صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 43

تاپیک: خدا هست یا نه؟

عضو کهنه کار satan33 آواتار ها
    سپاس
    138
    28 بار در 20 پست تشکر شده
    خدا همون عقلتون هرکسی تو خودش خدارو پیدا میکنه(نه دست پا و اینا....) کلا هر جا انسان توضیحی نداشته باشه میگه خدا هرچه علم پیشرفت میکنه خدا عقب تر میشینه قبلا چون واسه باد بارون و... توضیحی نداشتن میگفتن خدای باران خدای باد خدای آتش و... باپیشرفت علم دیدن نه خدا باران وجود نداره در اصل تغیران جوی و اون خداه هی عقب عقب تر رفت و جمله ی معروف نیچه (فراماسون 33) که میگه اکنون خدا مرده است منظورش این خدا ها بوده کلا متا فیزیک یه چیز غیر قابل بحثه چون برای هر فردی جداست و فرق میکنه و هیچ دوتا آدمیا نمیشه پیدا کرد که خداشون یکی باشه
    من شیطان پرست نیستم به خدا :دی::
    ویرایش توسط satan33 : 07-02-2014 در ساعت 02:37 AM

سپاس
    138
    هرکی فوش بده منظق نداره

عضو عادی
    سپاس
    0
    17 بار در 9 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط satan33 نمایش پست ها
    اخه ....................
    من که گفتم شیطان پرست نیستم چرا نمی فهمید من ماسونم نه شیطان پرست فرق دارن میفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    kos magz un avataretam ke3 alamate şeytan parastast.

عضو عادی
    سپاس
    84
    7 بار در 4 پست تشکر شده
    سلام به همگی...
    .
    .
    واقعاً نمیدونم باید بخندم یا باید گریه کنم...
    .
    .
    واقعاً نمیدونم...
    .
    .
    یعنی نمیدونم چی بگم...
    .
    .
    مگه میشه یه نفر انقدر کوردل باشه؟....یعنی واقعاً مگه میشه؟...
    .
    .
    خدایا بیا ببین این یارو چی میگه...
    .
    .
    خدایا شکرت که با این که گناهکارم ولی کور و کر نیست دلم و من تو رو میبینم...
    .
    .
    یعنی مغزم داره سوت میکشه گیج شدم نمیدونم چی بنویسم...
    .
    .
    اتفاقی؟ اتفاقی؟ اتفاقی؟
    .
    عقل داری؟ یعنی واقعاً میبینی؟
    .
    ادعای علمت میشه؟
    .
    ادعای روشن فکری و منطقت میشه؟
    .
    اگه منطق داشتی و به عقیده ات مطمئن بودی لااقل E-mail ای رو که برات نوشته بودم تا آخر میخوندی ترسو...
    .
    بیچاره ای که ادعای علمت میشه اتفاقاً بشر هر چه بیشتر علم به دست میاره بیشتر به عظمت خالق آسمان ها و زمین پی میبره...
    .
    این ویدئو رو ببینید....من نساختم...یه کلیپ گرافیکی هست که شماتیکی از موقعیت زمین در جهان هستی مادی در بین اقیانوس کهکشان ها رو نشون میده...
    .
    .
    خواهشاً همه این کلیپ رو ببینن فقط میخوام بدونم کیه که میخواد بگه این جهان با عظمت خالق نداره فقط میخوام بدونم...
    .
    .
    http://www.aparat.com/v/jfIPB
    .
    .
    تبصره:این کلیپ ساخت ستاره شناسان هست ولی زیر نویس فارسی بهش اضافه شده به علاوه ی صوت قرآن....هر کسی طاقت شنیدن کلام حق رو نداره صداش رو قطع کنه ولی ویدئوش دیگه کار دانشمندانه نبینی ضرر کردی..
    .
    .
    به خدا خیلی با خودم کلنجار رفتم من خیلی وقته این سایت نیومدم اتفاقی این دفعه اومدم این تاپیک احمقانه رو دیدم خیلی با خودم کلنجار رفتم که چیزی ننویسم ولی طاقت این همه حماقت رو نیاوردم...

