نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیابا حمایت ایران از بشار اسد خونخوار موافقید

رأی دهندگان
50. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

20 40.00%
  • خیر

30 60.00%
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 22

تاپیک: موافقید با حمایت ایران از بشار خونخوار

عضو کهنه کار
    سپاس
    162
    447 بار در 193 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanha811 نمایش پست ها
    تو این سایت چیکار میکنی شوما ؟
    سلام
    چه ربطی داره .
    ضمنا تایپیکهای منو بخونی جواب سوالتو میگیری
    موفق باشی

عضو عادی
    سپاس
    65
    9 بار در 7 پست تشکر شده
    کس ننه بشار اسد

عضو کهنه کار
    سپاس
    104
    5 بار در 4 پست تشکر شده
    بله من موافق حمایت ایران از بشار اسد وحزب ا... وحماس وکلا مقاومت درمنطقه هستم چراکه ایران هم مثل همه کشورها منافعی داره که باید ازاونا محافظت کنه همانطور که عربستان وقطر وکشورهای دیگه منطقه با حمایت گروه های تندرو درصدد حفظ منافع خودشه شاید بعضی ازشما سوال کنه که چه منافعی درحمایت از سوریه ولبنان و دیگر کشورهایی که ازاین دست هست؟ جواب من اینه که غرب درصدد تجزیه کشورهای منطقه وایجاد حکومت های دست نشانده مانند آل خلیفه وآل سعوده ودامن زدن به درگیریهای مذهبی وایجاد وترویج گروه های متحجر وتندرو مثل داعش .النصره وغیره است که البته هیچ مشکلی برای اسرائیل ومنافع آمریکا درمنطقه نداره همه این ها تنها گوشه کوچکی ازنقشه غربی ها برای ایجاد خاورمیانه جدید وامن برای اسرائیل است شما درنظر بگیرید که مقاومت درمنطقه اصلا وجود نداشت به نظر شما چه بلایی سر شیعیان وکلا مسلمانان می آمد؟

عضو کهنه کار
    سپاس
    104
    5 بار در 4 پست تشکر شده
    دوست من سازمان ملل فقط وفقط وسیله ای است برای توجیح کردن وتسهیل اقدامات غیرقانونی قدرت های جهانی وسازمان ملل فقط برای کشور های مستقل سازمان ملله خیلی ساده لوحانه است که بهش سازمان ملل بگیم

عضو تازه کار
    سپاس
    26
    2 بار در 2 پست تشکر شده
    خط اول دفاعی ایران سوریه است دلیل حمله نکردن اسراییل همینه

6. کاربران زیر برای این پست مفید از goog تشکر کرده اند:

hana1 (01-15-2015)

عضو عادی
    سپاس
    2
    5 بار در 5 پست تشکر شده
    سلام نظرم اینه که هر چقدر دم از اسلام بزنید جز اینکه از کثافتکاری این اخوندا دفاع کنید کاری از پیش نمی برید چون اینا با پرچم اسلام ، کلا اسلامو زیر سئوال بردن و باعث شدن تا نظر همه به اسلام عوض شه در حقیقت با این همه ظلم دست به نابودی اسلام زدن! چون مخالفت اصلی با دولت و دولتمردان نه اسلام اشتباه نکنید!!!

عضو کهنه کار pouyapouya2012 آواتار ها
    سپاس
    49
    102 بار در 13 پست تشکر شده
    نَ.........................

عضو کهنه کار
    سپاس
    0
    12 بار در 11 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط pouyapouya2012 نمایش پست ها
    نَ.........................
    ماشالا فعال

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    سلام؛چند مسأله رو در نظر بگیرید: ۱-داعش،طالبان،القاعده و جمهوری اسلامی،در ماهیت فرقی باهم ندارن؛فقط اونها سر میبُرن اینها چون هنوز نمیتونن،شلاق میزنن. ۲-همین چند وقت پیش اهالی غزه گوشت نذری بسته بندی شده توزیع کرده بودن و روی بسته ها هم نوشته شده بود:برای شهید صدام! با عکسش. ۳-مردم سوریه و فلسطین و یمن و...ما رو اصلا مسلمون نمیدونن.اون موقعی که یه سری از مجروحین غزه رو برای مداوا به ایران آورده بودن،زخمیها نمیذاشتن بهشون خون تزریق بشه-خودم شاهد بودم- چون میگفتن این خونهای ایرانی، نجسه! ۴-تا وقتی ما با کسی جنگ نداشته باشیم،کسی با ما سر جنگ نداره.تمام این بحرانها بخاطر اینه که ایران مرتب داره تو یمن و فلسطین و عراق و کشورهای خلیج فارس انگولک میکنه و اونا رو تحریک میکنه. ۵-چراغی که به خانه رواست،به مسجد حرام است. ۶- از همه اینها گذشته امریکا که هر کاری که میخواد توی دنیا انجام میده،بخاطر اینه که رتبه اوله در:تولیدملی-صنایع it-ساخت اسلحه-صنایع هوایی-تولیدات کشاورزی-رشد اقتصادی-تولید علم و....خیلی چیزای دیگه.ما هم باید زحمت بکشیم و کار کنیم و پیشرفت کنیم و به اون حد برسیم،بعد زرت و پرت کنیم...والسلام.

عضو کهنه کار
    سپاس
    1
    اخه بشار اسد چه ربطی داشت به این سایت داری کوسشعر مینویسی اینجارو با سایت های سیاسی اشتباه گرفتی کوس مغز