صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 28

تاپیک: هر کی اینو بتونه جواب بده میفهمم هر سوالی تو اسلام جواب داره این سوال فرق داره

عضو تازه کار
    سپاس
    8

هر کی اینو بتونه جواب بده میفهمم هر سوالی تو اسلام جواب داره این سوال فرق داره

سلام
    آیا شانس عدالته؟
    چرا دوازده امام پشت سر هم همشون امام شدن؟ چرا خاندان ابوسفیان همشون کافر شدند؟ تقصیر یزید چی بود که پسر معاویه شد؟ امام سجاد چه کاری کرد که پسر امام شد؟
    من اگه پسر امام میشدم مثل اونا میشدم و اگه پسر یزید میشدم کافر میشدم. (با استثنا هایی مثل پسر نوح کاری نداریم چون یک درصد هم نیستن)
    اصلا اگه به امام ها اعتقاد ندارین...چرا اسراییلی ها همه کافرن و همه ی ایرانی ها شیعه؟ اگه انسان قدرت اختیار داره پس چرا از اسراییل کسی نمیاد مسلمون شه(با استثنا کاری نداریم)
    این یعنی من مسلمون بودنمو مدیون محیط هستم و این خودم نیستم که اراده کردم و این شدم.اون دنیا اونی که کافر شده میتونه بگه خدایا تو بین من و اونی که بین خداپرست ها بدنیا اومد و خداپرست شد فرق گذاشتی.شاید بگید این خودتی که الان تصمیم میگیری کافر شی و مسلمون شی و ... و اگه بخوای الان میتونی. اما چی باعث میشه که من اینن تصمیم رو بگیرم؟ محیط و وراثتم.مگه توی این جهان همه ی علت و معلول نداره؟ پس علت این تصمیم منم اینه که محیط من روی مغذ من تاثیر گذاشته و من توی اون شرایط اون تصمیم رو گرفتم. مگه خوب بودن من به تربیت شدنم بستگی نداره؟ اماما خوب بلد بودن تربیت کنن و بچشون خوب میشد.پس کافر میتونه بگه خدایا چرا بین من و مسلمون فرق گذاشتی و آخرشم به خاطر این شانس بد من که توی اون شرایط به دنیا اومدم و کافر شدم منو داری شکنجه میکنی؟این عدالته که شانس من اینطوریه؟

شما اگه برید پیش یک روانشناس میتونه شما رو طوری راهنمایی کنه که بچتون رو یه مجرم یا بهترین بار بیارید پس بچه ی شما به شما وابستت انسان به محیطش وابستست که خوب شه یا بد اگه من خوبم نباید به خودم ببالم و بگم خودم خواستم

راستی خدا از آینده خبر داره؟ اگه خبر داره پس من قدرت اختیاری ندارم که. قدرت اختیار یعنی من قابل پیش بینی نیستم و ممکنه هر لحظه هر تصمیمی بگیرم اما خدا وقتی میتونه منو پیش بینی کنه یعنی من یه کاری رو حتما خواهم کرد.

اصلا وقتی یه کسی میاد باهات صحبت میکنه و تو کلا عوض میشی و مسلمون میشی. اگه اونی که باهات صحبت کرد صحبت نمیکرد تو مسلمون میشدی؟ پس شانس اوردی. اونی که شانس نیاورد و کسی که باهاش صحبت نکرد چی؟ خدا بین شما دوتا فرق گذاشته

وقتی یه کسی از اول زندگیش یه عالمه جنایت دیده دیگه کشته شدن انسان ها واسش عادی میشه و راحت میتونه جنایت کار بشه

خوب پس یعنی محیط روی مغذ ما تاثیر میزاره و باعث میشه من وقتی این سوال میشنوم اون جوابو بدم و وقتی توی این شرایط قرار بگیرم اون عکس العمل رو نشون بدم

پس خدایا چرا منو پسر امام نکردی و من الان توی بهترین بهشت نیستم؟

پس میتونیم بگیم خدا بین انسان هاش فرق نمیزاره؟ خدا بعضی انسان ها رو از همون بچگی که هیچ گناهی نداشتن تا آخر روز قیامت و تا همیشه تنبیه میکنه بعضی ها رو هم بر عکس

دلیلشو نمیدونم شاید داره باهامون بازی میکنه و شایدم .......

