-
عضو تازه کار
درود به همه.منم سبزم.اماجنبش سبزچندتااشتباه کرد ونتونست این کاردیکتاتورهاروتمام بکنه.امابه امیدخدا تاچندین سال دیگه حکومت قاتل وظالم اخوندی به پایان میرسه وعمرشون تمومه.کجای دنیامثل اینجاست که بخوای دینت روعوض کنی وحکمت اعدام باشه.اونادارن از اسلام استفاده ابزاری میکنن وبه قول قدیمیها(شال خر به پناه قبله گرفتن)وفکرمیکنن مردم بلا نصبت خرن که بایه سخنرانی مردم روگول بزنن این اخوندهای بی همه چیز.به امیدروزی که دوباره به تاریخ 2573سه ساله شاهنشاهی بزرگترین قدمت تاریخی جهان برسیم وبرگردیم
-
3 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از sohayll تشکر کرده اند
Big Sexy (04-23-2014), togad (04-24-2014), صادق کون خوشگل (04-23-2014)
-
عضو تازه کار
من هم طرفدار جنبش سبز هستم من معتقدم به زور نمیشه سرکسی چادر گذاشت یا دین دارش کرد دقیقا برعکس اینو زمان رضاخان انجام می دادند پس الان با اون موفع فرقی نداره ودوتاش دیکتاتوریه اما باید بگم بعضی چیزها باید رعایت بشه به شخصه من با ازدواج همجسنگرا ها ویا باز شدن سکس خونه یا همون روسپد حونه ها کاملا مخالفم
-
کاربران زیر برای این پست مفید از !king! تشکر کرده اند:
-
عضو تازه کار
شاید من و شما از همجنسگرایی خوشمون نیاد ولی این دلیل نمیشه که چهار نفر دیگه هم خوششون نیاد در ضمن همجنسگرایی ، دگرجنسگرایی ، دو جنسگرایی و... اینا جزو گرایش های مثبت هستند و از نظر علمی ثابت شدند. در برخی حیوانات مثل شیر جنگل ! و پنگوئن و قو ! هم همجنسگرایی وجود داره .
مثل پدیده چپ دست بودن. دست خود آدم نیست ، بستگی به ژن و محیط زندگی و نوع تربیتش هست.
-
-
عضو تازه کار
-
-
عضو تازه کار
ببخشید این نوع آزادیبا این همه شرایط کجای دنیا وجود دارهههههههههه
-
-
عضو تازه کار
دوست عزیز توی اکثر کشورهای پیشرفته جهان و متمدن جهان وجود داره. الان وضعیت آزادی ترکیه ( که همسایه نزدیک ایرانه ماست ) چندین برابر بهتر از ایران هست. در اروپا و آمریکا و برخی کشورهای اقیانوسیه و شرق آسیا هم وضعیت عالیه. نکنه دوست دارید تو همین شرایط فعلی زندگی کنید؟؟!!
-
-
عضو کهنه کار
-
-
عضو تازه کار
-
-
عضو تازه کار
من باهات موافقم ولی آزادی فردی مثله نوعه پوشش نمیگم همه باس حجاب کنن ولی دیگه لخت هم نباس باشن ولی در کل مهم اینه کسی ب خاطره اعتقاداتش دستگیر نشه از ی سری از امتیاضات(امتیاظات؟) سلب(صلب؟)نشه
-
-
عضو کهنه کار
به نظرم دلیل اینکه ازادی نداریم بی جنبه بودن اکثریته
شما ی لحظه فک کن حمل اسلحه ازاد بود؛اون وقت تو جوب آب بجای اب خون میدیدی؛هرکی از راه میرسید اون یکی رومیکشت؛یامثلا دوستی دخترپسرازاد بود؛همین الانش ک ازادی نیس خیابوناشدن جنده خونه و همه صدتا دوس پسر ودوس دختر دارن؛ازاین دسته مسایل زیادن؛ جا اینکه تو بوق کرناکنیم ک عله وبله بهتره هرکس خودشو بچش رو درست کنه تا جامعه درست بشه
-
کلمات کلیدی این تاپیک