-
عضو عادی
توبه کردم
سلام دوستان البته اگر بتوانم بعد از این نوشته ها باز هم شما را دوست صدا کنم چون شاید خیلی از شما بعد از خواندن این مطلب شروع به فحاشی کنید ، شاید هم از روی تمسخر فقط بخندید ویا شاید هم من را به عنوان دوست خود بپذیرید.
نمیدانم اهل کتاب هستید یا خیر اما آقای روسو کتابی به نام اعترافات دارند که خیلی جالبه و تمام تفکرات خودشو نوشته من هم الآن قصد دارم کاری مشابه کنم ؛ یعنی اعتراف.
از کودکی انسان خوبی بودم . نه این که خودم بگم و یا قصد تعریف داشته باشم اما این رو از چیز هایی که اطرافیان میگن میشد درک کرد اما من هم انسان بودم ؛ یک پسر مثل بقیه ؛ وقتی که به سن بلوغ رسیدم سرشار از شهوت بودم یک امر کاملا متعارف و عادیه ؛ چه پسر و چه دختر وقتی به سن بلوغ برسند مثل یک کپسول شهوت میمانند و مدام در حال پر شدن از شهوت هستند و این کپسول بالاخره یک جایی باید خالی شود و اگر نه آن قدر پر میشود که به حد انفجار میرسد . و من هم مثل خیلی از اعضای این سایت و یا سایت های دیگه در گیر شدم . درگیر شدم با این باتلاق شهوت که هرچی بیشتر تلاش میکردم ازش خارج بشم ؛ بیشتر فرو میرفتم تا جایی که همه ی باور هامو زیر پا گذاشتم ؛ دیگه مثل روز های اول عذاب وجدان نداشتم ، کارهایی میکردم که نه تنها خلاف اصول دینی بلکه خلاف اصول انسانی بودند ، هیچ عقل سلیمی راضی به انجام آن ها نمیشد ولی من چنین اعمالی را انجام میدادم ، چون به مرز جنون رسیده بودم ، تبدیل به انسانی شده بودم که فقط رفتار انسانی داشت اما با تفکرات وحشیانه و کارهایی که حتی حیوانات هم انجام نمیدهند. شاید بپرسید که چرا از فعل گذشته استفاده میکنم؟ چون من تمام آن هارا بودم اما دیگر نمیخواهم باشم چون دیگر واقعا خسته شده ام دیگر نه تنها 16 سانتی ، بلکه یک متری هم نمیتواند مرا متقاعد کند . از این به بعد تصمیم گرفته ام که دین دار باشم . برهانی وجود دارد به نام دفع خطر احتمالی لازم است ، میدانم که اسم مضحکی است اما خیلی کارآمد است : این برهان عقلی میگوید که ............... بی خیال خیلی دوست ندارم سنگین بشه بذار با یه مثال بگم شما داری از یه جا رد میشی و یک سیم لخت میبینی که آویزونه ، یک شخص دیوانه هم آن طرف نشسته و به شما میگوید که این سیم برق دارد. هر چقدر هم که آن شخص دیوانه باشد ، اگر شما به آن سیم دست بزنید از او هم دیوانه ترید ، حالا یک شخصی به نام محمد آمده و گفته که اسلام هست ، نمیدانم شما چقدر برایش ارزش قائل هستید اما من تصمیم گرفته ام که از او پیروی کنم . خواهشا فیلسوف های عزیز سعی نکنند به بحث فلسفی بپردازند چون من خودم چندین برهان عقلی دیگر هم بلد هستم که این حرف خودم را نقض کنم اما برهانی هست که هیچ کس نمیتواند آن را نقض کند آن هم برهان دوست داشتن است: من خدا را میپرستم از پیامبر و امامان بعد از ایشان پیروی میکنم چون آن ها را دوست دارم و این علاقه ی قلبی من است حتی شهوت هم نمیتواند مانع شود که به این علایق پشت کنم .
نمیدانم این حرف ها را از زبان انسانی مثل من باور میکنید یا خیر ، حتی خود من هم باورم نمیشود فقط از شما دوستان که امیدوارم خودتان را دوست من بدانید تقاضا میکنم که دعا کنید تا دیگر گذر من به اینگونه سایت ها نیفتد من ابدا به خودم اطمینان ندارم که بتوانم حتی تا چند روز روی قول و حرف هایم بایستم اما مطمئنم که میخواهم تلاشم را بکنم.
فعلا تا چند روز میخواهم بازتاب اعترافاتم را بدانم و بعد از آن امیدوارم که این سایت را برای همیشه ترک کنم
خدا نگهدار.