5. 3 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از maziyar_sunlight تشکر کرده اند

arkadia (07-03-2014), hussein (07-03-2014), somina (07-02-2014)

سپاس
    138
    نقل قول نوشته اصلی توسط samad11 نمایش پست ها
    kos magz un avataretam ke3 alamate şeytan parastast.
    اونا فراماسونی هستش با شیطان پرستی ادقام شده بز نشانه ی هوش هستش در ماسونیک

سپاس
    138
    عزیزم من ترسو نیستم من از عرب خیلی خیلی خیلی خیلی بدم میاد.....
    همه ی این گفته های من حرف های بزرگان منطق بود کاش درک میکردی که چه خدایو میگه ولی متاسفانه نتونستی درک کنی حرف های عالم بزرگ ادوارد نیچه رو(نویسنده ی سپوترام)
    یکی از جمله های معروفش:
    "مواضب باشید آن شیطان است ولی زیباست"
    (دقیق رفتار تو مثل یکی از همکلاسیامه

سپاس
    138
    دانلودش کردم قشنگ بود ولی ار اون حرف ها عربی یخادونه رژاانی(جمله ی ماسونی به ابجد عربی نیست)

عضو تازه کار
    سپاس
    2
    4 بار در 4 پست تشکر شده
    خواهشا بخونید
    ایا خدا نیست؟؟ براساس این نظریه بابا عقلتون کجاست نمیخوام حدیث یا ایه قران بگم اگر شما براساس علت و معلولی پیش برید بخدا میرسید که علت العلل همه چیز هاست
    وقتی انسانی به این پیچیدگی از مادرش متولد میشه ایا جهان به این بزرگی همینطوری رو هوا بوجود میاد شما میگید ذره ای بوده این ذره رو کی بوجود اورده خیلی از دانشمندان بزرگ چه اسلامی چه غیر اسلامی ب این نتیجه رسیدن خالق خداست -بهتره برای هر چی فکر کنید اقا ب ظاهر محترم.هر کی خواست خصوصی بذاره حاضرم از چندین راه دیگه براش خدا رو اثبات کنم.
    و خدا مارو در هدایت کنه انشا الله

10. کاربران زیر برای این پست مفید از sina21 تشکر کرده اند:

maziyar_sunlight (07-03-2014)

عضو تازه کار (-KING.HUNTER-) آواتار ها
    سپاس
    0
    عزیزم اگه بی منظق با حرف هام برخورد کنی
    کیر تو کس عزیزان کافر و بی دین اون انسان کثافت حیوون صفتی که خودت هم نمیدونی بهش اعتقاد داری....

چون فضای فراماسونری در ظاهر شفاف ولی در باطن خیلی سری هستش و بشدت هر اطلا عاتی از پخش شدن در بین افراد مقام پایین تر حفاظت میشه و ایشون که میگه فراماسونم شیطان پرست نیستم مقامی بیشتر از درجه 3 نداره تازه به ده هم برسه به امور استخدام افراد جدید میتونه راه پیدا کنه مقامش بالاتر بره باس تو سایت سکسی فعالیت کنه و توجه داشته باشید تا این مقام هنوز کارایی که کافران میکنن رو انجام میده وامور سری و علوم متافیزیک یاد نگرفته با عالم متا فیزیک ارتباط برقرار نکرده و هیچ چیزی جز ظاهر فراماسونری نمیدونه

دوستان خواهشا حرفا من حقیر رو یه راهنمایی برا بحث با این عزیز که فکر میکنه خریم و خودش روباه مکار خیلی ماهر استفاده کنید...

