بعضی از کاربرهای سایت دیگه گندشو در آوردن ............... ادب برای مواقعی لازمه
باید دهن اون دسته از کاربرها رو که به ادیان توهین میکنن رو گل گرفت و من به شخصه خودم حاضرم فلکه فاضلاب شهری رو روشون باز کنم که کمی شستشو داده بشن .... البته گوه همیشه گوه میمونه
به نظر من شهوت از دین جداست
سایت های سکسی نباید روی مسایل دینی متمرکز شوند
rasjoon (06-26-2014)
پاسخ من ب اون ادم بی ادبی ک دوستمون و با ی لفظ توهین امیز صدا کرده اینه که
دوست عزیز ی جامعه زمانی پیشرفت میکنه ک همه زندگی خودشونو داشته باشن
موسی ب دین خودش عیسی ب دین خودش
امیدوارم فهم و درکت برسه
arkadia (06-26-2014)
تو این سایت هم افرادی هستن که همین کار رو میکنن
که اسمشpesare16santiهست
از یکی از دوستان شنیدم یکی از کاربرای معروف اینجا که اسمش علی بوده هم در اعتراض به تاپیک این فرد توسط مدیر این سایت بن شده
پس فکر نمیکنم سایت ها فرقی با هم کنن
اونجا مدیرش این کارا رو میکرد اینجا مدیر افرادی رو داره که این توهین به اعتقادات رو انجام بدن
و مدیر محترم سایت هم هر کسی بهشون اعتراض کرد رو راحت بن کنه
رومینا (06-10-2014)
xxxgrandmasterxxx (06-13-2014), رومینا (06-10-2014)
merci aziz, manam az shahvani omadam, sex hormat dare,
رومینا (06-10-2014)
دوستان از همگی ممنون که نظر دادید با کمال احترام...
پاسخ به کسی که به من داد که در شان خود و خوانوادشه به من گفت باید بگم که تو که دین منو قبول نداری به چه جراعتی دربارش حرف میزنی ها...شما که یه دلیل درست حسابی نداری که اسلام اینطوریه چرا فرهنگ خونوادتو نشون میدی و بهش فش میدی...
دوستان اینها ادم های بی خرد و بی شعور کاملی هستند که بی دلیل به چیزی که اصن نمیدونن چیه فش میدن چون میبینن که راهی دیگه ندارن و از این راه وارد میشن...
در اخرهم میگم تو که به عقاید دیگران که مثل ناموسش میمونه البته به خودم همم توهین میکنی اون دنیا جوابشو میبینی توهین میکنی خوبه یکی بیاد به خودت و خواهر خوانوادت توهین کنه...البته بهت بر نمیخوره چون...بذار دهنم بسته بمونه...
دوستان اگه بشه این تاپیکو گسترش داد میتوان افرادی زیادی رو از دام شهوانی نجات دهیم...
اینجاهم فرقی باشهوانی نداره
درضمن اسلام ومسائل متفرقه اون چیزیه که به زور شمشیر به ایرانی هاتحمیل شده
بعضی هاهم که افتخارمیکنن اعراب کثیف به اجدادشون تجاوز کردن وامروزه بهشون سیدوسادات واین چیزامیگن.
xxxgrandmasterxxx (06-13-2014)