سلام من یه بار خونه عمم بودم که خونشون خالی شد دراوردم که جق بزنم در حال جق زدن یه دفه شوهر عمم سر رسیدو صحنه رو دید منم مث جن زده ها افتادم یه طرف ولی دمش گرم اون به روش نیووردو رفت نیم ساعت بد اومد
سلام من یه بار خونه عمم بودم که خونشون خالی شد دراوردم که جق بزنم در حال جق زدن یه دفه شوهر عمم سر رسیدو صحنه رو دید منم مث جن زده ها افتادم یه طرف ولی دمش گرم اون به روش نیووردو رفت نیم ساعت بد اومد
من داشتم ١٥ سال پيش تو حال جق مي زدم ابجيمم بچه بود اون تي وي نگاه مي كرد بعد بابام سر رسيد با لگد كونم زد به ابجي گفت اين لند هور كاري باهات كرد
هه خوب بشه حداقل با معلومات میشه
منم یه بار داشتم میزدم خواهرم اومد تو اتاق من موندم ویدیو رو ببندم یا خودمو جمع کنم هیچی دیگه رگ کنجکاویه خواهرم گل کرد منم براش توضیح دادم بعدم باهم حال کردیم![]()
amirtanha60 (08-25-2014)
سلام این شماره منه دوست داشتی حال تلفنی بکنیم با هم تو روز 09187766280
مامانت اومد تو بعد چی شد؟؟؟؟؟
چرا داستان رو نیمه رها میکنی
چه جالبببببببببببب
عاشق کون دادنم
amirtanha60 (08-25-2014)
یه بار داشتم دختر دختر خاله بابامو میکردم که بابام اومد تو .دختر خاله پدرم با شوهرش از تهران اومده بودن کرج که خونه بخرن که دخترشون گفت من نمیام میخوام ماهواره ببینم (این موضوع مال خیلی وقت پیشهمال اون موقعی که فقط رسیورهای انالوگ بود و ترکیه رو میگرفت و کسی ماهواره نداشت کمتر کسی ماهواره داشت)15 دقیقه از رفتنشون گذشته بود که ماشروع کردیم حالا قبل از رفتن پدر مادرهامون حسابی پخته بودمش اصلا به خاطر همین نرفت 1سال از من بزرگتر بود من 16 و اون 17 سالش بود .روکار بودیم که بابام برای برداشتن چیزی که خونه جاگذاشته بود برگشت .فقط خدارحم کرد که پدردختره نیامد تو یا دختر خاله بابام .خلاصه بابام دختره رو با خودش برد .منم یکهفته خونه نیامدم .چه روزهایی بود یادش به خیر
amirtanha60 (08-25-2014)