قوانین خیلی مهمی که همیشه در بین فراماسون ها بخوبی اجرا میشه یکی قانون://ظاهرا خودشونو خوب نشون بدن// یعنی همین که ما شیطان پرست نیستیم ما بر حسب علم منطق و فلسفه اعتقاداتی که شدیدا روشون کار شده و براشون مدارک و اسنادی ساخته شده که از سوی دولت اسناد و مدارک معتبر محسوب میشه و ریشه های تاریخی خیلی پیچیده و مکارانه به مذهبشون مرتبط کردن(مثلا همین ک حرف از خدای باران باد دریا اینا کرد که بعدا دیگه خدیانی بی ارزش شدن زد)رسم رسوماتی مراسماتی دارند و عین دین مذهب های دیگه کتابی راهی روشی دارند(در اینجا خودشونو دین حساب میکنن و اونایی که میخونن فکر میکنن دین و مذهب هستش فراماسونری،درحالی که این چنین نیست چون هیچ خدایی قبول نمیکنن همه خدا هارو رد میکنن و مذهبشون نباید در بین دین و مذاهبی که هرکدوم به یک خدایی مثل خدای مسلمون ها مسیحی ها زرتشتی یهودی هندی بودایی هرچی اعتقاد دارن ارزش داشته باشه) و قانون://انجام اعمال با استفاده از نماد و نشانه اسم که افکار مردم بیشمار دنیا رو تحریف میکنه//ساده ترش در ایران خودمون انجام اعمال دلخواه شبه مسلمان ها با اسم دین اسلام .یعنی چه؟یعنی اینکه شیطان پرستی فقط یک اسم هستش که اینا کاری میکنن افرادی که دربارشون تحقیق میکنن در آخر بفهمه که شیطان پرست هستن که این چنین نیست و اینا نه شیطان رو خدا میدونن و نه پرستسش میکنن.اینا انسان یعنی رئیسشون رو خدا میدونن کسی که بالاترین مقام رو داره که همون چشم جهان بین هستش و آدمی با پول قدرت خیلی زیاد هستش و موجود افسانه ای یا شیطان نیست این اسم فقط برا گول زدن کل دنیا گذاشته شده چشم جهان بین فراماسونری واقعی یعنی اینکه :1.انسان خداست 2.انسان آزاد افریده شده و هرکاری دلش بخواد میتونه بکنه 3. غیر فراماسون که شامل افراد در هر دین و مذهب همه ی موجودات همه چیز پل هایی هستن که هر کدام ویژگی هایی دارن که ازش برای رسیدن به اهداف خودشون استفاده میکنن 4.عمر فانی هستش آفریده شدی لذت ببری هر چقد میتونی اعمالی انجام بده که لذت ببری و 5.که بعضی از فراماسون ها میدونن خیلیاشون نمیدونن اونم اینکه فریب خورده کارهای شیطان هستن...(در آخر که یکی از اهدافشون ظاهر شدن شیطان در جهان و سلطه بر همه هستش و فکر میکنن به سودشون هستش اگه ظهور کنه... که اینطوری نیست و شیطان دشمن قصم خورده انسان کل بشریت رو از بین میبره و خدا رو به زانو در میاره چون انسانی نمانده در دنیا تا خدارو عبادت کنه و فقط نیروهای شیطانی آزاد شده از دست خدای شکست خورده مونده و جهانی که فراماسون ها تلاش در ساختنش دارن تبدیل به جهانی بدون زندگی انسان بدون خدا ققط شیطان میشه و فعلا ما بازیچه ی بازی شیطان هستیم و خدا همچنان چراغ مطمئن راهنمای سعادت جامعه بشریست.(و یکی از بازی های شیطان این است که چون انسان میمیره و فانی هستش همجنسگرایی رو تلاش میکنه افزایش بده تا دنیارو بگیره تا رفته رفته همه بمیرن و بچه ای به دنیا نیاد تا بنده ای خدا رو پرستش نکنه و خدا شکست بخوره...که شیطان خدا رو نمیشناسه نمیدونه خدا یعنی کی نمیدونه هدفش صد در صد بی نتیجه است و در آخر خدا پیروز میشه وقبل اینکه هدفش عملی بشه عدل الهی اجرا میشه(در اینجا بعهده خودتون گذاشتم که عدل الهی رو ظهور چه کسی بدانید) شیطان نابود میشه و جامعه بشری که لیاقت زندگی انسانی رو دارن نه حیوانی(زندگی حیوانی غرق در لذایذ کثیف با ظاهر زیبا)تا بی نهایت زندگی خواهند کرد با ویژگی جاودانگی عاری از حس خستگی تکراری شدن میلیون ها سال زندگی

