نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیابا حمایت ایران از بشار اسد خونخوار موافقید

رأی دهندگان
50. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

20 40.00%
  • خیر

30 60.00%
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 22

تاپیک: موافقید با حمایت ایران از بشار خونخوار

عضو عادی
    سپاس
    0
    15 بار در 8 پست تشکر شده

موافقید با حمایت ایران از بشار خونخوار

موافقید با حمایت ایران از بشار خونخوار

Senior Member masoud159 آواتار ها
    سپاس
    0
    135 بار در 46 پست تشکر شده
    چون بر کناری بشار واسه ایران ضرر جبران ناپذیریه مردمش باید قتل عام بشن اونها بردار دینی ما نیستند
    ولی عراق که هشت سال جوونها رو به کام مرگ کشید حمایت ازش در این دوره واجبه!!!
    یمن،مصر،افغانستان و ...... اونها بردار دینی اند
    خدایا چقدر سیاست کثیفه

عضو کهنه کار
    سپاس
    162
    447 بار در 193 پست تشکر شده
    چرا نمیزاری اون چند لحظهای که میام اینجا به هیچ چیز جز خودم فکر نکنم
    حالم از اینان به هم خورده کجایی کوروش کجایی سردارملی کجایی تهمتن کجایی ایرانی
    من دنبال مجموعه کاستهایی هستم که اول انقلاب پخش شد به اسم شبانه با شب زنده داران 5تا کاسته کی میتونه اینهارو پیدا کنه ؟

Banned
    سپاس
    4
    19 بار در 13 پست تشکر شده
    اگه بشار خونخاره لابود رژیم سهیونستی حور پریه ها

5. کاربران زیر برای این پست مفید از یاماتو تشکر کرده اند:

halo-hul (02-02-2014)

Junior Member
    سپاس
    2
    6 بار در 3 پست تشکر شده
    دوستان من!
    بهتره اول از همه دشمن رو بشناسیم
    معیار دوست هم، همون دشمنه
    به نظر شما اسرائیل دوست ما ایرانی هاست؟
    اصلا دوستان مسلمانان هست؟

یه چیز دیگه . . .
    اصلا اسرائیل دوست انسانهاست؟

نه
    قسم به کسی که تو رو آفریده، نه

هر کسی که اسرائیل باهاش دشمنه پس اون دشمن اسرائیل می تونه دوست ما باشه
    الان سوریه خط مقدم ماست

اگه سوریه شکست بخوره شاید کشور بعدی که درگیر جنگ بشه ایران باشه . . .
    پس من حمایت می کنم

آیا جسد دختر بچه ای(شاید 5 یا 6 ساله) رو دیدید که سرش توسط سلفی های مثلا مسلمان به جرم شیعه بودن از تنش جداشده
    آیا دیدید جسد اون پسر بچه 4 ساله که به جرم شیعه بودن به دار آویخته شده بود؟

دوستان من نمی گم کدوم خبرگذاری رو بخونید یا کدوم رو نخونید، باید همه رو خوند ولی با کمی فکر قضاوت کنید . . . .

7. 2 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از shaere_javan تشکر کرده اند

danial... (03-05-2014), sina1990 (08-16-2014)

Banned
    سپاس
    4
    19 بار در 13 پست تشکر شده
    برادر من خدوم مدونم دوست کیه دشمن کیه خوب هم مدونم خط مقدم کجاست 60 ساله مگن فلسطن پاره تن اسلام ولی تا ابد هم ازاد نمشه این خط این نشون. سامان

عضو تازه کار
    سپاس
    0

الف

همش رو بخون خواهشا
    سوریه رو بزاریم واسه بعد
    ما که این همه دم از فلسطین زدیم دیدیم که با اسراییل روی میز مذاکره نشستن این واسه این
    اما افغانستان ما که میدونیم ایران چه قدر از حملهی آمریکا به افغانستان بد گفت ولی وجدانن بن لادن تروریست نبود یا طالبان ازجمله ریگی کم سر ایرانیای بی چاره رو برید.
    اما اسراییل. اسراییل تروریست بین المللیه به شرطی که باهاش نسازی.ببینید احساس رو بزارید کنار سیاست میگه برای آسوده بودن باید باهاش بسازی ای راه و کاره هر کدوم رو دوست دارین انتخاب کنید.
    اما سوریه. سوریه باید مهر سازمان ملل زیر برگش بخوره ببینیم تقصیر کیه.من اعتقاد دارم سازمان ملل بی طرفه چرا که اوباما دنیا رو گشت بهش نه گفتن دیگه یه رای دادن که کار نداره اما اگه آمریکا سازمان ملل رو قبول نکنه و حمله بکنه به سوریه خیلی خطرناکه ممکنه باعث هرج و مرج جهانی یا به زبان ساده تر جنگ جهانی بشه.
    والسلام علیکم و رحمت الله و البرکاته

عضو تازه کار kosiran آواتار ها
    سپاس
    48
    16 بار در 9 پست تشکر شده
    دوستمون درست گفتن. سوریه امروز خط مقدم مقاومت در برابر مزدوران غربیه.
    آهای تویی که از ایرانی بودن و کوروش حرف میزنی، یادت باشه اگه آمریکا به این خاک حمله کنه، جنایتی میکنه هزاربار بدتر از سپاه اعراب جنگ قادسیه.
    تویی که ادعای تمدن میکنی، تو به هیچ قیمت نباید در مقابل کشوری که تمدنش از 300 سال تجاوز نمیکنه زانو بزنی...
    پس همه با هم برای حفظ سوریه و ثبات منطقه باید تلاش کنیم. چه با شعار، چه با تبلیغ و اینجور گفت و گو ها.

