سلام خدمت همه بچه ها.میخواستم بدونم کیا به امام زمان اعتقاد دارن وکیااعتقاد ندارن لطفا با دلیل صحبت کنید. از توهین به هم دیگه هم بپرهیزید.ممنون
سلام خدمت همه بچه ها.میخواستم بدونم کیا به امام زمان اعتقاد دارن وکیااعتقاد ندارن لطفا با دلیل صحبت کنید. از توهین به هم دیگه هم بپرهیزید.ممنون
ویرایش توسط عاشق کلی دیواین : 08-04-2014 در ساعت 08:35 PM
امام زمان که هر مذهبی و هر دینی قبول داره عزیز-اسلام میگه مهدی- مسیح میگه عیسی-یهود میگه دجال-
فقط سکس پولی میدم
ندا هستم تهران یکی رو میخوام بتونه من رو ارضا کنه و پولی هم تغذیه شمارم 09399721043 هست خواهش میکنم مزاحم الکی نشید و فقط پول تو جیبه تونه زنگ بزنید
جالبه وقتی حرف از دعا و جادو و جن و روح میشه همه میگن خرافاتی نباش، اونوقت هنوزم دوستان اعتقاد دارن یکی از عالم غیب میاد که همه مردم غیر از پیروان خودشو از دم تیغ بگذرونه و دنبارو نجات بده... هیشکی قرار نیست بیاد به خودتون بیاین، اگر هم بیاد میره کشور خودش نه اینجا خخخ. بهتره مثل بعضی از فوتبالیستا خرافاتو تو اوج رها کنیم...
همیشه تا بوده انسان ها منتظر کسی بودن که بیاد دنیا رو عوض کنه و خوب بشه و....
در حالی که خودش خوب نیست وقتی دنیا خوب میشه و اما زمان و... میان که دنیا جای خوبی باشه جنگ دشمنی کینه و... دیگه نباشه ک اون موقع هم نیازی بهشون نیست .
کلام آخر بیاید بهترین ها باشیم که نیازمند کسی نباشم که باید دنیا رو به جایی خوب تبدیل کنه.