نوشته اصلی توسط
mary
خوب توی ایران البته به نظر من نباید ازاد باشه چون تاریخ زمان شاه نشون داده که ازادی در اون حد فاجعه میشه برای مردم کلا ایران یه کشور با فرهنگ بالائی هستش ومردم باهوش زیاد داره ومتاسفانه این هوش زیاد همیشه کار دستشون داده ود ر کل نژاد ما غریب پرست هستیم در مورد فرهنگ هم همین مشکل را داریم فرهنگهای غریبه به راحتی میان وجای فرهنگهای اصیل مارو می گیرن شما ببینی توی ژاپن هنوز به کیمانو ولبسهای سنتی خود احترام می ذارن وتوی مراسم خیلی رسمی ومهم خودشون لباس سنتی خودسشون رو می پوشن ولی متاسفانه توی ایران اگر کسی بره طرف لباس سنتی خودش اولین بر چسب که بهش میزنن میگن طرف اوموله یا همون جواده ما اینیم دیگه خیلی از ما ایرانی ها ضرفیت فرهنگی بالائی ندارن وقدر فرهنگی که از زمان هخامنشی هم بوده رو نمی دونن ودوست دارن با فرهنگ غریبه زندگی کنن واون رو شخصیت می دونن در زمان شاه هم هر کس که تیپ امریکائی داشت میشد ادم با شخصیت در صورتی امریکا کشوریه که تاریخش به 150 سال هم نمی رسه تازه بیشتر تاریخش توی وحشی گری یا همون غرب وحشی بوده واز نظر من شخصیت واصالت ندارن فقط بعد از جنگ جهانی با کمک دانشمندای المانی تونستن قدرت رو به دست بگیرن مثل روسها ولی قدرت که فرهنگ واصالت نداره اخه شما هنوز هم درقرن 21وحشی گری رو در جامغه امریکائی می بینین بله ادم شاید از سکس امریکائی خوشش بیاد چون مثل حیوان هست ولی ایا همه حاضرن مثل حیوان باهم سکس کنن من خودم به شخصه فقط به صورت یه سرگرمیه سکسی بهش نگاه می کنم وولی اصلا به عملی کردن این نوع سکس تا حالا که فکر نکردم وخوشجال هم هستم که اصالت خودم رو تا جائی که تونستم نگه داشتم حالا دیگه بیشتراز این ادامه نمی دم چون صلاح نیست که توی یه سایت عمومی عقیده خصوصی خودم رو تحمیل کنم بازم می گم این فقط نظر من هست ولزوما همه مردم اینطور فکر نمی کنن بازم مرسی ازتاپیک قشنگت