موافقید با حمایت ایران از بشار خونخوار
موافقید با حمایت ایران از بشار خونخوار
چون بر کناری بشار واسه ایران ضرر جبران ناپذیریه مردمش باید قتل عام بشن اونها بردار دینی ما نیستند
ولی عراق که هشت سال جوونها رو به کام مرگ کشید حمایت ازش در این دوره واجبه!!!
یمن،مصر،افغانستان و ...... اونها بردار دینی اند
خدایا چقدر سیاست کثیفه
چرا نمیزاری اون چند لحظهای که میام اینجا به هیچ چیز جز خودم فکر نکنم
حالم از اینان به هم خورده کجایی کوروش کجایی سردارملی کجایی تهمتن کجایی ایرانی
من دنبال مجموعه کاستهایی هستم که اول انقلاب پخش شد به اسم شبانه با شب زنده داران 5تا کاسته کی میتونه اینهارو پیدا کنه ؟
اگه بشار خونخاره لابود رژیم سهیونستی حور پریه ها
halo-hul (02-02-2014)
دوستان من!
بهتره اول از همه دشمن رو بشناسیم
معیار دوست هم، همون دشمنه
به نظر شما اسرائیل دوست ما ایرانی هاست؟
اصلا دوستان مسلمانان هست؟
یه چیز دیگه . . .
اصلا اسرائیل دوست انسانهاست؟
نه
قسم به کسی که تو رو آفریده، نه
هر کسی که اسرائیل باهاش دشمنه پس اون دشمن اسرائیل می تونه دوست ما باشه
الان سوریه خط مقدم ماست
اگه سوریه شکست بخوره شاید کشور بعدی که درگیر جنگ بشه ایران باشه . . .
پس من حمایت می کنم
آیا جسد دختر بچه ای(شاید 5 یا 6 ساله) رو دیدید که سرش توسط سلفی های مثلا مسلمان به جرم شیعه بودن از تنش جداشده
آیا دیدید جسد اون پسر بچه 4 ساله که به جرم شیعه بودن به دار آویخته شده بود؟
دوستان من نمی گم کدوم خبرگذاری رو بخونید یا کدوم رو نخونید، باید همه رو خوند ولی با کمی فکر قضاوت کنید . . . .
برادر من خدوم مدونم دوست کیه دشمن کیه خوب هم مدونم خط مقدم کجاست 60 ساله مگن فلسطن پاره تن اسلام ولی تا ابد هم ازاد نمشه این خط این نشون. سامان
همش رو بخون خواهشا
سوریه رو بزاریم واسه بعد
ما که این همه دم از فلسطین زدیم دیدیم که با اسراییل روی میز مذاکره نشستن این واسه این
اما افغانستان ما که میدونیم ایران چه قدر از حملهی آمریکا به افغانستان بد گفت ولی وجدانن بن لادن تروریست نبود یا طالبان ازجمله ریگی کم سر ایرانیای بی چاره رو برید.
اما اسراییل. اسراییل تروریست بین المللیه به شرطی که باهاش نسازی.ببینید احساس رو بزارید کنار سیاست میگه برای آسوده بودن باید باهاش بسازی ای راه و کاره هر کدوم رو دوست دارین انتخاب کنید.
اما سوریه. سوریه باید مهر سازمان ملل زیر برگش بخوره ببینیم تقصیر کیه.من اعتقاد دارم سازمان ملل بی طرفه چرا که اوباما دنیا رو گشت بهش نه گفتن دیگه یه رای دادن که کار نداره اما اگه آمریکا سازمان ملل رو قبول نکنه و حمله بکنه به سوریه خیلی خطرناکه ممکنه باعث هرج و مرج جهانی یا به زبان ساده تر جنگ جهانی بشه.
والسلام علیکم و رحمت الله و البرکاته
دوستمون درست گفتن. سوریه امروز خط مقدم مقاومت در برابر مزدوران غربیه.
آهای تویی که از ایرانی بودن و کوروش حرف میزنی، یادت باشه اگه آمریکا به این خاک حمله کنه، جنایتی میکنه هزاربار بدتر از سپاه اعراب جنگ قادسیه.
تویی که ادعای تمدن میکنی، تو به هیچ قیمت نباید در مقابل کشوری که تمدنش از 300 سال تجاوز نمیکنه زانو بزنی...
پس همه با هم برای حفظ سوریه و ثبات منطقه باید تلاش کنیم. چه با شعار، چه با تبلیغ و اینجور گفت و گو ها.
جناب کوس ایران
من از حمله امریکا به ایران دفاع نکردم که اگر چنین اتفاقی بیافته خودم با هرچی که دم دستم میرسه باهاش میجنگم.
بله ادعای ایرانی بودن دارم چون ایرانی هستم وافتخار میکنم ایرانی ام به کوروش افتخار میکنم چون او اولین منشور حقوق بشر را تنظیم کرد .
با سوریه و بشار اسد کاملا موافقم چون دشمنان سوریه و بشار اسد با خود سوریه و رییس جمهورش کار ندارند با دین و مذهبش کار دارند حالا که درست یا نا درست .من مسلمان شدم وبه این دین که هرچی نگاه میکنم میبینم کامل و درسته .بهش افتخار میکنم .اعراب و مغول جنایات وحشتناکی در این کشور انجام دادند اما در اخر این فرهنگ ایرانی بود که غالب شد. ایرانی در زمان حمله عرب یکتا پرست بود .به همین دلیل به راحتی اسلام را قبول کرد .اگر هردینی جای اسلام بود فرهنگ و دین اون موقع ایران غالب کامل میشد.دشمنان سوریه افغانستان عراق وحتی پاکستان در واقع دشمن قسم خورده دین ما هستند با خود ما کاری ندارند که ما اگه هردین دیگر جای اسلام را قبول کنیم با ما برادر میشوند .اما ایرانی زیر بار حرف زور نخواهد رفت .این دین برای منه ایرانی بهترین دین شده چرا چون اگه دین خوبی نبود اینهمه دشمن نداشت .من نمیدونم از پیام من چی درک کردی که همچین جوابی دادی .من گفتم از سیاست خسته ام .نگفتم زانو میزنم .بمیرم زانو نخواهم زد .من متولد دهه 50 هستم با خون و پوست خودم 8سال جنگ رو درک کردم عذاب کشیدم زخم خوردم اما پا پس نکشیدم وقتی ابر قدرتها با عراق بود و ایران تک وتنها .ماجنگیدیم شهید دادیم شهرهامون ویروون شد اما پا پس نکشیدیم .نه من دشمن اسراییل هستم دشمن دولت امریکا هستم دشمن انگلیس مکار هستم چون از تبار کوروش ام چون از تبار سردار ملی ام چون از تبار میرزا کوچکم و چون ایرانی ام.بهرحال اگه منظور خودم رو دز پیام اول ناقص رسوندم معذرت میخوام