صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 15 از 15

تاپیک: دلیل اهانت و کم توجهی هایی که به دین و خدا و امامان میشه ناآگاهی و کم اطلاعی خودمونه

عضو عادی
    سپاس
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahvaniboyfake نمایش پست ها
    ببین عزیزم. من نمیخوام باهات بیهوده بحث کنم فقط یک سوال خیلی کوتاه در رابطه با دین داشتم.
    خدمتی که دین اسلام در 1400 سال به بشریت کرده چی بوده؟ اگر اسلام دین سعادت است , دین صلح است و غیره و غیره... چی خدمتی به جامعه ی بشری ارائه کرده؟ آیا باعث جلوگیری از جنگ شده؟ آیا واقعا" پیروانش درین 1400 سال خوشبخت بودن؟
    تو داری خودت رو فریب میدی و اسلام اسلام میکنی. اسلام را اگر میخواهی درست بشناسی تاریخ تحول دولت ها در اسلام رو مطالعه کن همه چی دستت میاد. میفهمی که چی خون ها ریختن , زن و فرزند مردم بی دفاع رو به غلامی و کنیزی گرفتن. خزانه و دارای شان را به غارت بردن , مردم را با زور شمشیر مسلمان کردن و یا اگر هم مسلمان نمیشدن یا باید به خلیفه باج ( خراج ) میدادن یا کشته میشدن.
    هر چی ظلم و کُشت و کُشتار هست از دین اسلامه. اگه تو دنیا مسلمونا نبودن الان همه بشریت با خیال راحت داشت زندگی شو میکرد. این اسلامه که با اندیشه جهادی گری دنیا رو به وحشت انداخته و خواب راحت رو از چشمان همه انسانها ربوده.
    و ...........................................
    در ضمن اگر قرار بود اندیشه های اسلامی قبول کنیم تا هنوز که هنوزه باید میگفتیم دنیا برروی ماهی قرار داره ( گفته امام صادق تون ). این هم روایت صحیحش میتونید از اون آخونداتون پرسان کنین.
    الکافی . جلد 15 . صفحه 221
    مُحَمَّدٌ عَنْ أَحْمَدَ عَنِ ابْنِ مَحْبُوبٍ عَنْ جَمِيلِ بْنِ صَالِحٍ عَنْ أَبَانِ بْنِ تَغْلِبَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: سَأَلْتُهُ عَنِ الْأَرْضِ عَلَى أَيِّ شَيْءٍ هِيَ قَالَ هِيَ عَلَى حُوتٍ قُلْتُ فَالْحُوتُ عَلَى أَيِّ شَيْءٍ هُوَ قَالَ عَلَى الْمَاءِ قُلْتُ فَالْمَاءُ عَلَى أَيِّ شَيْءٍ هُوَ قَالَ عَلَى صَخْرَةٍ قُلْتُ فَعَلَى أَيِّ شَيْءٍ الصَّخْرَةُ قَالَ عَلَى قَرْنِ ثَوْرٍ أَمْلَسَ «2» قُلْتُ فَعَلَى أَيِّ شَيْءٍ الثَّوْرُ قَالَ عَلَى الثَّرَى قُلْتُ فَعَلَى أَيِّ شَيْءٍ الثَّرَى فَقَالَ هَيْهَاتَ عِنْدَ ذَلِكَ ضَلَ عِلْمُ الْعُلَمَاءِ

ببخشيد اسلام کجا با جنگ کسي رو مسلمان کرده؟؟برو يه تاريخ رو بيار و با سند بگو..امام صادقمون يه چي ميدونه ک گفته منو شما هنوز به اون حد علم نرسيديم.خودتو گول نزن

عضو کهنه کار shahvaniboyfake آواتار ها
    سپاس
    27
    124 بار در 48 پست تشکر شده
    در هر منطقه ی که اسلام حمله کرده برای مردمش سه گذینه گذاشته.
    1. مسلمان شوید.
    2. باج ( خراج ) دهید ( اگر میخواهید زنده بمانید ).
    3. میکُشیم.
    و پاسخی که در جواب روایت دادی باید بگم : هیچ وقت علم بشر به اون حدی که شما باور داری نمیرسه و این خزعبلات را فقط پیامبران و معصومین میدانند ( جواب درست ). که خودش باز هزاران سوال دیگه رو به همراه داره.
    ( میتونی از آخوندا پرسان کنی هم مسلمان کردن مردم و هم این روایت بیخود رو ).

3. کاربران زیر برای این پست مفید از shahvaniboyfake تشکر کرده اند:

shahaviz (08-07-2015)

عضو تازه کار
    سپاس
    9
    9 بار در 8 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط sexiha نمایش پست ها
    ببخشيد اسلام کجا با جنگ کسي رو مسلمان کرده؟؟برو يه تاريخ رو بيار و با سند بگو..امام صادقمون يه چي ميدونه ک گفته منو شما هنوز به اون حد علم نرسيديم.خودتو گول نزن
    چند کلاس سواد داری؟؟؟ هنوز باور میکنی دنیا رو یه ماهی سواره؟ چقدر بعضیاتون عقب مونده اید و متعصب اونوقت میگید به دین و عقیده ما احترام بزارید در ضمن من با نظر اقای شهوانی موافقم این جنگا اگه از اسلامو اموزه های لعنتیش نیست پس لابد از سر قوانین فیزیکو کوانتوم انیشتینه. برو یکم از تعصبت کم کن ماییه مسخره دنیا نشی

Banned
    سپاس
    0
    2 بار در 2 پست تشکر شده
    من28سالمه داغ شیطون وکاربلد.مال من18سانته داغ سفت وکلفته میخورم میلیسم ومیکنم.اساسی…خانمای عزیزباهرسنی پیام بزارن درخدمتشون هستم. همچنین متاهلین عزیزوبی غیراتهایی که برای مامان وهمسرشون دنبال شریک جنسی میگردن پشیمون نخواهندشدوفانتزی خوبی روتجربه خواهندکرد.ای دیم:mehdi_p1366 ایمیلم:[email protected] و [email protected]وشمارم9011784635منتظرتونم فداتون میبوسمتون

عضو تازه کار
    سپاس
    1
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط خدا بخشنده و مهربان است نمایش پست ها
    سلام دوستای عزیزم
    میشه بگی دست آورد اسـلام تو این 1400 ساله چی بوده؟
    جواب سوالات شما تو این سـایـت اومده. اما اگر جـرات خواندن و گوش شنوایی داشته باشید!

http://zandiq.com/