صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 43

تاپیک: خدا هست یا نه؟

عضو کهنه کار pesar16santi آواتار ها
    سپاس
    4
    609 بار در 163 پست تشکر شده

خدا هست یا نه؟

بیشتر کسانی که میان اینجا و بهشون میگی میتونی بگی خدا هست یا نه؟
    در پاسخ چرت و پرت پاسخت میدن.
    اگر میخاین به هستی خدا پی ببرید و اینکه آیا هست یا نه. باید اینجوری بی اندیشید من اندیشه ام را گسترده نکردم ولی آنچه که در باور من است اینجوریست.و خرسند میشوم کسانی بیان با خاندن باور من باو رمرا گسترده کنند.
    ما بوسیله خدا آفریده نشدیم.ما بوسیله جانداران هوشمند آفریده شدیم؟ چرا چون همه چیز ما کمه. بیمار میشیم و زجر میکشیم.و نمیتوانیم به برابری تمام برسیم.
    اون جانداران چگونه آفریده شدند.بوسیله جانداران دیگه.
    و جانداری هست که این نخستین زنجیره آفرینش را آفریده.ولی بیراه نروید.چنبر نخست زنجیره نخستین آفریده خدا بود.و ما شاید هزارو یکمین چنبره زنجیره باشیم که به دست چنبره های دیگه زنجیره آفریده شدیم. و خود ما هم زنجیره دیگه را میآفرینیم در آینده نزدیک.
    خب زنجیرها رو که بگذریم کنار هم میرسیم به خدا.به این چم که کسی هست که از نخست یک جاندار بی شکست بی آک و بی بدی آفرید. و آن جاندار از هوشش استفاده کرد و جانداران دیگه آفرید.تا به آدم رسید.
    و آن جاندار نخست که جانداری بی آک و بی بدی آفرید کجاست که دست به کار نمیشود.آن جاندار که نامش است خدا کجاست چرا کمک نمیکند؟
    آن جاندار همان همه خوبیها،اندیشه های بی بدی و پاک. نیکویی ها، خردمندیهاست، مهربانیها، دانش هاست
    کسی که همه اینها را داشته باشد.هستی خداست.
    هرکسی که اینها را داشته باشد دیگر نیازی ندارد در جستجوی خدا باشد.چرا که به خدا پیوسته است.و اگر همه ما همه اینهارا داشته باشیم. خدا آشکار میشود.سی مرغ که در پی سیمرغ میروند. سی مرغ میشوند.
    دوستان این دیدگاه من بود.از کسانی که میان این نوشتار من رو میخونند.بویژه این دین داران.اگه میخای بیای یه چیزی بگی درباره خدا.بیا از خودت بگو نه چیزایی که از کودکی تا هم اکنون تو گوشت خوندن.
    خیلی دوست دارم کسانی بیان و دیدگاهی والاتر از دیدگاه من بگند.خردمندانه تر نهاینکه پایین تراز این دیدگاه.دوست دارم کسانی بیان و اندیشه های یکدیگر را با دیدگاه های والاتر والاتر گسترده تر کنیم.
    دین داران چرت ها و یاوه های بچیگیتونو اینجا نگید. ببین دارم چندبار میگم. چون ما به ابلیس و از این چرتا که از کودکی تو گوشتون خوندن و خنده دار است رو نمیخایم که اینجا بگید. چون تاب خندیدن به یاوه هاتونو نداریم. چشم به راه آزاد اندیشان و خردمندان هستم نه یاوه گویان.
    زمانی که ازدستم دلگیری دشنام میدی براین گمان که بادشنام تهی میشی وانگهی نمیدونی چیزی که آرومت میکنه پشیمونی ازاینکه سالها از اندیشه ات جداشدی وبه چیزیها پوچ و یاوه ها گرایش داری

2. کاربران زیر برای این پست مفید از pesar16santi تشکر کرده اند:

عضو کهنه کار satan33 آواتار ها
    سپاس
    138
    28 بار در 20 پست تشکر شده
    این نظریه را خونده بودم قبلان....
    به نظر من همه یه این جهان هستی از یک ذره به وجود اومده که بهش میگن ذره یه خدا و هیچ عقل هوش و... در کار نیست و همین طور هیچ نظمی اینا همش اتفاقی(فاصله ی زمین تا خورشیدو...کلان به وجود اومدن انسان و مجودات به خاطر شرایط خوب و مساعد و کاملان اتفاقی)
    من شیطون پرست نیستم

عضو تازه کار
    سپاس
    2
    راستش من دقیقا نفهمیدم شما چی میخواستی بگی!! میخواستی بگی خدا نیست؟! خوب که نشد حرف منطقی همه عالم و آدم میدونن که ما خود به خود به وجود نیومدیم و یک چیزی ما رو خلق کرده به همین علته که همه چیز دارای نظم غیر قابل انکاره دانشمندا درسته که ثابت کردن جهان از 2 ذره ی بنیادی ساخته شده اما هیچکس نتونست از لحاظ علمی ثابت کنه خود اون 2 ذره از کجا اومدن

5. کاربران زیر برای این پست مفید از sssw تشکر کرده اند:

maziyar_sunlight (07-02-2014)

