صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 345
نمایش نتایج: از 41 به 49 از 49

تاپیک: بیاید سرزمینمان را پاس بداریم

Banned
    سپاس
    210
    652 بار در 154 پست تشکر شده
    یهود یه دین کاملا چرت وهمش بر پایه چرت پرت است
    اونایی که میگن اسلام مال ایرانی ها نبود ببین از نسلهای خیلی دور ما اسلام رو داشتیم و خواهیم داشت...این عربها رو میگید همسون کیورن به جز بعضی ها.این یهودیهای کیور و ناتانیاهو همشون دارن نسل فلسطینیهای بدبخت رو از زمین بر میدارن...مادر جندها به بهانه حماس هر جا رسید بمب میندازن و بچه های بیگناه رو میکشن...الان دارم یه کلیپ در رابطه این زدن سربازان اسراییلی به مردم رو میبینم که دارن با باتوم میزننش...

عضو کهنه کار pesar16santi آواتار ها
    سپاس
    4
    609 بار در 163 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elizabeth nilofar نمایش پست ها
    بله وقعا درسته من100 درصد با حرفت موافقم من عاشقتم پسر16سانتی واقعا عقیده هات فراتر از یه انسان معمولیه من امروز عضو شدم همه تاپیک ها و نطراتو خوندم خیلی با منطقی عاشقتم کاش پیشم بودی.
    دست در دست هم دهیم تا نتنها ایران باستان رو بازسازی کنیم و بالتر از آن ایران باستان و اندیشه هایش رو گسترش دهیم.اما ایران ما رو یک مشت عرب دوست و بی اندیش گرفتند. کسانی که اندیشه تنها کالایی هست که پیششون خریدار نداره. و وارونه آن نادانی کالایی هست که اینان خیلی خریدارش هستند.
    ما آنچنان پیش رفتیم. که فرهنگ خود را ننگ و به فرهنگ عرب می نازیم. زبان خود را ننگ و کهنه و زبان عرب 1400سال پیش رو نو و جدید و اسان می پنداریم.
    ما باید هر روز شمارمان بیشر شود. ما به کسانی همچون تو Elizabeth nilofar نیازمندیم. تا هرگز رگ و ریشمون رو از دست ندهیم
    زمانی که ازدستم دلگیری دشنام میدی براین گمان که بادشنام تهی میشی وانگهی نمیدونی چیزی که آرومت میکنه پشیمونی ازاینکه سالها از اندیشه ات جداشدی وبه چیزیها پوچ و یاوه ها گرایش داری

3. کاربران زیر برای این پست مفید از pesar16santi تشکر کرده اند:

Elizabeth nilofar (07-31-2014)

سپاس
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط arkadia نمایش پست ها
    یهود یه دین کاملا چرت وهمش بر پایه چرت پرت است
    اونایی که میگن اسلام مال ایرانی ها نبود ببین از نسلهای خیلی دور ما اسلام رو داشتیم و خواهیم داشت...این عربها رو میگید همسون کیورن به جز بعضی ها.این یهودیهای کیور و ناتانیاهو همشون دارن نسل فلسطینیهای بدبخت رو از زمین بر میدارن...مادر جندها به بهانه حماس هر جا رسید بمب میندازن و بچه های بیگناه رو میکشن...الان دارم یه کلیپ در رابطه این زدن سربازان اسراییلی به مردم رو میبینم که دارن با باتوم میزننش...
    آره فلسطین بیچاره امده تو سرزمین یهود یه چیزی هم باید بهش بدن. باید همه اسرائیلی رو بکشند. اسرائیلی هم بهشون بگن. دستتون درد نکنه
    اسرائیلی هر چه اندازه خونخار باشه به خونخاری شما مسلمونها نمیرسه.
    من هیچ دینی رو نمپذیرم. اما من همچون یه تماشایی به این دو تبار نگاه میکنم. و هیچگاه به آنچه که میبینم و آنچه که رسانه ایران میگه خیلی جداست.اگه اسرائیل خونخار بود. هم اکنون نبایستی یه فلسطینی با اینهمه خونخاری زنده بمونه.
    من اسرائیل رو هم چون دین داره.نمی پذریمش چون دینه آنها رو از آزاد اندیشی باز میداره. اما با این فلسطینی ها خیلی توه داری کردی تا هم اکنون
    زمانی که ازدستم دلگیری دشنام میدی براین گمان که بادشنام تهی میشی وانگهی نمیدونی چیزی که آرومت میکنه پشیمونی ازاینکه سالها از اندیشه ات جداشدی وبه چیزیها پوچ و یاوه ها گرایش داری