عضو کهنه کار
    سپاس
    162
    447 بار در 193 پست تشکر شده
    جناب کوس ایران
    من از حمله امریکا به ایران دفاع نکردم که اگر چنین اتفاقی بیافته خودم با هرچی که دم دستم میرسه باهاش میجنگم.
    بله ادعای ایرانی بودن دارم چون ایرانی هستم وافتخار میکنم ایرانی ام به کوروش افتخار میکنم چون او اولین منشور حقوق بشر را تنظیم کرد .
    با سوریه و بشار اسد کاملا موافقم چون دشمنان سوریه و بشار اسد با خود سوریه و رییس جمهورش کار ندارند با دین و مذهبش کار دارند حالا که درست یا نا درست .من مسلمان شدم وبه این دین که هرچی نگاه میکنم میبینم کامل و درسته .بهش افتخار میکنم .اعراب و مغول جنایات وحشتناکی در این کشور انجام دادند اما در اخر این فرهنگ ایرانی بود که غالب شد. ایرانی در زمان حمله عرب یکتا پرست بود .به همین دلیل به راحتی اسلام را قبول کرد .اگر هردینی جای اسلام بود فرهنگ و دین اون موقع ایران غالب کامل میشد.دشمنان سوریه افغانستان عراق وحتی پاکستان در واقع دشمن قسم خورده دین ما هستند با خود ما کاری ندارند که ما اگه هردین دیگر جای اسلام را قبول کنیم با ما برادر میشوند .اما ایرانی زیر بار حرف زور نخواهد رفت .این دین برای منه ایرانی بهترین دین شده چرا چون اگه دین خوبی نبود اینهمه دشمن نداشت .من نمیدونم از پیام من چی درک کردی که همچین جوابی دادی .من گفتم از سیاست خسته ام .نگفتم زانو میزنم .بمیرم زانو نخواهم زد .من متولد دهه 50 هستم با خون و پوست خودم 8سال جنگ رو درک کردم عذاب کشیدم زخم خوردم اما پا پس نکشیدم وقتی ابر قدرتها با عراق بود و ایران تک وتنها .ماجنگیدیم شهید دادیم شهرهامون ویروون شد اما پا پس نکشیدیم .نه من دشمن اسراییل هستم دشمن دولت امریکا هستم دشمن انگلیس مکار هستم چون از تبار کوروش ام چون از تبار سردار ملی ام چون از تبار میرزا کوچکم و چون ایرانی ام.بهرحال اگه منظور خودم رو دز پیام اول ناقص رسوندم معذرت میخوام

عضو تازه کار
    سپاس
    1
    14 بار در 3 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط اردیبهشت نمایش پست ها
    جناب کوس ایران
    من از حمله امریکا به ایران دفاع نکردم که اگر چنین اتفاقی بیافته خودم با هرچی که دم دستم میرسه باهاش میجنگم.
    بله ادعای ایرانی بودن دارم چون ایرانی هستم وافتخار میکنم ایرانی ام به کوروش افتخار میکنم چون او اولین منشور حقوق بشر را تنظیم کرد .
    با سوریه و بشار اسد کاملا موافقم چون دشمنان سوریه و بشار اسد با خود سوریه و رییس جمهورش کار ندارند با دین و مذهبش کار دارند حالا که درست یا نا درست .من مسلمان شدم وبه این دین که هرچی نگاه میکنم میبینم کامل و درسته .بهش افتخار میکنم .اعراب و مغول جنایات وحشتناکی در این کشور انجام دادند اما در اخر این فرهنگ ایرانی بود که غالب شد. ایرانی در زمان حمله عرب یکتا پرست بود .به همین دلیل به راحتی اسلام را قبول کرد .اگر هردینی جای اسلام بود فرهنگ و دین اون موقع ایران غالب کامل میشد.دشمنان سوریه افغانستان عراق وحتی پاکستان در واقع دشمن قسم خورده دین ما هستند با خود ما کاری ندارند که ما اگه هردین دیگر جای اسلام را قبول کنیم با ما برادر میشوند .اما ایرانی زیر بار حرف زور نخواهد رفت .این دین برای منه ایرانی بهترین دین شده چرا چون اگه دین خوبی نبود اینهمه دشمن نداشت .من نمیدونم از پیام من چی درک کردی که همچین جوابی دادی .من گفتم از سیاست خسته ام .نگفتم زانو میزنم .بمیرم زانو نخواهم زد .من متولد دهه 50 هستم با خون و پوست خودم 8سال جنگ رو درک کردم عذاب کشیدم زخم خوردم اما پا پس نکشیدم وقتی ابر قدرتها با عراق بود و ایران تک وتنها .ماجنگیدیم شهید دادیم شهرهامون ویروون شد اما پا پس نکشیدیم .نه من دشمن اسراییل هستم دشمن دولت امریکا هستم دشمن انگلیس مکار هستم چون از تبار کوروش ام چون از تبار سردار ملی ام چون از تبار میرزا کوچکم و چون ایرانی ام.بهرحال اگه منظور خودم رو دز پیام اول ناقص رسوندم معذرت میخوام
    تو این سایت چیکار میکنی شوما ؟