راست میگی دوست عزیز واقعا ترک این سایت مشکله ولی از خدا میخوام کمکم کنه شما هم لطفا دعا کنید
من تا آخر ما رمضان به اینجا سر میزنم تا جواب دوستان را بدم و بعدش کلا از این سایت میرم.
ممنون بابت نظراتتون
راست میگی دوست عزیز واقعا ترک این سایت مشکله ولی از خدا میخوام کمکم کنه شما هم لطفا دعا کنید
من تا آخر ما رمضان به اینجا سر میزنم تا جواب دوستان را بدم و بعدش کلا از این سایت میرم.
ممنون بابت نظراتتون
من میشناسم تیپ ادما رو ما رو رنگ نکن بهت میگم هیچ وقت نمیری چون اینجا شهوت سراست توبه که خوبه همه کار میکنی واسه سکس
dadash moafag bashi
ma ra ham doa kon
maziyar_sunlight (07-11-2014)
سلام خدمت دوست عزیزم آقای aliestil
چقدر خوب که آدمهای تیپ من رو میشناسید ( البته به نظر خودتون)
ولی یک خواهش دارم اون هم این که لطفا وقتی کسی رو ندیدید و نمیشناسیدش و حتی از احساسات اون هیچ گونه درکی ندارید راجع به اون شخص قضاوت نکنید
من تا حالا بار ها توبه کردم ولی باز هم به گناه برگشتم اما حالا واقعا مصمم هستم و تصمیم به ترک کامل گناه دارم
من فقط از شما خواستم که من رو دعا کنید آیا دعا کردن واقعا ایقدر سخته که اینطوری خسست به خرج میدید؟
سلام خدمت دوست عزیزم baraka5350
بسیار متشکرم
بالاخره هر کس باید یک جایی تصمیمشو بگیره
دوستان فعلا خدا نگهدار من تا آخر ماه رمضان اینجا میام و جواب دوستان رو میدم شاید کسی دلش نرم شد و اون هم مثل من توبه کرد .
خدا حافظ
سلام
اول باید بگم که جانا سخن از زبان ما می گویی !!
بدترین چیزی که تو زندگیم باهاش برخورد داشتم اعتیاد به سایتای سکسه .
همه چیزو از آدم میگیره . واقعا همه چیزو .
یکیش خود من . الان حدوده 10-12 ساله توی این دام افتادم . بخاطر این اعتیاد 95 درصد فرصتای زندگیمو از دست دادم . الان که دارم اینو واستون می نویسم ساعت 3 و 9 دقیقه صبحه .روز 13 ماه رمضونه . مردم دارن یواش یواش واسه سحری بیدار می شن . اونوقت من بیچاره ... لخت نشستم پای کامپیوتر و دارم گناه می کنم .
زنم بخاطر بی پولی قهر کرده و من بجای اینکه برم به فکر یه کار باشم صبح تا شب و شب تا صبح توی این سایتا دارم می چرخم . به خاطر اعتیاد به این سایتا درسمو نتونستم تموم کنم . واقعا از خودم بدم میاد . واقعا به موجوده پستی تبدیل شدم . تا زمانی که اینجام خودمم ولی به محض ایکه به دنیای واقعی بر می گردم به یه آدم با شخصیت تبدیل می شم .
اگه تازه با اینجور سایتا آشنا شدی التماست می کنم . از همون راهی که اومدی برگرد . اینجا واقعا بیراهه است . کاری ندارم مسلمونی یا نه به خاطر شرفت برگرد . به خاطر انسانیتت برگرد ودیگه هم دنباله این سایتا نرو .
باور کن رابطه نا مشروع خطرش خیلی کمتر از اینجور سایتاست .
امیدوارم یه روز به اینجایی که من رسیدم نرسی و افسوس بخوری چرا این حرفا به دلت ننشست .
از اینکه دردمو شنیدی ممنونم
امضا : بدبخت ترین کسی که توی زندگیت دیدی ...
امیدوارم این پست رو پاک نکنن . امیدوارم
خوش به حال کسی که از گناه خسته شد
وای به حال کسی که از خدا خسته شد
================
خوشبحالت دوست بزرگوار
kerel (07-11-2014), maziyar_sunlight (07-11-2014), osture (07-11-2014), لژیونر (07-11-2014), نازي42 (07-11-2014)
عجب دنیایی همه چی شده سکس
پس انسانیت کجا رفته خسته شدم
اما نمیتوووووونم
رفته رفته شهوتم داره بیشتر میشه و تبدیل به ادم شهوت پرست میشم
افسوسسس![]()