5. 3 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از pesar16santi تشکر کرده اند

Elizabeth nilofar (07-31-2014), undertaken (08-02-2014), عاشق کلی دیواین (08-03-2014)

Banned
    سپاس
    210
    نقل قول نوشته اصلی توسط pesar16santi نمایش پست ها
    آره فلسطین بیچاره امده تو سرزمین یهود یه چیزی هم باید بهش بدن. باید همه اسرائیلی رو بکشند. اسرائیلی هم بهشون بگن. دستتون درد نکنه
    اسرائیلی هر چه اندازه خونخار باشه به خونخاری شما مسلمونها نمیرسه.
    من هیچ دینی رو نمپذیرم. اما من همچون یه تماشایی به این دو تبار نگاه میکنم. و هیچگاه به آنچه که میبینم و آنچه که رسانه ایران میگه خیلی جداست.اگه اسرائیل خونخار بود. هم اکنون نبایستی یه فلسطینی با اینهمه خونخاری زنده بمونه.
    من اسرائیل رو هم چون دین داره.نمی پذریمش چون دینه آنها رو از آزاد اندیشی باز میداره. اما با این فلسطینی ها خیلی توه داری کردی تا هم اکنون
    خوبه بدونی این سرزمین مال فلسطینیا بوده که توسط اسراییلی ها خریده شد و بعد از مدتی به دلایل مختلفی مردمو میکشن...

سپاس
    4
    خوبه بدونی این سرزمین مال فلسطینیا بوده که توسط اسراییلی ها خریده شد و بعد از مدتی به دلایل مختلفی مردمو میکشن...
    خوبه بدونی که سرزمین نخست از آن اسرائیلی ها بوده سپس فلسطینی ها عرب به زور دست گذاشتن روش. و دوباره داره به اسرائیل بر میگرده. اگه فلسطینی ها به زور اسرائیلی ها رو بیرون کردن و سرزمینشان روگرفتند. اما اسرائیلی ها با پول سرزمین نیا(اجدادی) خود پس گرفتند.تو چی میدونی از کارنامه این دو کشور تنها یک آدمکی که هرچی رسانه ایران بگه میپذیری. روانت از آن رسانه ایران نه از خودت

8. کاربران زیر برای این پست مفید از pesar16santi تشکر کرده اند:

Banned
    سپاس
    210
    خوبه بدونی که سرزمین نخست از آن اسرائیلی ها بوده سپس فلسطینی ها عرب به زور دست گذاشتن روش. و دوباره داره به اسرائیل بر میگرده. اگه فلسطینی ها به زور اسرائیلی ها رو بیرون کردن و سرزمینشان روگرفتند. اما اسرائیلی ها با پول سرزمین نیا(اجدادی) خود پس گرفتند.تو چی میدونی از کارنامه این دو کشور تنها یک آدمکی که هرچی رسانه ایران بگه میپذیری. روانت از آن رسانه ایران نه از خودت
    تو که ادعات میشه بلدی پرفسوری و کلا حالیته...

این عرب ها رو که میگی نگاه کن به کشورهای دیگه همه ی کشور ها دیگه(بیشترشون)قبلا مال اونجا نبودند و کشورهای دیگه بهشون حمله کردند و از دستشون گرفتند....
    من رسانه ی ایرانی ها رو تف ارزش براش قائل نیستم فقط اینو یه جایی خوندم ...
    اصن فرض میکنیم کلا سرزمین از قبل مال اسرایئلی ها بوده...ولی حالا خوبه برای پس گرفتنش مردمو بکشن...ادما...زنا..حالا خوبه که فلسطینیا از دور تو این سرزمین بودند و همه ی کشور ها اونو به رسمیت میشناسن...ولی اسرایئیلی ها تا حالا چند کشور به رسمیت نشناختنش...با اینکار حتی خود کشور اسرائیل هم و مردمش دست به تظاهرات زدن که چرا مردومو میکشین...دیگه خودشون بر علیه خودشونن

سپاس
    4
    تو که ادعات میشه بلدی پرفسوری و کلا حالیته...

