بیشتر کسانی که میان اینجا و بهشون میگی میتونی بگی خدا هست یا نه؟
در پاسخ چرت و پرت پاسخت میدن.
اگر میخاین به هستی خدا پی ببرید و اینکه آیا هست یا نه. باید اینجوری بی اندیشید من اندیشه ام را گسترده نکردم ولی آنچه که در باور من است اینجوریست.و خرسند میشوم کسانی بیان با خاندن باور من باو رمرا گسترده کنند.
ما بوسیله خدا آفریده نشدیم.ما بوسیله جانداران هوشمند آفریده شدیم؟ چرا چون همه چیز ما کمه. بیمار میشیم و زجر میکشیم.و نمیتوانیم به برابری تمام برسیم.
اون جانداران چگونه آفریده شدند.بوسیله جانداران دیگه.
و جانداری هست که این نخستین زنجیره آفرینش را آفریده.ولی بیراه نروید.چنبر نخست زنجیره نخستین آفریده خدا بود.و ما شاید هزارو یکمین چنبره زنجیره باشیم که به دست چنبره های دیگه زنجیره آفریده شدیم. و خود ما هم زنجیره دیگه را میآفرینیم در آینده نزدیک.
خب زنجیرها رو که بگذریم کنار هم میرسیم به خدا.به این چم که کسی هست که از نخست یک جاندار بی شکست بی آک و بی بدی آفرید. و آن جاندار از هوشش استفاده کرد و جانداران دیگه آفرید.تا به آدم رسید.
و آن جاندار نخست که جانداری بی آک و بی بدی آفرید کجاست که دست به کار نمیشود.آن جاندار که نامش است خدا کجاست چرا کمک نمیکند؟
آن جاندار همان همه خوبیها،اندیشه های بی بدی و پاک. نیکویی ها، خردمندیهاست، مهربانیها، دانش هاست
کسی که همه اینها را داشته باشد.هستی خداست.
هرکسی که اینها را داشته باشد دیگر نیازی ندارد در جستجوی خدا باشد.چرا که به خدا پیوسته است.و اگر همه ما همه اینهارا داشته باشیم. خدا آشکار میشود.سی مرغ که در پی سیمرغ میروند. سی مرغ میشوند.
دوستان این دیدگاه من بود.از کسانی که میان این نوشتار من رو میخونند.بویژه این دین داران.اگه میخای بیای یه چیزی بگی درباره خدا.بیا از خودت بگو نه چیزایی که از کودکی تا هم اکنون تو گوشت خوندن.
خیلی دوست دارم کسانی بیان و دیدگاهی والاتر از دیدگاه من بگند.خردمندانه تر نهاینکه پایین تراز این دیدگاه.دوست دارم کسانی بیان و اندیشه های یکدیگر را با دیدگاه های والاتر والاتر گسترده تر کنیم.
دین داران چرت ها و یاوه های بچیگیتونو اینجا نگید. ببین دارم چندبار میگم. چون ما به ابلیس و از این چرتا که از کودکی تو گوشتون خوندن و خنده دار است رو نمیخایم که اینجا بگید.چون تاب خندیدن به یاوه هاتونو نداریم.
چشم به راه آزاد اندیشان و خردمندان هستم نه یاوه گویان.
![]()