ویرایش توسط osture : 07-09-2014 در ساعت 01:33 PM
-
14 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از osture تشکر کرده اند
aria007 (07-11-2014), baraka5350 (07-10-2014), Hermaan (07-09-2014), kerel (07-11-2014), kintaro (07-09-2014), kiresf (11-01-2014), linchan (07-10-2014), maziyar_sunlight (07-11-2014), michael007 (07-09-2014), MOST WANTED (07-11-2014), rokrok3 (11-01-2014), لژیونر (07-11-2014), خزان (09-22-2014), دخترتنها (09-21-2014)
-
Banned
-
2 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از kintaro تشکر کرده اند
osture (07-09-2014), زوج وبکمی (11-01-2014)
-
عضو عادی
ممنون
خوشحالم که اولین نظر مثبت بود
-
کاربران زیر برای این پست مفید از osture تشکر کرده اند:
-
عضو عادی
عزیز برادر، شما انسانی و به حق همون انسان بودنت می تونی با زندگیت هر کاری خواستی بکنی، به هیچ کسی هم ارتباط نداره، می دونی این ذهنیت داوری دیگران رو بزار کنار، خودت باش و برای خودت زندگی کن باورهای شما، باورهای شماست و من اگر شعور داشته باشم آنها را به سخره نمی گیرم و به انها توهین نمی کنم، چون اگر چنین کنم دیگران هم با باورهای من همین کار را خواهند کرد و اصولا من چه برتری یی نسبت به انسانی دیگر دارم که بخواهم او و اعمالش را قضاوت کنم. خودت باش و به زندگی لبخند بزن، دیروز گذشته و تمام شده امروز را دریاب.
-
2 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از Hermaan تشکر کرده اند
osture (07-09-2014), rokrok3 (11-01-2014)
-
عضو عادی
ممنونم دوست عزیز حرفات واقعا تاثیر گذار بود.
-
-
عضو عادی
دوستان شاید تا چند دقیقه دیگر که کسی این تاپیک را نبیند همه چیز فراموش شود فقط میخواستم خدا حافظی کنم
بدرود
-
کاربران زیر برای این پست مفید از osture تشکر کرده اند:
-
عضو تازه کار
من نمی دونم ما ایرانیا چه جوریم که هر وقت عشقمون کشید می خوایم الکسیس تگزاس بشیم هر وقت هم بخوایم بشیم یکی از اصحاب محمد(ص)این دو رویی مارو نشون می ده از نظر من اینکه این همه سایت سکسی تو اینترنت هست دوتا دلیل داره اونم اینه که ما سن ازدواجمون رفته بالا از اون ور عربا چرا انقد سالمن چون یه پسر بچه شون تو سن من یعنی15 یا16 سالگی از طرف دولت خونه و ماشین و..... داره اونوخ پسرهای همسن من باید پشت مانیتور سکس ببینن و جق بزنن و دومیش هم اینه که همین خدا گفته که شمایی که (چه خانوم چه آقا)که شهوت شمارو گرفته برین تا دلتون می خواد صیغه کنید حال کنید ولی ما همینارو هم نداریم تا اینا رو نداشته باشیم هیچ چیز عوض نمی شه
-
-
عضو عادی
سلام دوست عزیز
حق با شماست ولی من تصمیم گرفتم تمام تلاشمو بکنم تابه اینجا هم موفق بودم امیدوارم که اگر بعدا هم اومدم اینجا تا جواب دوستان رو بدم باز هم بگم موفق بودم
-
-
عضو تازه کار
آفرین داداش تو میتونی...منم میخوام ترک کنم...میدونم سخته ولی کار نشد نداره...دیگه هم اصلآ تو این سایت وارد نشو که هیچ حتی اسمش رو هم نیار وگر نه باز هم خدای ناکرده...بیشتر در این رابطه مطالعه کن...توسل هم یادت نره...سعی کن در روز کارهای زیادی انجام بدی تا فرصت فکر کردن بهش رو هم نداشته باشی...اونایی که میگن نمیتونی شکر میخورن...سعی کن فیلتر شکن هم اگه داری پاکش کنی...من هم دارم میرم که دیگه برنگردم...راستی ببخشید همچین اسمی انتخاب کردم...از بد بختیه دیگه...کسی فحش نده اگه بده...
-
-
عضو کهنه کار
بعید میدونم تو این سایتو ترک کنی بازم شهوتی میشی توبه که سهله
-