ایشالا همتون پیرو دین تکامل یافته ادیان گذشته بدست خدا باشید و مسلمان واقعی بشید پیرو راه منجی عالم(حضرت مهدی عج)که حضرت عیسی دعوت به پیروی راه ایشان کرده،سالار شهیدان(امام حسین ع س)،شیرخدا(حضرت علی ع س)،پیغامبر اکرم(حضرت محمد ص)حضرت موسی دعوت به پیروی راه ایشان کرده و همه ی این سه دین اسلام،مسیحیت،یهودی ادیان و مذاهب دیگری که خدایان مادی دارند یا ثمبلی برای خدا قرار داده اند مانند آتش زرتشتیان،گاو هندو ها، سنگ بت پرستان را دعوت به روی آوردن به دین خودشان کرده اند.

و دوست عزیز فراماسون شاید شما هم هدایت بشی،و بدونی فقط خدای دین تکامل یافته اسلام راه سعادت جامعه بشریست.نه انسان فانی که خدای شماست و خودت هم ازش خبر نداری و منطقی فکر کنی که اگه جواب منظقی برای این سوالم داشتی و همه قبول کردند خدات رو پرستش کن.آیا فکر میکنی تو که مثل خدات که ازش بی خبری انسانی فانی هستی خدا باشی؟آیا آن خدای که ازش بی خبری انسانی فانی هستش میتونه محافظ همه بنده هاش بهتر بگم برده هاش در همه دوره ها باشه؟

وظیفه خودم دونستم این مطالب رو بنویسم
    سعی کردم خیلی خلاصه بنویسم طوری که کمترین احتمال گنگ شدن،قاطی شدن پیش بیاد ولی هیچ چیز100% نیست .
    عذر میخوام به علت تاثیرات اشتباه نا خواسته ای که بعد خواندن حرف هام روتون گذاشتم امیدوارم ببخشید.
    آرزو دارم خیلی زود مسلمان واقعی بشم.پیش خدا شرمنده ام
    نمیگم مسلمانم چون انسانی هستم گرفتار بازی شیطان و وسوسه هایش آخوند نیستم سید نیستم عاشق خامنه ای نیستم بچه شهید،آزاده،پاسدار اینا نیستم
    یه آدم معمولی رشته ام گرافیک کامپیوتر.ده ساله با اینترنت آشنام و فعالیت کردم،نماز نخوندم روزه نگرفتم.هنوز درگیر وسوسه شیطانم.جدیدا نه عزا داری میکنم...غرق گناهم
    حضورم در اینجا ثابت میکند مسلمان واقعی نیستم.
    ولی هدفم از نوشتن این مطالب این بود
    که شاید باعث شوم افرادی درست هدایت شوند شاید آنقدر که یاور منجی عالم در قیامت شوند
    با این کار که انشا الله کار درستی بوده و خدا راضی بوده باشد
    لطفی کند مراقبم باشد راهنمایم باشد مسلمان واقعی شوم
    آیندتون رویایی...
    خواسته ام ذکر صلوات بقدر دلخواه....انشا الله ظهور نزدیک است
    الهم صلی علی محمد و ال محمد وعجل فرجه

عضو تازه کار (-KING.HUNTER-) آواتار ها
    سپاس
    0
    خدا = خود آ = خودش آمده(خودش بوجود آمده قبل از اینکه چیزی در دنیا باشد،بوده و هست)
    ویرایش توسط (-KING.HUNTER-) : 07-03-2014 در ساعت 01:40 AM

13. کاربران زیر برای این پست مفید از (-KING.HUNTER-) تشکر کرده اند:

arkadia (07-03-2014)