سلام
آیا شانس عدالته؟
چرا دوازده امام پشت سر هم همشون امام شدن؟ چرا خاندان ابوسفیان همشون کافر شدند؟ تقصیر یزید چی بود که پسر معاویه شد؟ امام سجاد چه کاری کرد که پسر امام شد؟
من اگه پسر امام میشدم مثل اونا میشدم و اگه پسر یزید میشدم کافر میشدم. (با استثنا هایی مثل پسر نوح کاری نداریم چون یک درصد هم نیستن)
اصلا اگه به امام ها اعتقاد ندارین...چرا اسراییلی ها همه کافرن و همه ی ایرانی ها شیعه؟ اگه انسان قدرت اختیار داره پس چرا از اسراییل کسی نمیاد مسلمون شه(با استثنا کاری نداریم)
این یعنی من مسلمون بودنمو مدیون محیط هستم و این خودم نیستم که اراده کردم و این شدم.اون دنیا اونی که کافر شده میتونه بگه خدایا تو بین من و اونی که بین خداپرست ها بدنیا اومد و خداپرست شد فرق گذاشتی.شاید بگید این خودتی که الان تصمیم میگیری کافر شی و مسلمون شی و ... و اگه بخوای الان میتونی. اما چی باعث میشه که من اینن تصمیم رو بگیرم؟ محیط و وراثتم.مگه توی این جهان همه ی علت و معلول نداره؟ پس علت این تصمیم منم اینه که محیط من روی مغذ من تاثیر گذاشته و من توی اون شرایط اون تصمیم رو گرفتم. مگه خوب بودن من به تربیت شدنم بستگی نداره؟ اماما خوب بلد بودن تربیت کنن و بچشون خوب میشد.پس کافر میتونه بگه خدایا چرا بین من و مسلمون فرق گذاشتی و آخرشم به خاطر این شانس بد من که توی اون شرایط به دنیا اومدم و کافر شدم منو داری شکنجه میکنی؟این عدالته که شانس من اینطوریه؟
شما اگه برید پیش یک روانشناس میتونه شما رو طوری راهنمایی کنه که بچتون رو یه مجرم یا بهترین بار بیارید پس بچه ی شما به شما وابستت انسان به محیطش وابستست که خوب شه یا بد اگه من خوبم نباید به خودم ببالم و بگم خودم خواستم
راستی خدا از آینده خبر داره؟ اگه خبر داره پس من قدرت اختیاری ندارم که. قدرت اختیار یعنی من قابل پیش بینی نیستم و ممکنه هر لحظه هر تصمیمی بگیرم اما خدا وقتی میتونه منو پیش بینی کنه یعنی من یه کاری رو حتما خواهم کرد.
اصلا وقتی یه کسی میاد باهات صحبت میکنه و تو کلا عوض میشی و مسلمون میشی. اگه اونی که باهات صحبت کرد صحبت نمیکرد تو مسلمون میشدی؟ پس شانس اوردی. اونی که شانس نیاورد و کسی که باهاش صحبت نکرد چی؟ خدا بین شما دوتا فرق گذاشته
وقتی یه کسی از اول زندگیش یه عالمه جنایت دیده دیگه کشته شدن انسان ها واسش عادی میشه و راحت میتونه جنایت کار بشه
خوب پس یعنی محیط روی مغذ ما تاثیر میزاره و باعث میشه من وقتی این سوال میشنوم اون جوابو بدم و وقتی توی این شرایط قرار بگیرم اون عکس العمل رو نشون بدم
پس خدایا چرا منو پسر امام نکردی و من الان توی بهترین بهشت نیستم؟
پس میتونیم بگیم خدا بین انسان هاش فرق نمیزاره؟ خدا بعضی انسان ها رو از همون بچگی که هیچ گناهی نداشتن تا آخر روز قیامت و تا همیشه تنبیه میکنه بعضی ها رو هم بر عکس
دلیلشو نمیدونم شاید داره باهامون بازی میکنه و شایدم .......
این استثنا هایی که گفتم:
این فقط پدر و مادر نیست که اخلاق های انسان رو میسازه محیط فقط پدر و مادر نیست دوست و همه چیز هست(حتی از نظر من یه چیز خیلی کوچیک هم ممکنه دید انسان رو نسبت به زندگی عوض کنه هر چیز خیلی کوچیکی البته این نظر منه)
حتی شما خودتون هم میگید: پسر نوح با بدان نشست خاندان نبوتش گم شد.خوب اگه یه شانسی داشت و خدا بهش توفیقی میداد اون دوست بد گیرش نمیومد
چرا خدا به بعضی ها توفیق میده به بعضی ها نمیده؟ یعنی بین بنده هاش فرق میزاره؟ خوب به من اون دنیا گفت چرا کافر شدی میگم به من توفیق پسر امام شدن ندادی به اون امام دادی. اگه پسر امام میشدم خوب تربیت میشدم.
دوستان ببخشید که این عنوان رو روی تاپیک گذاشتم فقط میخواستم بیاید سوالمو بخونید
منتظر جواب هاتون هستم