صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

تاپیک: به نظر شما نقش پورن در اجتماع چیه؟

مدیر فرشید آواتار ها
    سپاس
    0
    217 بار در 45 پست تشکر شده

به نظر شما نقش پورن در اجتماع چیه؟

به نظر شما نگاه کردن پورن (فیلم ها و عکسا و داستان های سکسی) چه تاثیری در اجتماع داره؟ به نظر شما باید پورن آزاد باشه یا ممنوع؟ چرا؟

Banned
    سپاس
    0
    1,180 بار در 373 پست تشکر شده
    خوب توی ایران البته به نظر من نباید ازاد باشه چون تاریخ زمان شاه نشون داده که ازادی در اون حد فاجعه میشه برای مردم کلا ایران یه کشور با فرهنگ بالائی هستش ومردم باهوش زیاد داره ومتاسفانه این هوش زیاد همیشه کار دستشون داده ود ر کل نژاد ما غریب پرست هستیم در مورد فرهنگ هم همین مشکل را داریم فرهنگهای غریبه به راحتی میان وجای فرهنگهای اصیل مارو می گیرن شما ببینی توی ژاپن هنوز به کیمانو ولبسهای سنتی خود احترام می ذارن وتوی مراسم خیلی رسمی ومهم خودشون لباس سنتی خودسشون رو می پوشن ولی متاسفانه توی ایران اگر کسی بره طرف لباس سنتی خودش اولین بر چسب که بهش میزنن میگن طرف اوموله یا همون جواده ما اینیم دیگه خیلی از ما ایرانی ها ضرفیت فرهنگی بالائی ندارن وقدر فرهنگی که از زمان هخامنشی هم بوده رو نمی دونن ودوست دارن با فرهنگ غریبه زندگی کنن واون رو شخصیت می دونن در زمان شاه هم هر کس که تیپ امریکائی داشت میشد ادم با شخصیت در صورتی امریکا کشوریه که تاریخش به 150 سال هم نمی رسه تازه بیشتر تاریخش توی وحشی گری یا همون غرب وحشی بوده واز نظر من شخصیت واصالت ندارن فقط بعد از جنگ جهانی با کمک دانشمندای المانی تونستن قدرت رو به دست بگیرن مثل روسها ولی قدرت که فرهنگ واصالت نداره اخه شما هنوز هم درقرن 21وحشی گری رو در جامغه امریکائی می بینین بله ادم شاید از سکس امریکائی خوشش بیاد چون مثل حیوان هست ولی ایا همه حاضرن مثل حیوان باهم سکس کنن من خودم به شخصه فقط به صورت یه سرگرمیه سکسی بهش نگاه می کنم وولی اصلا به عملی کردن این نوع سکس تا حالا که فکر نکردم وخوشجال هم هستم که اصالت خودم رو تا جائی که تونستم نگه داشتم حالا دیگه بیشتراز این ادامه نمی دم چون صلاح نیست که توی یه سایت عمومی عقیده خصوصی خودم رو تحمیل کنم بازم می گم این فقط نظر من هست ولزوما همه مردم اینطور فکر نمی کنن بازم مرسی ازتاپیک قشنگت

عضو عادی full of shahvat آواتار ها
    سپاس
    6
    مر٢٨ +٢ mary

عضو کهنه کار parvazi آواتار ها
    سپاس
    376
    225 بار در 147 پست تشکر شده
    والا الان هم من ممنوعیتی در دیدن فیلمها و عکسهای پورن نمی بینم. شما در گوگل که سرچ کنی ایران جز مقامهای برتر سرچ فیلمها و عکسهای سکسی هستش .ولی به نظر من هر چیز متعادلش خوبه.
    یعنی اینکه نه باید به طور کلی ممنوع شه نه کلا ازاد باشه. البته دیدن فیلم و یا عکس پورن ربطی به جامعه نداره بیشتر جنبه شخصی داره. یعنی حالا ایران که فیلتر گذاشته جوانان فیلم و عکس نمی بینن؟

Banned
    سپاس
    140
    38 بار در 30 پست تشکر شده
    خا نوم ماری شما که اینقد به سنت وفاداری اول بگو دین آبا و اجدادت چی بود و دین تو چیه؟ تو که ادعای کاتولیک داری. کجای سنت ایران کاتولیک بود؟
    و در مورد املات...عزیز من اون ظرفیت هست نه ضرفیت.

