صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

تاپیک: دلیل اهانت و کم توجهی هایی که به دین و خدا و امامان میشه ناآگاهی و کم اطلاعی خودمونه

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    6 بار در 2 پست تشکر شده

Smile دلیل اهانت و کم توجهی هایی که به دین و خدا و امامان میشه ناآگاهی و کم اطلاعی خودمونه

سلام دوستای عزیزم
    چقدر خدا بنده های خوبی داره که حتی تو این سایت هم که پر از مطالبیه که باعث گریه ی امامانمون و ناراحتی خدا میشه ولی باز هم خیلیا دلاشون از خدا قطع نمیشه
    دوستان خوبم من خیلی از تایپیکها و سوالایی که در رابطه با دین اینجا زده شده رو نگاه کردم
    کاملا مشخصه که اکثرمون هیچ شناختی از دین نداریم و فقط از دین 4تا حرف از دوست و رفیق یا آشناهامون که بدون شک اونا هم از یکی مثل خودشون شنیدن اطلاعات داریم
    بخاطر همینه که هیچوقت سمت خدا و دین نرفتیم و اصلا نرفتیم بپرسیم و تحقیق کنیم آیا این توهین و تهمت هایی که به اسلام و خدا و دین زده میشه درسته یا نه
    اگر هم تحقیق کردیم یکطرفه بوده و فقط از اونایی که به شدت مخالف دین هستن اونهم بدون دلیل و منطق دینی و علمی پرس و جو کردیم
    مسلما اینجا هم هیچ کسی نیست که بتونه خوب از عهده این کار بر بیاد
    پس برای گام اول ازتون خواهش میکنم تمام حرفا و سوالا و ایرادها و انتقادهایی که نسبت به خدا امامان و اسلام که باعث بد بینیتون شده دارید رو از این سایت خیلی خوب و معتبری که میگم بپرسید سایت فوق العاده ایه که یکی از دوستام بهم معرفی کرد

http://www.askdin.com/

این رو هم اضافه کنم که منم مثل شما گرفتار گناه شدم اما قصد کردم توبه کنم و با کمک خدا از این منجلاب کثیف گناه بیام بیرون تا به هرچی میخوام برسم
    من شنیدم اگه کسی اسلام واقعی و دین خدارو بشناسه و مزه و لذتش رو بچشه انچنان محوش میشه... اگه دوست دارید باهم پیش بریم بسم الله
    امیدوارم همیشه شاد سلامت و موفق باشید با دلی سرشار از محبت به خداوند

2. 5 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از خدا بخشنده و مهربان است تشکر کرده اند

12302 (06-13-2014), benamin20 (06-17-2014), hiva679 (06-14-2014), hussein (06-17-2014), مسعود سکسی (06-14-2014)

عضو عادی
    سپاس
    64
    4 بار در 4 پست تشکر شده

Red face

دمت گرم داش منم حرفات رو قبول دارم .......................
    ایول ......................

عضو تازه کار
    سپاس
    2
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    ايول دمت حرفه دله منو زدي

عضو تازه کار
    سپاس
    2
    3 بار در 1 پست تشکر شده
    آفرین صد درصد موافقم

عضو کهنه کار شیخ حال و هول آواتار ها
    سپاس
    10
    121 بار در 44 پست تشکر شده
    با صحبت هایتان تا حدودی موافق هستم و بیشتر نقاط مخالف
    اول اینکه خدا فراموش شدنی نیست پس هیچ وقت این سخن را نگویید
    دوم اینکه گفتید 4 حرف از دوست شنیده ایم و آنها هم از دیگران و نهایت اطلاعات ما از دین تا بدین جا بوده و بعد گفتید (بخاطر همینه که هیچوقت سمت خدا و دین نرفتیم و اصلا نرفتیم بپرسیم و تحقیق کنیم) کاملآ متناقض بود اگر اطلاعاتی هست نشانه پرسیدن و شنیدن و خواندن است که این خود تحقیق است پس سخنتان کاملآ غلط است
    ولی اگر منظورتان از اهل فن سوال پرسیدن است باید خدمتتان عرض کنم آن اهل فن هم روزی مثل شما بوده و شما نیز میتوانید مثل او باشید
    دین نیازی به اهل فن ندارد اگر مسلمان زاده باشید چون به مرور زمان با آن آشنا میشوید و با تحقیق در کتب و سخن انبیا و قرآن و .. و با اختیار کامل میتوانید به دینتان برسید
    سوم اینکه این سخن شما(مسلما اینجا هم هیچ کسی نیست که بتونه خوب از عهده این کار بر بیاد)نشان دهنده این است که شما یک مقلد هستید و اهل تقلید هستید و نه تحقیق
    خداوند به شما عقل و اختیار داده تا تقلید نکنید و تحقیق کنید و بارها در قرآن تقلید را نفی نموده نمونه آن در سوره بقره موجود است و همچنین به مشورت تشویق نموده که نشان دهنده مزیت مشورت در کارهاست که بعد از مشورت با چند نفر با عقل و اختیار میتوانیم مختار تصمیم گیری نماییم
    همانگونه که خداوند در قرآن فرمود برای شما عقل را قرار دادیم که مهمترین مزیت شما بر سایر مخلوقات است تا مختار باشید
    کاملا واضح است شما نیز یا از کاربران آن سایت هستید و یا از مدیران آن سایت و فقط به دنبال منافع خود و سایتتان هستید نه آگاهی دیگران
    در ضمن صرف بودن در این سایت نشانه بودن در منجلاب نیست اگر شما قدرت کنترل بر رفتارتان را نداشته اید و در این سایت که همه نوع مطلب از دین و سیاست و خنده و ورزش و سکس و.... بوده ولی به سوی منجلاب رفته اید نشان از سستی ایمانتان بوده پس دیگران را با خود یکسان نکنید
    موافقتم هم از باب این سخنتان بود(که اسلام را دین شیرینی دانسته اید)
    گاهی خداوند آنقدر زود به خواسته هایمان جواب میدهد که خودمان هم باورمان نمیشود از سوی او بوده
    آنوقت است که میگوییم ((چه شانسی آوردم))

