ببخشید بیداز شدن از نظر بینش را گفتم نه خواب!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید بیداز شدن از نظر بینش را گفتم نه خواب!!!!!!!!!!!!!!!
بابا گائیده بچه های سایت رو همش کس شر میگه ...
جالب اینجاست که من خودم هیچ دینی رو انتاب نکردم ولی از کس گویی های این کسخل خسته شدم
جالب تر اینجاست که حرف هیچ کس رو گوش نمی ده همه چیز رو غلط میدونه خودش رو روشنفکر هم میدونه .....
واقعا تا همین الآن به کسخلی این آقا هیچ کس رو ندیدم ...........![]()
بینش:
مگه اسلام چشه؟؟؟؟؟
بچه بیدارشید داری؟؟؟؟؟
فقط اندک و تک توکی هست که.....!!!!
ولش کن هر چی گفتم کسی گوش نمیده!!!!!
اره عزیز راست میگی این 16سانتی فقط فک میکنه خودش و افرادی که مثل خودشن ادم هستن...
خدایا نسل اینارو از رو زمین بردار....
hashar zadeh (07-24-2014)
نسل خودتا برداره کونی
هر آنکس که در این نوشتار دشنام میده تنها یک عرب پرست است. کسایی که ایران امرزی رو به گند کشیدن. این کسان همان تخم کسانی هستند که سالها پیش ایران با شکوه و فرهنگ و پیشرفت ما رو نابود کردند. کسایی که جشنهای ایرانی رو نابود کردند و جاش جشن های ددمنشانه عربی رو گذاشتن. کسایی که سال ایرانی رو با سال عربی جابه جا کردند. کسایی که هر کس که یاوه های آنها را باور ندارد رو میکشند.یاوه گویان و عرب پرستانی که دهنشان از سالیان دراز تا امرزو به بوی گند دشنام آلوده است. زنده با آزاد اندیشی و خرد و اندیشه پاک زنده باد خرد ورزی و گویایی. همه دنیا سرزمین من است. ولی در هرکجا که زندگی کنم آنجا رو به بیگانه نمیفروشم.
زمانی که ازدستم دلگیری دشنام میدی براین گمان که بادشنام تهی میشی وانگهی نمیدونی چیزی که آرومت میکنه پشیمونی ازاینکه سالها از اندیشه ات جداشدی وبه چیزیها پوچ و یاوه ها گرایش داری
pejpej99 (06-20-2014)
ميشه يكي بهم بكه ججوري ميتونم بست بزارم
kos şer nagu baba kiram tu koso kune khahar madareto un keşvari ke azaş harf mizani.man torkam dinam eslame arabaro nemiparastam khodaro miparstam az arabha ham defa nemikonam vali az emamanamo ahyle beyt defa mikonam .
,to çi miparasti* haaaaan?puçi ro?
,beparast kasi ba toe nagesol agl kari nadare fagat say nakon in afkare parişanato be kasi tahmil koni.kos khole bi şuur
کیرم تو مغرت