نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

تاپیک: دين

عضو عادی
    سپاس
    0
    6 بار در 5 پست تشکر شده

دين

يه خواهش دارم ازاونايي كه اطلاع دارن لطفا جواب بدن . دين به چه معناست اصلا دين يعني چه وچه كسايي دين دارن چه كساني دين ندارن

عضو عادی
    سپاس
    0
    4 بار در 2 پست تشکر شده
    اون کسی که به ناموس مردم تجاوز نکنه-اون کسی که از دیوار خونه مردم بالا نره-اون کسی که مال حروم نخوره-اون کسی که حق یتیم رو نخوره-به یتیم ها کمک کنه-میگن دیدن دار -دین اسلام رو میگم-نظر شخصیمه عزیزم
    موفق باشی

عضو تازه کار
    سپاس
    6
    4 بار در 4 پست تشکر شده
    به نظر من، مثلا اگه چند نفر "زورو" رو به عنوان خدا قبول داشته باشن، یه دین واحد دارن! دین یه نوع آرمان و یه نوع هدفه. اونهایی که به این دین پایبند شدن، سعی میکنن قوانین اون رو هم درست انجام بدن. حالا انواع دین داریم: اسلام، زرتشت، مسیحیت، یهودیت و ... . به کسی که یک خدا رو قبول داشته باشه و طبق قوانین خاصی زندگی کنه، میگن دیندار. البته به نظر من، اونایی هم که دین ندارن(خدایی قبول ندارن)، این خودش یک دین محسوب میشه. دین بی خدایی. اما بحثش فرق میکنه و قوانین کاملا مشخصی نداره.
    آیا کسی دوست داره بدون هدف و قانون زندگی کنه؟

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    2 بار در 2 پست تشکر شده
    دین یعنی جواب انسانها در گذشته های دور به اتفاقات و حوادث طبیعت که دلیل علمی و عقلی برای آن نداشتند. تا خود را قانع کنند.دیگر دلیلی ندارد به دین فکر کنیم.

عضو تازه کار
    سپاس
    1
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط eshg shahin najafi نمایش پست ها
    يه خواهش دارم ازاونايي كه اطلاع دارن لطفا جواب بدن . دين به چه معناست اصلا دين يعني چه وچه كسايي دين دارن چه كساني دين ندارن
    دین یعنی خر بودن و در خریت موندن یعنی اینکه بدون اینکه درک درستی از چیزی داشته باشی بگی بععععععع بععععععع
    دین باعث میشه هیچوقت از مغزت کار نکشی و بدون اینکه در مورد دینت تحقیق بکنی و چیزی در مورد قرآن یا تورات یا انجیل بدونی با تعصب کامل میگی اینها کتاب آسمانی هستن و تو اینها همه چی گفته
    بعد امثال آخوندا ازت سواری میگیرن تو هم باید تا ابد عبد اینها باشی بگی بععععععععع بععععععععععع

عضو کهنه کار Friend.irani آواتار ها
    سپاس
    88
    48 بار در 39 پست تشکر شده
    اینا که اکثر دوستان تعرف کردن مربوط به آدم دین دار میشه

تعریف دین یه چیز دیگه هست و دیندار یه چیز دیگه.

دین : ایمان و اعتقاد قلبی داشته باشی میشه دین.
    دیندار : کسی که چیزی که دیگران نسبت به دین تو کَت ش میکنن درواقعه نوعی هنجا ( باید ها و نباید ) رو به نحو عالی انجام بده میشه دیندار.

شما هر دینی میتونی داشته باشی . و میتونی دیندار باشی - یا بر عکس بی دین باش / اما انسان باشه ، حالا انسانیت از نظرت هر کسی یه تعریفی داره ، پس بیا و بهترین باش.

عضو کهنه کار a.a.n آواتار ها
    سپاس
    22
    49 بار در 20 پست تشکر شده
    برید خطبه های سید حسن آقا میری رو گوش کنید
    بهترین و تنها آخوند تو ایران ب نظر من این آقاست