عضو تازه کار
    سپاس
    6
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط خدا بخشنده و مهربان است نمایش پست ها
    سلام دوستای عزیزم
    چقدر خدا بنده های خوبی داره که حتی تو این سایت هم که پر از مطالبیه که باعث گریه ی امامانمون و ناراحتی خدا میشه ولی باز هم خیلیا دلاشون از خدا قطع نمیشه
    دوستان خوبم من خیلی از تایپیکها و سوالایی که در رابطه با دین اینجا زده شده رو نگاه کردم
    کاملا مشخصه که اکثرمون هیچ شناختی از دین نداریم و فقط از دین 4تا حرف از دوست و رفیق یا آشناهامون که بدون شک اونا هم از یکی مثل خودشون شنیدن اطلاعات داریم
    بخاطر همینه که هیچوقت سمت خدا و دین نرفتیم و اصلا نرفتیم بپرسیم و تحقیق کنیم آیا این توهین و تهمت هایی که به اسلام و خدا و دین زده میشه درسته یا نه
    اگر هم تحقیق کردیم یکطرفه بوده و فقط از اونایی که به شدت مخالف دین هستن اونهم بدون دلیل و منطق دینی و علمی پرس و جو کردیم
    مسلما اینجا هم هیچ کسی نیست که بتونه خوب از عهده این کار بر بیاد
    پس برای گام اول ازتون خواهش میکنم تمام حرفا و سوالا و ایرادها و انتقادهایی که نسبت به خدا امامان و اسلام که باعث بد بینیتون شده دارید رو از این سایت خیلی خوب و معتبری که میگم بپرسید سایت فوق العاده ایه که یکی از دوستام بهم معرفی کرد

http://www.askdin.com/

این رو هم اضافه کنم که منم مثل شما گرفتار گناه شدم اما قصد کردم توبه کنم و با کمک خدا از این منجلاب کثیف گناه بیام بیرون تا به هرچی میخوام برسم
    من شنیدم اگه کسی اسلام واقعی و دین خدارو بشناسه و مزه و لذتش رو بچشه انچنان محوش میشه... اگه دوست دارید باهم پیش بریم بسم الله
    امیدوارم همیشه شاد سلامت و موفق باشید با دلی سرشار از محبت به خداوند
    عالی...خدا را در هر دلی میتوان یافت حتی در دل های توبه کرده زیرا نورانی تر شده اند...خدا قبل از خدا بودن رفیق ماست
    ویرایش توسط benamin20 : 06-17-2014 در ساعت 04:05 PM

عضو تازه کار alirezakaramzadeh آواتار ها
    سپاس
    11
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    من به شددت با شما وافقم و امید دارم خدا نگاهی به ما بکند تا توبه کنیم و او را بهتر بشناسیم

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    6 بار در 2 پست تشکر شده
    سلام
    امیدوارم از اون سایت استفاده کرده باشید
    فوق العاده هست

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    11 بار در 2 پست تشکر شده
    من با ممد نوبری بیشتر از اون سایت حال کردم... متنشو میزارم تو هم حال کنی...

