتهای آزادی همچون این بزنیم. منتها اگه میبینید این سایت پر از سکس شده تمامی این تایپیکها مخصوص به خوده شماست. وگرنه شما میتونید تمام این سایت رو با تایپیک هایی که میزنید پر از مسائل اجتماعی و فرهنگی و غیره بکنید. این سایت تنها سایت آزاده که به تمام ایرانیا این اجازه رو داده که بیان حرفاشونو بزنند.البته سایت لوتی هم پیش از این درست شده بود. اما متاسفانه سایت لوتی هم دیدگاههای که مزاجش خوش نمیومد رو سانسور میکرد.پس به جرات میتونم بگم این سایت با اینکه چند وقت پیش خیلی از دیدگاههای منو پاک کرد اون هم تنها به خاطر یه نقص فنی بود که پیش امد. اما من هنوز یکی از آزاد ترین سایتای تو دنیا میدونمش.شما باید از این فرصت استفاده کنید و به جای اینکه تمام وقتتون رو صرف سکس میکنید چند دیقه ای هم اندیشه آزاد و بدون محدودیت رو اینجا تجربه کنید
    ویرایش توسط pesar16santi : 01-03-2014 در ساعت 07:19 AM دلیل: اشتباهات واژه ای

عضو عادی Big Sexy آواتار ها
    سپاس
    1,020
    522 بار در 67 پست تشکر شده
    داستان کاملا درستی بود ولی جای این جور بحث ها تو یک سایت سکسی نیست ارزش نداره وقت خودت رو هدر بدی برای کسانی 9999999 سال قبل مردند اینجا فقط جای فیلم و عکس پورن هست اگه میخواید بحث آزاد کنید یک چیزی بذارید که ارزش داشته باشه نه این خرافات امام و این چرت و پرت ها

سپاس
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط Big Sexy نمایش پست ها
    داستان کاملا درستی بود ولی جای این جور بحث ها تو یک سایت سکسی نیست ارزش نداره وقت خودت رو هدر بدی برای کسانی 9999999 سال قبل مردند اینجا فقط جای فیلم و عکس پورن هست اگه میخواید بحث آزاد کنید یک چیزی بذارید که ارزش داشته باشه نه این خرافات امام و این چرت و پرت ها
    کاربرای گرامی این رو توجه داشته باشید. این یه سایت سکسی نیست. بلکه یک سایت آزاده. که هرکس هر جور فعالیتی میتونه توش بکنه. منتها این شما هستید که با تایپیک هایی که میزنید تمام این سایت رو صرف سکس و شهوت میکنید. پس دوستانی که میگن نباید اینگونه مسائل رو در این سایتا بگیم.نباید از ما توقع داشته باشند که ما بریم تو یه سایت مذهبی مثل کشکول و غیره. و این مسائل رو بازگو کنیم. که سرانجامش چیزی جز سانسور جمله ها و حذف دیدگاهها و غیره نیست. ما باید حرفهایمان رو در سایتهای آزادی همچون این بزنیم. منتها اگه میبینید این سایت پر از سکس شده تمامی این تایپیکها مخصوص به خوده شماست. وگرنه شما میتونید تمام این سایت رو با تایپیک هایی که میزنید پر از مسائل اجتماعی و فرهنگی و غیره بکنید. این سایت تنها سایت آزاده که به تمام ایرانیا این اجازه رو داده که بیان حرفاشونو بزنند.البته سایت لوتی هم پیش از این درست شده بود. اما متاسفانه سایت لوتی هم دیدگاههای که مزاجش خوش نمیومد رو سانسور میکرد.پس به جرات میتونم بگم این سایت با اینکه چند وقت پیش خیلی از دیدگاههای منو پاک کرد اون هم تنها به خاطر یه نقص فنی بود که پیش امد. اما من هنوز یکی از آزاد ترین سایتای تو دنیا میدونمش.شما باید از این فرصت استفاده کنید و به جای اینکه تمام وقتتون رو صرف سکس میکنید چند دیقه ای هم اندیشه آزاد و بدون محدودیت رو اینجا تجربه کنید