عضو کهنه کار
    سپاس
    38
    75 بار در 50 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط mary نمایش پست ها
    خوب توی ایران البته به نظر من نباید ازاد باشه چون تاریخ زمان شاه نشون داده که ازادی در اون حد فاجعه میشه برای مردم کلا ایران یه کشور با فرهنگ بالائی هستش ومردم باهوش زیاد داره ومتاسفانه این هوش زیاد همیشه کار دستشون داده ود ر کل نژاد ما غریب پرست هستیم در مورد فرهنگ هم همین مشکل را داریم فرهنگهای غریبه به راحتی میان وجای فرهنگهای اصیل مارو می گیرن شما ببینی توی ژاپن هنوز به کیمانو ولبسهای سنتی خود احترام می ذارن وتوی مراسم خیلی رسمی ومهم خودشون لباس سنتی خودسشون رو می پوشن ولی متاسفانه توی ایران اگر کسی بره طرف لباس سنتی خودش اولین بر چسب که بهش میزنن میگن طرف اوموله یا همون جواده ما اینیم دیگه خیلی از ما ایرانی ها ضرفیت فرهنگی بالائی ندارن وقدر فرهنگی که از زمان هخامنشی هم بوده رو نمی دونن ودوست دارن با فرهنگ غریبه زندگی کنن واون رو شخصیت می دونن در زمان شاه هم هر کس که تیپ امریکائی داشت میشد ادم با شخصیت در صورتی امریکا کشوریه که تاریخش به 150 سال هم نمی رسه تازه بیشتر تاریخش توی وحشی گری یا همون غرب وحشی بوده واز نظر من شخصیت واصالت ندارن فقط بعد از جنگ جهانی با کمک دانشمندای المانی تونستن قدرت رو به دست بگیرن مثل روسها ولی قدرت که فرهنگ واصالت نداره اخه شما هنوز هم درقرن 21وحشی گری رو در جامغه امریکائی می بینین بله ادم شاید از سکس امریکائی خوشش بیاد چون مثل حیوان هست ولی ایا همه حاضرن مثل حیوان باهم سکس کنن من خودم به شخصه فقط به صورت یه سرگرمیه سکسی بهش نگاه می کنم وولی اصلا به عملی کردن این نوع سکس تا حالا که فکر نکردم وخوشجال هم هستم که اصالت خودم رو تا جائی که تونستم نگه داشتم حالا دیگه بیشتراز این ادامه نمی دم چون صلاح نیست که توی یه سایت عمومی عقیده خصوصی خودم رو تحمیل کنم بازم می گم این فقط نظر من هست ولزوما همه مردم اینطور فکر نمی کنن بازم مرسی ازتاپیک قشنگت
    امریکا کشوریه که تاریخش به 150 سال هم نمی رسه???????????????????????????????????????????? ???????????????????جلل خالق.... دیگه باقیش با خودتون

عضو تازه کار
    سپاس
    6
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرنازی نمایش پست ها
    امریکا کشوریه که تاریخش به 150 سال هم نمی رسه???????????????????????????????????????????? ???????????????????جلل خالق.... دیگه باقیش با خودتون
    در کناره تاریخ کشوری مثل ایران نه فک نکنم به 150 سال هم بزسه
    اولین انسان ها که آریایی بودند همین جد کشور ایران هست
    اون موقع که ایران کوروش رو داشت اینا داشتن تیر کمون رو اختراع می کردن :|
    زنده باد ایران : Dddd

عضو تازه کار
    سپاس
    16
    6 بار در 3 پست تشکر شده
    منم مخالفم فیلم/عکس و هرچیزی که شهوت رو تحریک کنه برای جوونهای ما مثل زهر میمونه!
    با توجه به وظعیتی که جامعه داره این موارد فقط میتونه فساد اجتماعی و کلی مشکل دیگه رو افزایش یا بوجود بیاره حتی همین خودارضایی هم در مرحله اعتیاد خودش یه مشکل بزرگ تلقی میشه!

عضو کهنه کار
    سپاس
    197
    15 بار در 13 پست تشکر شده

سلام

درسته کاملا باهات موافقم و من از این اخلاقا اصلا خوشم نمیاد من خودم حتی تو خونمون بعضی موقع ها لباس سنتی میپوشم کلا از پوشیدن لباس سنتی خوشم میاد با اون لباسا عکس هم انداختم به نظرم خیلی خوبه که آدم فرهنگ کشورشو دوس داشته باشه و بلد باشه هرچند توش چیزای بد هم داشته باشه یا خیلی قدیمی نباشه چو باعث پیشرفت خود آدم و اجتماع میشه

sarbaz20
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.farzin نمایش پست ها
    در کناره تاریخ کشوری مثل ایران نه فک نکنم به 150 سال هم بزسه
    اولین انسان ها که آریایی بودند همین جد کشور ایران هست
    اون موقع که ایران کوروش رو داشت اینا داشتن تیر کمون رو اختراع می کردن :|
    زنده باد ایران : Dddd
    کی گفته تمدن امریکا 150ساله است؟ کی گفته اولین انسانها آریایی بودن؟
    تمدن ایران مال چند ساله؟ مقایسه کن با مصر....

11. 2 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از sarbaz20 تشکر کرده اند

shahaviz (05-29-2014), فرنازی (05-26-2014)

کلمات کلیدی این تاپیک