عضو عادی
    سپاس
    0
    17 بار در 9 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط satan33 نمایش پست ها
    این نظریه را خونده بودم قبلان....
    به نظر من همه یه این جهان هستی از یک ذره به وجود اومده که بهش میگن ذره یه خدا و هیچ عقل هوش و... در کار نیست و همین طور هیچ نظمی اینا همش اتفاقی(فاصله ی زمین تا خورشیدو...کلان به وجود اومدن انسان و مجودات به خاطر شرایط خوب و مساعد و کاملان اتفاقی)
    من شیطون پرست نیستم
    satan be ingilisi mişe şeytan badeşam framasoni ye jurayi az şeytan parastiye.hiç çizi ettefagi nist.aslan şarayet khub va mosaed bude enjsan çejuri be vujud umade?tu şarayete mosaeedi ke hiç mojude zendei vujud nadaşte ensan çejuri be vujud umade?age ba şarayete mosaed mojude jende va ensan be vujud miyad khunatun ya yeki axz otagaye khunatunoı khali kon va çandin sal unja ro baz nakon age unja ye ensan be vujud umad khod be khod manam mason mişam.,
    age khoda va khaste khoda nabaşe hatta ye mikrobam khod be khod be vujud nemiyad çe berese be ensan.

7. کاربران زیر برای این پست مفید از samad11 تشکر کرده اند:

عضو عادی
    سپاس
    0
    17 بار در 9 پست تشکر شده
    ma bavar va andişe to ro nemikhaym boro andişato be afradi ke harfato gabul daran bezan.
    in harakate to imane mano gavitar kard goran gofte kasayi mesle to khahan bud ke talaş mikonan ma ro az din be dar konan.
    ba in harekati ke to kardi mibinam goran hame çizo az 1400 sale piş piş bini karde.

9. کاربران زیر برای این پست مفید از samad11 تشکر کرده اند:

عضو عادی
    سپاس
    0
    17 بار در 9 پست تشکر شده
    az in be bad fagat miyamo be çerto pertat mikhandam çon vagean çert migi gablanam goftam behet to ke az fekre khoıdet dari migi va migi ba tavajoh be yad gereftehamun behet çizi nagim manam behet migam ye raveşi baraye atiş dorost kardan peyda kon ke na tuş kebrit başe na sango be ham sayidan ne çubo be çub sdayidan.age tunesti yer raveşe jadid ba magze puket peyda koni behet gole şarafo namus midam biyam ibnja va be khodavo peygambaro emamam fohş bedam vali nemituni kos magz kase kuzato jam kon boro.

11. کاربران زیر برای این پست مفید از samad11 تشکر کرده اند:

عضو عادی
    سپاس
    0
    17 بار در 9 پست تشکر شده
    har vfagtt tunesti ye rahe jadid vase atiş dorost kardan peyda koni ke ta hala hiçkas emtahaneş nakarde biya inja az un magze puket sokhan bşirun bede.

13. کاربران زیر برای این پست مفید از samad11 تشکر کرده اند:

عضو کهنه کار pesar16santi آواتار ها
    سپاس
    4
    609 بار در 163 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط samad11 نمایش پست ها
    har vfagtt tunesti ye rahe jadid vase atiş dorost kardan peyda koni ke ta hala hiçkas emtahaneş nakarde biya inja az un magze puket sokhan bşirun bede.
    کی تاب و توان داره اینهمه نوشته رو به زبان انگلیسی بخونه. آدم کور میشه. من نمیدونم زبان پارسی چشه. که اینها به زبان انگلیسی مینویسند. اگه میخای دیگران بتونند ازت پند بگیرند و برای نوشته ها خاننده داشته باشی. بهتره که به پارسی بنویسی. چون کمتر کسی میاد این نوشته ها رو بخونه. منکه همه نوشته ها رو میخونم ولی این نوشته را هرگز نمیخونم چون آدم خابش میبره.
    ویرایش توسط pesar16santi : 06-29-2014 در ساعت 09:20 AM
    زمانی که ازدستم دلگیری دشنام میدی براین گمان که بادشنام تهی میشی وانگهی نمیدونی چیزی که آرومت میکنه پشیمونی ازاینکه سالها از اندیشه ات جداشدی وبه چیزیها پوچ و یاوه ها گرایش داری

15. کاربران زیر برای این پست مفید از pesar16santi تشکر کرده اند:

satan33 (06-30-2014)

Banned
    سپاس
    210
    652 بار در 154 پست تشکر شده
    مردم کسخلن دیگه... نمونش paser16santi&satan33شیطان پرست...کیرم تو هرچی شیطان پرست خواهر کسده...
    بلی اینگونه شد که به گاه رفتید...

Banned
    سپاس
    195
    18 بار در 15 پست تشکر شده
    همه چی از روی حساب و کتاب بوجود اومده .حتی اون جرقه که اول نظام هستی زده شد که همه چی از اون بوجود اومده .اون جرقه رو کی زده؟ خب معلومه دیگه خدا زده
    اگه خدا نبود این خورشید که همین جور داره گرم میکنه و از جاش تکون نمیخوره میتونست اراده کنه و دور یا نزدیک به زمین بشه و ما نابود بودیم.پس یه کسی اونو ملزم به ثابت موندن در جای خودش کرده

18. کاربران زیر برای این پست مفید از mohsenre تشکر کرده اند:

arkadia (06-30-2014)