صفحه 2 از 5 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 49

تاپیک: بیاید سرزمینمان را پاس بداریم

عضو کهنه کار satan33 آواتار ها
    سپاس
    138
    28 بار در 20 پست تشکر شده
    ببخشید بیداز شدن از نظر بینش را گفتم نه خواب!!!!!!!!!!!!!!!

عضو عادی
    سپاس
    64
    4 بار در 4 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط sarbaz20 نمایش پست ها
    هی 16 سانتی مگه تو سایت رو ترک نکرده بودی؟
    بابا گائیده بچه های سایت رو همش کس شر میگه ...
    جالب اینجاست که من خودم هیچ دینی رو انتاب نکردم ولی از کس گویی های این کسخل خسته شدم
    جالب تر اینجاست که حرف هیچ کس رو گوش نمی ده همه چیز رو غلط میدونه خودش رو روشنفکر هم میدونه .....
    واقعا تا همین الآن به کسخلی این آقا هیچ کس رو ندیدم ...........

Banned
    سپاس
    7
    114 بار در 46 پست تشکر شده
    بینش:
    مگه اسلام چشه؟؟؟؟؟
    بچه بیدارشید داری؟؟؟؟؟
    فقط اندک و تک توکی هست که.....!!!!
    ولش کن هر چی گفتم کسی گوش نمیده!!!!!
    اره عزیز راست میگی این 16سانتی فقط فک میکنه خودش و افرادی که مثل خودشن ادم هستن...
    خدایا نسل اینارو از رو زمین بردار....

4. کاربران زیر برای این پست مفید از beyond تشکر کرده اند:

hashar zadeh (07-24-2014)

عضو کهنه کار satan33 آواتار ها
    سپاس
    138
    28 بار در 20 پست تشکر شده
    نسل خودتا برداره کونی

عضو کهنه کار شیخ حال و هول آواتار ها
    سپاس
    10
    121 بار در 44 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط satan33 نمایش پست ها
    نسل خودتا برداره کونی
    با احترام سخن بران
    گاهی خداوند آنقدر زود به خواسته هایمان جواب میدهد که خودمان هم باورمان نمیشود از سوی او بوده
    آنوقت است که میگوییم ((چه شانسی آوردم))

عضو کهنه کار pesar16santi آواتار ها
    سپاس
    4
    609 بار در 163 پست تشکر شده
    هر آنکس که در این نوشتار دشنام میده تنها یک عرب پرست است. کسایی که ایران امرزی رو به گند کشیدن. این کسان همان تخم کسانی هستند که سالها پیش ایران با شکوه و فرهنگ و پیشرفت ما رو نابود کردند. کسایی که جشنهای ایرانی رو نابود کردند و جاش جشن های ددمنشانه عربی رو گذاشتن. کسایی که سال ایرانی رو با سال عربی جابه جا کردند. کسایی که هر کس که یاوه های آنها را باور ندارد رو میکشند.یاوه گویان و عرب پرستانی که دهنشان از سالیان دراز تا امرزو به بوی گند دشنام آلوده است. زنده با آزاد اندیشی و خرد و اندیشه پاک زنده باد خرد ورزی و گویایی. همه دنیا سرزمین من است. ولی در هرکجا که زندگی کنم آنجا رو به بیگانه نمیفروشم.
    زمانی که ازدستم دلگیری دشنام میدی براین گمان که بادشنام تهی میشی وانگهی نمیدونی چیزی که آرومت میکنه پشیمونی ازاینکه سالها از اندیشه ات جداشدی وبه چیزیها پوچ و یاوه ها گرایش داری

8. کاربران زیر برای این پست مفید از pesar16santi تشکر کرده اند:

pejpej99 (06-20-2014)

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    ميشه يكي بهم بكه ججوري ميتونم بست بزارم

عضو عادی
    سپاس
    0
    17 بار در 9 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط رومینا نمایش پست ها
    سیکتیر بابا :))