ممد نوبری

وقتی که همه تشنه لب بودن
    تنها تو بودی که به همه آب دادی
    سرتو تو بچگیت بریدن
    تویی که علمداری و آزادی
    فدای مظلومیتت سید
    فدای غیرت و همیتت سید
    آخ که چه جنگایی که تو نرفتی
    آره سرکش و سربلندی سید
    تو پرده های دروغ و دریدی
    قاعده چیه تو خون غلطیدی
    تو ماشین، پارک و باغ و خونه خالی
    واسه شرف و حیثیتت جنگیدی

ممد نوبری
    دل دل دل خانوما رو می بری
    ممد نوبری
    دل دل دل جوونارو می بری

تمام قسم هام به سر تو بود
    فدای تو شد همه ی بود و نبود
    از روز الست به عشقت اسیرم
    سید بدون بدونه تو میمیرم
    ای رکن رکیک هر ازدواج
    چهره ها از دیدنت هاج و واج
    ای ثقل هستی عالم فحش
    تفنگ آب پاش دخترکش
    ای حلاج خوابیده تو شورتا
    ای اژدها عصای موسی
    آخرین معجزه آلت ناطق
    ای تو شفابخش صلیب عیسی

ممد نوبری
    ممد نوبری
    دل دل دل جوونارو می بری

ای تو مدخل و مخرج عشق ناب
    ای زیارت تو موجب ثواب
    ای مار افعی تو تخت خواب
    ای شیطون تو شب جمعه ها بی تاب
    ای عامل اصلی نشر بشر
    ای قربانی بدنام حشر
    فصل الخطاب امت تو صحنه
    ای لایق تو عنوان رهبر
    ای بسیجی معتقد به اصول
    ای پیرو خط امام و رسول
    ای اصل یگانه ی جهان شمول
    ای مومن سرباخته ای دول

ممد نوبری
    ممد نوبری
    دل دل دل جوونارو می بری
    کلیپش:
    www.youtube.com/watch?v=NDqp7t6Hurg

مفهومش:
    www.youtube.com/watch?v=i8RdKUw2-88

آهنگش:
    https://www.wikiseda.com/Shahin+Naja.../Mammad+Nobari
    ویرایش توسط digarban : 06-30-2015 در ساعت 05:52 PM

عضو کهنه کار shahvaniboyfake آواتار ها
    سپاس
    27
    124 بار در 48 پست تشکر شده
    ببین عزیزم. من نمیخوام باهات بیهوده بحث کنم فقط یک سوال خیلی کوتاه در رابطه با دین داشتم.
    خدمتی که دین اسلام در 1400 سال به بشریت کرده چی بوده؟ اگر اسلام دین سعادت است , دین صلح است و غیره و غیره... چی خدمتی به جامعه ی بشری ارائه کرده؟ آیا باعث جلوگیری از جنگ شده؟ آیا واقعا" پیروانش درین 1400 سال خوشبخت بودن؟
    تو داری خودت رو فریب میدی و اسلام اسلام میکنی. اسلام را اگر میخواهی درست بشناسی تاریخ تحول دولت ها در اسلام رو مطالعه کن همه چی دستت میاد. میفهمی که چی خون ها ریختن , زن و فرزند مردم بی دفاع رو به غلامی و کنیزی گرفتن. خزانه و دارای شان را به غارت بردن , مردم را با زور شمشیر مسلمان کردن و یا اگر هم مسلمان نمیشدن یا باید به خلیفه باج ( خراج ) میدادن یا کشته میشدن.
    هر چی ظلم و کُشت و کُشتار هست از دین اسلامه. اگه تو دنیا مسلمونا نبودن الان همه بشریت با خیال راحت داشت زندگی شو میکرد. این اسلامه که با اندیشه جهادی گری دنیا رو به وحشت انداخته و خواب راحت رو از چشمان همه انسانها ربوده.
    و ...........................................
    در ضمن اگر قرار بود اندیشه های اسلامی قبول کنیم تا هنوز که هنوزه باید میگفتیم دنیا برروی ماهی قرار داره ( گفته امام صادق تون ). این هم روایت صحیحش میتونید از اون آخونداتون پرسان کنین.
    الکافی . جلد 15 . صفحه 221
    مُحَمَّدٌ عَنْ أَحْمَدَ عَنِ ابْنِ مَحْبُوبٍ عَنْ جَمِيلِ بْنِ صَالِحٍ عَنْ أَبَانِ بْنِ تَغْلِبَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: سَأَلْتُهُ عَنِ الْأَرْضِ عَلَى أَيِّ شَيْءٍ هِيَ قَالَ هِيَ عَلَى حُوتٍ قُلْتُ فَالْحُوتُ عَلَى أَيِّ شَيْءٍ هُوَ قَالَ عَلَى الْمَاءِ قُلْتُ فَالْمَاءُ عَلَى أَيِّ شَيْءٍ هُوَ قَالَ عَلَى صَخْرَةٍ قُلْتُ فَعَلَى أَيِّ شَيْءٍ الصَّخْرَةُ قَالَ عَلَى قَرْنِ ثَوْرٍ أَمْلَسَ «2» قُلْتُ فَعَلَى أَيِّ شَيْءٍ الثَّوْرُ قَالَ عَلَى الثَّرَى قُلْتُ فَعَلَى أَيِّ شَيْءٍ الثَّرَى فَقَالَ هَيْهَاتَ عِنْدَ ذَلِكَ ضَلَ عِلْمُ الْعُلَمَاءِ

12. کاربران زیر برای این پست مفید از shahvaniboyfake تشکر کرده اند:

gay_boy2018 (10-21-2017)