نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برای دفاع میرید؟
- رأی دهندگان
- 62. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
-
عضو تازه کار
اگه به ایران حمله بشه برای دفاع میرید؟
اگه به ایران حمله بشه برای دفاع میرید یا میزارید کشورمون مثل لیبی افغانستان و... بشه و بیان به خواهر و مادرتون تجاوز کنن؟
من که اولین نفر داوطلب میشم برای دفاع شما چی؟
-
کاربران زیر برای این پست مفید از pejman-2014 تشکر کرده اند:
-
عضو تازه کار
این سایت و سایت لو/تی و شهو/انی و... توسط یهود/یا ساخته شده و اون کاربر فعالاشم از یهود/یا پول میگیرن بیشترشونم اصلا ایران نیستن
بچه ها قول همچین سایتاییو نخورید اینا میخوان بی غیرتتون کنن چون فهمیدن که با جنگ نظامی نمیشه حریف ایران شد میگن اول بی غیرتشون کنیم بعد خودشون کشورشونو
دو دستی تقدیم میکنن. برید تاریخچه اندلسو بخونید ببینید چطوری گرفتنش.از من گفتن بود
لطفا فحش ندید فکر کنید.
-
3 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از pejman-2014 تشکر کرده اند
boy99 (04-14-2015), mamalxxx (05-07-2015), mehran7113 (11-02-2015)
-
عضو عادی
حق با تویه دوست عزیز...منم میرم میجنگم...اگه کشورم شکست خورد که هیچی ...اگر پیروز شد یا آتش بس اعلام کردن میرم گم میشم گوشه خونمون و هیچ حرفی نمیزنم...چون ما وظیفمونه که بجنگیمو بمیریم و وقتی صحبت از منافع کشوره،این کشور مال ما نیست و مال چهار تا آقا زاده و شیخ زاده است
-
کاربران زیر برای این پست مفید از hot and wife تشکر کرده اند:
-
عضو عادی
دو سال تمام توی این کشور خرمت کردم با ماهی هفت هزار تومن حقوق ...اللن میخوام اون دو سال رو جزو سوابق کاریم بیارم،بیمه میگه باید یک میلیون و خورده ای بریزی...جای من بودید جنگ شد میرفتین
-
-
عضو عادی
دو سال تمام توی این کشور خدمت کردم با ماهی هفت هزار تومن حقوق ...الان میخوام اون دو سال رو جزو سوابق کاریم بیارم،بیمه میگه باید یک میلیون و خورده ای بریزی...جای من بودید جنگ شد میرفتین
-
-
عضو عادی
در و دل زیاد دارم ولی جاش اینجا نیست و نمیشه گفت....همینقدر که وقتی جنگ میشه آدم فقط از خاکش دفاع نمیکنه از آزادی و عقایدش هم دفاع میکنه..ولی الان به قول فرموده همه خفه شن فقط یه نفر صحبت کنه و بقیه خر و نفهم هستن...پس از کدوم عقاید باید دفاع کرد...نه اینایی که بالا سرمون هستن دوست ما هستن و نه اونایی که خارج از کشورن...خودمون باید دلمون به حال خودمون بسوزههههههه
-
-
عضو کهنه کار
نباید جنگید باید با اونهایی جنگید که میخان جونها رو سپر بلا کنن تا برن بجنگن که چی بشه؟ اصولا دیگه دشمن معنی نداره! اگر جنگ میشه برای سرنگونی حکومت جعلی اسلامی ایرانی هستش نه برای کشتن جوانهای مملکت پس اگه بیاییم از زالوهایی که دارن خون ملت رو میمکن دفاع کنیم طبیعی که حقمون بمیریم چ.ن داریم از ناحق دفاع میکنیم نه از ملت ایران
-
کاربران زیر برای این پست مفید از titak تشکر کرده اند:
-
عضو کهنه کار
منم میرم .تهش مرگه عشق است
-
-
عضو عادی
با اینکه از این حکومت متنفرم ولی هر کاری میکنم میبینم نمیتونم کشورمو دوست نداشته باشم و ازش حمایت نکنم حتی اگه بهره اینکار به حکومت برسه
-
کاربران زیر برای این پست مفید از goodboy1 تشکر کرده اند:
-
عضو عادی
ایرانیهای نسل جدید پسر همان ایرانیهای نسل دهه۶۰هستند هر گونه فکر غلط درباره تمامیت عرضی ایران مساویست با نابودی اون کشور شک نکنید
-
کاربران زیر برای این پست مفید از ebet72 تشکر کرده اند: