نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برای دفاع میرید؟
- رأی دهندگان
- 62. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
-
عضو عادی
وطن پرست
اگر ننگی اگر افتخاری داشته ام ازین خاک است پس به خاطرش جا میدهم
-
-
عضو عادی
زهی خیال باطل فکر کردین عربستان حقیقتا دوتا بچه ایرانی را مورد تجاوز قرار داد کور خوندن تنهاراهی که میتونستن جلوی ایرانیهارا بگیرن در این مرحله از بحران عربستان ویمن همین ترفند سیاسی بودوبس
-
-
عضو تازه کار
وقتی شعرام خونه می کنن تو موبایلا تدریس می شن حرفام واسه بچه ها
وقتی شعرام و می خونن جا کتاب دینی دیگه سخته واسه این جماعت قصه بگی
جون شما جای من نیست امروز اینجا/ فردا حرف در میارن شاهین اینا/ اهل کوکول و دودول وسوسول بازین/ بگو رفقا ما یکی
رو بیخیال شن/مشروب ؟نه مرسی من اهلش نیستم/ نخ نکش جون دادا نزده بیستم/ سردرد میگیرم از ریتم دیسکو/ برو به دی جی
بگو یه بار موتسارت برو/منو ول کنین نمی خوام برم تو اتاق/ چرا لختم من لباسم کو الاغ/ سرم داره گیج میره وسط مث
اسکولا/یکی وتکا میده بهم،میگم:نه !کولا/ من لختم و وسط دارم می چرخم / از سر و کولم بالا دارن میرن دخترا/زوم کردن همه
دوربینا رو شومبولم/ حالا وقتشه برم ایرانو آزاد کنم/ لباس رزم و تفنگ و پرچمم کو/ میکروفن یه لحظه بده به من عمو/ همه
برپا به نام وطن برجا/ داداش حالتو بکن مهمونا سرپان/نفرین به شما خائنان نفرین/ دایی تو کردی و داغه حالیت نیس/ تفنگم و
بده به من اسدلله/کجان فداییای وطن و شازده ها؟/ مش قاسم جاسوس خودفروخته / رفته تو بی بی سی و داره اخبار میگه/آقا
دروغ چرا؟ تا قبر آ آ آ/پول کمتر میداد ویس آف آمریکا/ ما یه همشهری داشتیم اتفاقن/ با ده ملیونم نرفت صدا و سیما/ الانم فرار
کرده همینجاس/ حرف زور نمی خورن قیاس آبادیا
حرکت دستا رو ایول/لرزش سینه ها رو ایول/هیکل خانوما رو ایول/ مغز و شعورهارو ایول
ارزش حرفا رو ایول/ قیمت مردارو ایول/هیبت دستگاه رو ایول/ مست و پاتیلارو ایول
حرکت دستا رو ایول/لرزش سینه ها رو ایول/هیکل خانوما رو ایول/ مغز و شعورهارو ایول
ارزش حرفا رو ایول/ قیمت مردارو ایول/هیبت دستگاه رو ایول/چن میلیون اوستا رو ایول
اخلاق رکن اصلیه مملکته/ عامل همبستگیه امته/در کتاب فرج الدوخلیه/من تحت الناف علم الدولیه/آمده که در ضم عیش و
عشرت/من یه راه دیگه برم؟ لوطیا رخصت!/حاجی نوش بزن توش ما هم روش/ بخدا اگه حال کنه اینجوری جرج بوش/ شما
تبرک داری و عنایت می کنی که داری ما رو می کنی هدایت می کنی/شما مطلقی وما هیچ نبفهمیم/ نبفهمیم قصه ی ما بید همین/
نبفهمیم فرق نفت و اتمو/ آقا بحث سیاسی نکن تو دیسکو/معترضی برو تو خونت اعتراض کن/ اصن کی گفته که وضعو
اوضامون بده/ شما که اونور آبی !پس تز نده/ اینجا چیزی نداره اصن قیمتی / از گوشت و برنجم نیس صحبتی/ بنزین مث آبه تو
دست هرکی/ همه چای نفت دارن تو خونه شخصی/ هر دختری سه تا شوهر داره کمه؟سه تا صیغه ای هم روش واسه کار دیگه/
ژاپنی ها تو کفن از صنعتمون/ همه جا نقل مجلس قدرتمون/پارازیت مارازایت کشک کجایی؟/ماهواره میبینیم م شوکولات
دایی/آزادی مطلقه سانسور نیستو/ شب جمعه قلهک و قلیون و پیستو/ کسی آمار نمیگیره تو نخت نیستو/دس تو دس مست و رقص
و دیسکو/ما حالمون خوبه ولی تو باور نکن/دایی جان بیا جاتو با ما عوض کن
-
-
عضو کهنه کار
دوستان عزیز. فارق از هر نو مرامی و مسلک و دینی که دارم برای خاک این سرزمین مثل دفعه قبل بازم میجنگم تا اجازه تجاوز به خاکم و ناموسم و دوستانم که شما باشید رو به کسی ندم.
بجای اون دوستی هم که بخاطر مقداری پول سربازی ش حاضر به جنگیدن نیست میجنگم تا اون راحت بخوابه.
پاینده باد خاک ایران
-
-
عضو کهنه کار
دفاع از سرزمینم هیچ ربطی به حکومت و دینم و مرامم و مسلک نداره .
وقتی پای دفاع از خاک کشور میاد وسط اولویت بر همه چیز اینه .
در جنگ با عراق هموطنان مسیحی رو دیدم که با اراده خودشون اومده بودند چون ایرانی بودند.
پس ایرانی بودن از همه چیز بالا تره حتی از دین.
-
کاربران زیر برای این پست مفید از kurosh19 تشکر کرده اند:
-
عضو عادی
من ميرم بهشون كون ميدم كير خرجي رو خيلي دوست دارم
-
-
عضو کهنه کار
ببینید دوستان
من فکر میکنم اگه یه وقت جنگی رخ بده عده کمی از مردم میرن
اولش جوونای الان مثل جوونای دهه 60 عمرا نیستن سربازی هیچ کدوم نمیرن جنگ که جای خود داره همه دل به دنیا و هوس بستن همشون توی نتن چجوری برن جنگ
بیشتر جوونا هم که اعتیاد به انواع مواد مخدر دارن آمریکا و بقیه کشورها از همین راه مارو تضعیف کرد
میمونه اقشار کم درآمد که 70درصد ملت هستن اونها هم تو این تحریم ها انقدر بهشون فشار اومده که فک نکنم اکثریت برن
-
-
عضو کهنه کار
ربطی به حکومت نداره همون کاریو میکردم که سربازای هخامنشی میکردن چو ایران نباشد تن من مباد. حاضرم جونمو براش فدا کنم
-
-
عضو کهنه کار
کافیه بگن هر کی بیاد جبهه ماهی دو میلیون میدیم..اونوقت ببینم کی نمیره
-
-
عضو تازه کار
تز صادر نکنید... اگه قرار به اشغال ایران باشه تو که سهلی هفت جد و آبادت هم نمیتونه کاری کنه. برای اثباتش کافیه بری 3 شهریور 1320 رو بخونی. همتون فقط بلدید بالا پایین بپرید. من برای کی باید بجنگم؟ برای مهدی هاشمی دزد یا باباش؟ برای نوه خمینی بجنگم با اون قبر میلیاردی که واسه پدرش ساختن؟ من وقتی میرم جنگ که ببینم پسر هاشمی و نوه خمینی و پسر فلانی رفتن مردن وقتی ببینم پسر احمدی نژاد و خود احمدی نژاد و مشایی و دارو دسته ش سرش رو داعش برید اونوقت مطمئن میشم که منو واسه پول و مقام و قدرتشون نمیخوان. اونوقت میرم میجنگم. ولی نه تا زمانی که برای ثروت و قدرت آقازاده ها برم بجنگم. من چرا برم بجنگم؟ که یه عده با ماشین های میلیاردیشون توی خیابون ول بگردن و از اون طرف هنوز هموطن های زلزله زدم سقف بالای سر ندارن؟ شما حالتون خوشه.
ویرایش توسط digarban : 06-30-2015 در ساعت 01:43 PM
-
2 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از digarban تشکر کرده اند
Artin 3 (07-08-2015), shahaviz (11-04-2015)