monakos اگه میخای پایه سکس هستی شمارتو به من ارسال کن [email protected]
monakos اگه میخای پایه سکس هستی شمارتو به من ارسال کن [email protected]
اگه خانمی دوست داره سکس تلفنی کنه شمارشو ارسال کنه [email protected]
_
سلام.دوست دختر ناز میخام و خوش استیل.نیما 25 ساله از تهران ونک شغل پزشک[email protected]
چند سال پیش یه رفیق داشتم کس اورد بکنیم اغا نفراول مارفتیم بکنیم که یهو درباز شدبابای رفیقم اومد باکسه رفته بودیم توکمد قایم شده بودیم خلاصه شانس اوردیم بلاخره رفت ولی خداییش تو کمد سرپایی چند باری کردمش جیکشم درنیومد
amirtanha60 (08-25-2014)
جقیا ریدن تو این فروم جاکشا،خب پفیوز برو تو قسمت دوستیابی کارتو بکن،ایرانی جماعت همینه دیگه
ahmadkhan (06-27-2014), mahdi psip (12-27-2013), mataa (07-06-2014)
یه بار رو مخ دختر خالم بودم حسابی چاقال پا نمیداد در آوردم در مقابل عمل انجام شده قرار بگیره که خالم سر رسید یادش بخیر چه دورانی بود
amirtanha60 (08-25-2014)
بیشتر خودت را معرفی کن تا بیشتر آشنا شویم آخه اون موقع بیشتر لذت بخش میشه
جالبه
بازم بگین
من سوتی جدی ندادم...چیزای جدی نبودن
داشتم سوپر میدیدم بابام امد تو اتاق بعد میخواستم ببندش بسته نمیشد هنگ کرد
بابام ی قسمتشو دید منم کامپیوترو از برق کشیدم
...داشتم تو خونه کانال سکسی نگا میکردم یهو مامانم امد گفت این چیزا چیه نگا میکنی؟
2 بار دیگه هم مامان مچمو موقع سوپر دیدن گرفت
bgboy0 (07-04-2014)
من خیلی خر شانس بودم یبار دوس دخترمو آورده بودمو خلاصه تازه اولش بودیم تازه لخت شدیم زمستون بود زیر پتو بودیم که یهو بابا اومد یچزی پرت کرد تو منو دید پرسید تو چرا لختی منم از هولم ج ندادم اونم شاش داشت رفت توالت تا که رفت فرستادمش اتاق بالای خونمون ک اتاق خلوتم بود لباساشو جمع کردم بدو بدو رفتم بالا منم لباسامو پوشیدم اومدم پایین هیچ به روی خودم نیاوردم تا رفتو رفتم بالا ترتیبشو دوبار دادم یادش بخیر چقدر من اون بدبختو کردم:d
amirtanha60 (08-25-2014)