صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 17 از 17

تاپیک: به نظر شما نقش پورن در اجتماع چیه؟

عضو کهنه کار
    سپاس
    38
    75 بار در 50 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.farzin نمایش پست ها
    در کناره تاریخ کشوری مثل ایران نه فک نکنم به 150 سال هم بزسه
    اولین انسان ها که آریایی بودند همین جد کشور ایران هست
    اون موقع که ایران کوروش رو داشت اینا داشتن تیر کمون رو اختراع می کردن :|
    زنده باد ایران : Dddd
    در کنار تاریخ ایران یعنی چی؟؟؟؟؟ ی خرده سعی کنیم یاد بگیریم علمی حرف بزنیم....

عضو تازه کار
    سپاس
    16
    6 بار در 3 پست تشکر شده
    بچه ها موضوع تاپیک "نقش پورن در اجتماع"هست نه تاریخ ایران و جهان!!!

Banned
    سپاس
    43
    82 بار در 39 پست تشکر شده
    با سلام ...
    من هم کامل سوال رو خوندم ....و هم کامل نظرات و صحبت های دوستان رو ....
    در درجه اول ....خود موضوع سوال ایراد داره .....و گنگ و نا مفهومه .
    در درجه دوم .....دوستان که اومدن نظر دادن ....یه جورایی هیچ ربطی به موضوع سوال نداشته .

چیزی که من برداشت کردم از این سوال ....رو حالا میخام جوابش رو بدم :
    به نظر من ....دیدن عکس ها و فیلم های سکسی .....اصلا هیچ نکته بدی نداره ....و هیچ آسیبی به جامعه وارد نمیکنه ....
    چیزی که ممکنه اشکال ایجاد کنه .... ضعف های درونی خود جامعه است .
    بذارید مثال بزنم .....شما یک انسان که در غرب زندگی میکنه رو در نظر بگیرید ......و فرض میکنیم .....ایشون در طی روز 2ساعت از وقتش رو صرف دیدن عکس و فیلم سکسی میکنه ....بعد وقتی ایشون شهوتی شد ... به راحتی میتونه این شهوت رو تخلیه کنه ....چون جامعه ابزار های تخلیه جنسی رو براش فراهم کرده ....کازینو ها ....کلوپ های شبانه ....خانه های سکس ....دسترسی آسان به دوست پسر و دوست دختر .....و هزاران مسئله دیگه .....که باعث میشه انسان غربی .....توی منگنه و فشار نباشه .
    ولی حالا اون فرد اگه توی ایران باشه ...و 2 ساعت فیلم و عکس سکسی دید ... بعدش چطور باید این شهوت رو تخلیه کنه ؟ آیا جامعه براش ابزار تخلیه رو فراهم کرده ؟
    جواب : خیر
    کاری ندارم که ....جامعه ایران بهتره .....یا جامعه غرب ....ولی این مهمه که انسان وقتی خواسته هاش روی هم جمع بشه ....تلنبار بشه .....اون موقع تبدیل میشه به عقده ....و این عقده ها هستن که مشکلات اجتماعی درست میکنند .
    مثلا : درسته که آمار دقیقی وجود نداره .....ولی ما خودمان عقل داریم ....و میتونیم حدس بزنیم ....که تعداد تجاوز های جنسی توی ایران خیلی زیادتر از جامعه غربی است ....
    هیچ میدونید در هر روزه ....چند تا دختر و زن .....توی همین ایران خودمون مورد تجاوز قرار میگیرن .....ولی به خاطر آبروشون .....حرفی نمیزنن ؟
    سوال : عامل این تجاوز ها چیه ؟ .............جواب : عقده های تلنبار شده جوانان روی هم .....

جمع بندی حرفام :
    ممنوع کردن دیدن عکس و فیلم سکسی ....و سرکوب کردن مسائل جنسی انسانها ....و در طرف مقابل ، ترویج ولنگاری و بی بندو باری ........تنها یه نتیجه داره ....اون هم ایجاد آسیب برای جامعه است .....پس باید حد اعتدال رو رعایت کرد ....

عضو کهنه کار ali-Sexy آواتار ها
    سپاس
    0
    8 بار در 7 پست تشکر شده
    درکل چیزه خوبی ایرانم که خود مردمش مقام نخست جهانی داره دردیدن همین فیلمها دیکه نخواستم بیشتربرم تونخش برتوضیح زیاد من کلی حرفموخلاصه کردم

عضو کهنه کار ali-Sexy آواتار ها
    سپاس
    0
    8 بار در 7 پست تشکر شده
    البته اقا داریوشم دمش توضیح داد بازم

عضو عادی
    سپاس
    0
    سلام محسنم 25 تهران. تنگ و تمیز. تا حالا ندادم. فقط ساک زدم.یه مرد با شرایط زیر میخوام: سن حتی الامکان 35 به بالا.کیر تمیز و خوش تراش. مورد اعتماد. دارای مکان دائمی و بتونه ساپورتم کنه. لطفا کسایی که شرایطشو ندارن پیام ندن. صفر نه سه شش یک شش هفت هفت هشت هفت یک

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    خوشم اومد
    لایک داری

کلمات کلیدی این تاپیک