سلام دوستای عزیزم
چقدر خدا بنده های خوبی داره که حتی تو این سایت هم که پر از مطالبیه که باعث گریه ی امامانمون و ناراحتی خدا میشه ولی باز هم خیلیا دلاشون از خدا قطع نمیشه
دوستان خوبم من خیلی از تایپیکها و سوالایی که در رابطه با دین اینجا زده شده رو نگاه کردم
کاملا مشخصه که اکثرمون هیچ شناختی از دین نداریم و فقط از دین 4تا حرف از دوست و رفیق یا آشناهامون که بدون شک اونا هم از یکی مثل خودشون شنیدن اطلاعات داریم
بخاطر همینه که هیچوقت سمت خدا و دین نرفتیم و اصلا نرفتیم بپرسیم و تحقیق کنیم آیا این توهین و تهمت هایی که به اسلام و خدا و دین زده میشه درسته یا نه
اگر هم تحقیق کردیم یکطرفه بوده و فقط از اونایی که به شدت مخالف دین هستن اونهم بدون دلیل و منطق دینی و علمی پرس و جو کردیم
مسلما اینجا هم هیچ کسی نیست که بتونه خوب از عهده این کار بر بیاد
پس برای گام اول ازتون خواهش میکنم تمام حرفا و سوالا و ایرادها و انتقادهایی که نسبت به خدا امامان و اسلام که باعث بد بینیتون شده دارید رو از این سایت خیلی خوب و معتبری که میگم بپرسید سایت فوق العاده ایه که یکی از دوستام بهم معرفی کرد
http://www.askdin.com/
این رو هم اضافه کنم که منم مثل شما گرفتار گناه شدم اما قصد کردم توبه کنم و با کمک خدا از این منجلاب کثیف گناه بیام بیرون تا به هرچی میخوام برسم
من شنیدم اگه کسی اسلام واقعی و دین خدارو بشناسه و مزه و لذتش رو بچشه انچنان محوش میشه... اگه دوست دارید باهم پیش بریم بسم الله
امیدوارم همیشه شاد سلامت و موفق باشید با دلی سرشار از محبت به خداوند