این عرب ها رو که میگی نگاه کن به کشورهای دیگه همه ی کشور ها دیگه(بیشترشون)قبلا مال اونجا نبودند و کشورهای دیگه بهشون حمله کردند و از دستشون گرفتند....
    من رسانه ی ایرانی ها رو تف ارزش براش قائل نیستم فقط اینو یه جایی خوندم ...
    اصن فرض میکنیم کلا سرزمین از قبل مال اسرایئلی ها بوده...ولی حالا خوبه برای پس گرفتنش مردمو بکشن...ادما...زنا..حالا خوبه که فلسطینیا از دور تو این سرزمین بودند و همه ی کشور ها اونو به رسمیت میشناسن...ولی اسرایئیلی ها تا حالا چند کشور به رسمیت نشناختنش...با اینکار حتی خود کشور اسرائیل هم و مردمش دست به تظاهرات زدن که چرا مردومو میکشین...دیگه خودشون بر علیه خودشونن
    اره اینجور که تو میگی فلسطینی ها هیچ از اسرائیلی ها رو نمیکشن و اسرائیلی ها الکی میرن یه جایی پنهان میشن و الک یالکی میزنند فلسطینی ها رو میکشن. الکی الکی.
    تازه اونم هر زمان که خوششون بیاد.
    پسر جون سخنهای خنده دار نزن. تازه من نمیدونم چرا هر زمان که آمریکا رخشاره های (فیلمهای) در برابر آمریکا میسازنند. و تو کشورشون هم پخش میشه. شما نمیگید که ببین آمریکا چه اندازه آزادی داره که میزارند رخشاره های در برابره خودشان درست کنند. و میگید ببین هتا خودشون هم در برابر خودشون رخشاره درست میکنند. و هم اکنون هم نمیگی ببین چه اندازه اسرائیل آزادی داره که ارتش میزاره که مردمش در برابر خودش بیاستند. و بجاش میگید ببین چه اندازه خونخارن که خودشون هم میان تو خیابونا و در برابر خودشون می ایستند.
    یه نگاه به کشور خودمون بنداز. اگه یه بچه کوچولو بیاد بگه چرا نون رو گرون گردید. تو یه چشم به هم زدن. بچه آنچنان میزننش که یادش بره نونو با چی مینویسند.
    هیچ کس یارای(جرات) لب گشودن نداره
    اما چشم بینا و خرد آگاه میخاد که این چیزا رو درک کنه.

Banned
    سپاس
    210
    اره اینجور که تو میگی فلسطینی ها هیچ از اسرائیلی ها رو نمیکشن و اسرائیلی ها الکی میرن یه جایی پنهان میشن و الک یالکی میزنند فلسطینی ها رو میکشن. الکی الکی.
    تازه اونم هر زمان که خوششون بیاد.
    پسر جون سخنهای خنده دار نزن. تازه من نمیدونم چرا هر زمان که آمریکا رخشاره های (فیلمهای) در برابر آمریکا میسازنند. و تو کشورشون هم پخش میشه. شما نمیگید که ببین آمریکا چه اندازه آزادی داره که میزارند رخشاره های در برابره خودشان درست کنند. و میگید ببین هتا خودشون هم در برابر خودشون رخشاره درست میکنند. و هم اکنون هم نمیگی ببین چه اندازه اسرائیل آزادی داره که ارتش میزاره که مردمش در برابر خودش بیاستند. و بجاش میگید ببین چه اندازه خونخارن که خودشون هم میان تو خیابونا و در برابر خودشون می ایستند.
    یه نگاه به کشور خودمون بنداز. اگه یه بچه کوچولو بیاد بگه چرا نون رو گرون گردید. تو یه چشم به هم زدن. بچه آنچنان میزننش که یادش بره نونو با چی مینویسند.
    هیچ کس یارای(جرات) لب گشودن نداره
    اما چشم بینا و خرد آگاه میخاد که این چیزا رو درک کنه.
    ما اولا نه درباره ی امریکا صحبتی کردیم نه درباره ی نون...
    ولی الان که امریکا متحد اصلی اسرائیل بود داره اسرائیل رو به خاطره کاراش سرزنش میکنه نه فقط امریکا بیشتر کشورها حتی متهدای اصلیش...
    حالا فرض میکنیم که فلسطینیای بدبخت اومدن تو کشور اسرائیلی ها ولی یعنی فلسطینیای بدبخت که اه ندارن با ناله سودا کنن اسرائیلی باید اینقد مردمو بکش.الان بیش از 1800 نفر مردم که400 نفرش بچه و 2500 نفر بچه زخمی دارن...اسرائیل که از طرف ابر قدرت دنیا داره ساپورت میشه خودشم ابر قدرت دنیاست باید بع فلسطین که از100 به اونوره اینقد زور بگه بعد بگیره بیشتر مردم غیر نظامیشو بکشه؟؟؟؟؟؟؟

عضو کهنه کار
    سپاس
    3
    4 بار در 3 پست تشکر شده
    khhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii toooooooooooooof to iiiiiiiiiiiiraaaaaaaaaaaaan