-
عضو تازه کار
برده و سگ کس لیس دخترا هستم از تهران یا کرج پیام بدین
خواهش کمکم کنید ضروریه
من یه پسر مجرد 28 سالمه تهران زندگی میکنم راستش از بچگی همیشه دوست داشتم برده یه خانم باشم حس قوی بردگی دارم دوست دارم که هر کاری برای
ارباب زنی که داشته باشم بکنم هر کاری حتی حاضرم جونمم براش بدهم جدی میگم و یه جورای پپرستمش و هر کاری برای رضایتش بکنم حتی اگه شلاقم بزنه و
سیگار رو تنم خاموش کنه و یا بگه ادرارم بخور نمیدونم چی کار کنم خیلی دوست دارم یه خانم اربابم بشه و جونمم حتی براش فدا کنم اینم ایمیلمه
[email protected]
پیام بدهید و اددم کنید
-
-
عضو تازه کار
برده و سگ کس لیسم و کونم میدم
سلام پسرم و 28 ساله و تو دروس تهران زندگی میکنم علاقه شدید به بردگی و فتیش و داشتن میستررس یعنی یه ارباب خانوم که هر کاری با من بکنه دارم چند سال هم ارباب داشتم که حرفه ای بود ولی به کانادا مهاجرت کرد برده پابوس و سگ کس لیس دخترا هستم کس لیس میزنم و میخورم و داخل کسم میخورم و ابشو میک میزنم و لیس میزنم و کس و تمام بدنتون با روغن ماساژ میدم چند سال هست شغل دومم ماساژ حرفه ای تو تایلند دوره دیدم انواع ماساژ طبی جنسی هم بلدم با روغن های معطر گیاهی خالص و قلاده هم دارم بهشون کونم میدم و هر کاریم بخواهند براشون میکنم و هر کاریم میتونن با هم بکنن حتی شلاقم بزنند و سیگار رو تنم خاموش کنند این ایمیلمه [email protected]
بهم ایمیل بزنید و پیام بدهید و اددم کنید
-
کلمات کلیدی این تاپیک