عضو عادی
    سپاس
    0
    17 بار در 9 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط pesar16santi نمایش پست ها
    روزگاریست که اندوه بر این سرزمین نشسته همه مردمان از پیر تا جوان تا نوجوان میدانند ریشه این اندوه کجاست!
    از زمانی که اسلام آمد رنگ خوشی این سرزمین ندید. رنگ اندوه آمد. جشن های ایرانی چه خوش بودند جشن امردگان جشن اردیبهشتگان جشن اسپندگان کجاست؟
    سوگواری را پاس میدارند. سالنامه و روزشمار ما از سال 2573 شاهنشاهی شده 1393هجری خورشیدی.
    نام های عربی رو نمیتوانیم جاش ایرانی بگذاریم. واژه ها پارسی مسخره میشوند و جاش واژه های بیگانه آمده اند.
    چه خوش بود آن روزا که مردمان هر ماه از سال رو جشن میگرفتند. چه خوش بود نوروز باستان. بدون یه واژه بیگانه بر سره سفره سرشار از خوشی و پایکوبی.
    ببین بر سر این سرزمین چه آمد. دلاوران خود را از یاد برده اند. شادی های خود را به خاک سپرده اند. دهنها که همیشه بوی گل میداد و هیچگونه بددهنی در میان نبود.دیگر دهنها بوی گوه میدهد هم اکنون یک پسر بچه کوچلو هم دشنام میده. باورهای پوچ بر روان چیره شدن. هیچ سخن راستی را باور نمیکنند و تنها به بیهودگی گرایش دارند.
    بشر دوستی و مهربانی و نیکویی و خردورزی را در دیوی به نام دین میبینند.
    دانشمندان خود را از سرزمین پدریشان میگریزانند. تا سرزمین های دیگر را آباد کنند.
    آنچنان پشتکار و یازش سست شده. که یک خرده هم اندیشه نمیکنند.
    آیا نمیبینند جشن های عرب ها همچون خودشان وحشیانه است. جشن قربان =جشن کشتار جشنی که میکشند.یه چه جشنیست که تو یه روز گوسفندهای زیادی رو یکجا میکشند. جشن فطر:جشنی که شکم خود را سوراخ کردند و برای این سوراخی شکم جشن میگیرند پس از 30روز.جشن غدیر خم :جشنی که دو مشت عرب با هم درگیری داشتن بر سر فرمانروایی
    آخه شما به اینان میگید جشن؟ جشناتونم سوگواریست.
    به خودتان بیاید.واژه های پارسی را پاس بدارید. جشن های ایرانی رو پاس بدارید.آزاد اندیشی رو پاس بدارید. بشر دوستی رو پاس بدارید. پافشاری بیخردانه و خشک اندیشی تاکی؟
    این همه سال دین را گرامی داشتید به کجا رسیدید. به گذشتگانتان پیش از اسلام نگری بیافکنید ببین چه خوش بودند. چه دوست بودند با همدیگر. بیایید به جای دست دادن روانمان را پاک کنیم دست که میدهیم با روان پاک بدهیم. از بند رها شویم. تن کامگیترو انجام بده ولی بشر دوستی و خردورزی رو رها نکن.
    سرنوشت فرزندانمان رو نابود نکنیم. کشورمان را نابود نکنیم. درست است که همه جهان سرزمین من است ولی هرکجا که زندگی میکنی سرزمینت را پاس بدار.
    kos şer nagu baba kiram tu koso kune khahar madareto un keşvari ke azaş harf mizani.man torkam dinam eslame arabaro nemiparastam khodaro miparstam az arabha ham defa nemikonam vali az emamanamo ahyle beyt defa mikonam .
    ,to çi miparasti* haaaaan?puçi ro?
    ,beparast kasi ba toe nagesol agl kari nadare fagat say nakon in afkare parişanato be kasi tahmil koni.kos khole bi şuur

عضو تازه کار
    سپاس
    7
    کیرم تو مغرت