این استثنا هایی که گفتم:
    این فقط پدر و مادر نیست که اخلاق های انسان رو میسازه محیط فقط پدر و مادر نیست دوست و همه چیز هست(حتی از نظر من یه چیز خیلی کوچیک هم ممکنه دید انسان رو نسبت به زندگی عوض کنه هر چیز خیلی کوچیکی البته این نظر منه)
    حتی شما خودتون هم میگید: پسر نوح با بدان نشست خاندان نبوتش گم شد.خوب اگه یه شانسی داشت و خدا بهش توفیقی میداد اون دوست بد گیرش نمیومد

چرا خدا به بعضی ها توفیق میده به بعضی ها نمیده؟ یعنی بین بنده هاش فرق میزاره؟ خوب به من اون دنیا گفت چرا کافر شدی میگم به من توفیق پسر امام شدن ندادی به اون امام دادی. اگه پسر امام میشدم خوب تربیت میشدم.

دوستان ببخشید که این عنوان رو روی تاپیک گذاشتم فقط میخواستم بیاید سوالمو بخونید
    منتظر جواب هاتون هستم
    ویرایش توسط reza.king123 : 10-13-2015 در ساعت 02:42 PM

عضو عادی
    سپاس
    2
    8 بار در 8 پست تشکر شده
    هر کسی درونش یک پیامبر دازه بعضی تونستن این نیروی درونی رو بهش تحقق خارجی بدن همه انسانها بالقوه پیامبرن

3. کاربران زیر برای این پست مفید از hashri12 تشکر کرده اند:

reza.king123 (10-11-2015)

عضو تازه کار
    سپاس
    8
    نقل قول نوشته اصلی توسط hashri12 نمایش پست ها
    هر کسی درونش یک پیامبر دازه بعضی تونستن این نیروی درونی رو بهش تحقق خارجی بدن همه انسانها بالقوه پیامبرن
    داداش منظورتو درست نفهمیدم اما فکر کنم داری میگی هر کی خودش راه خودش رو انتخاب میکنه
    خوب من میگم چی باعث میشه که تو تصمیم بگیری که چه راهی بری و سه ساعت داشتم ثابت میکردم که این انتخابت به انسان های اطرافت و در کل محیط بستگی داره که چطور تربیت شی و ....
    به نظرم دوباره بخون

عضو عادی
    سپاس
    2
    8 بار در 8 پست تشکر شده
    شما به قوه و استعدا اعتقاد دارید بله در اشخاصی این استعداد هست که از بقیه ممتاز بشن اونم به کمک عقل

6. کاربران زیر برای این پست مفید از hashri12 تشکر کرده اند:

عضو تازه کار
    سپاس
    8
    چرا این استعداد در من نیست؟اگه من این استعداد رو داشتم شاید کافر نمیشدم پس چرا خدا به بعضی ها این استعداد رو داده اما به من نداده؟

عضو تازه کار
    سپاس
    8
    اینو حتما بخونید

من,تو,او

من به مدرسه ميرفتم تا درس بخوانم
    تو به مدرسه ميرفتي به تو گفته بودند بايد دکتر شوي
    او هم به مدرسه ميرفت اما نمي دانست چرا

من پول تو جيبي ام را هفتگي از پدرم ميگرفتم
    تو پول تو جيبي نمي گرفتي هميشه پول در خانه ي شما دم دست بود
    او هر روز بعد از مدزسه کنار خيابان آدامس ميفروخت

معلم گفته بود انشا بنويسيد
    موضوع اين بود علم بهتر است يا ثروت

من نوشته بودم علم بهتر است
    مادرم مي گفت با علم مي توان به ثروت رسيد
    تو نوشته بودي علم بهتر است
    شايد پدرت گفته بود تو از ثروت بي نيازي
    او اما انشا ننوشته بود برگه ي او سفيد بود
    خودکارش روز قبل تمام شده بود

معلم آن روز او را تنبيه کرد
    بقيه بچه ها به او خنديدند
    آن روز او براي تمام نداشته هايش گريه کرد
    هيچ کس نفهميد که او چقدر احساس حقارت کرد
    خوب معلم نمي دانست او پول خريد يک خودکار را نداشته
    شايد معلم هم نمي دانست ثروت وعلم گاهي به هم گره مي خورند
    گاهي نمي شود بي ثروت از علم چيزي نوشت

من در خانه اي بزرگ مي شدم که بهار توي حياطش بوي پيچ امين الدوله مي آمد
    تو در خانه اي بزرگ مي شدي که شب ها در آن بوي دسته گل هايي مي پيچيد که
    پدرت براي مادرت مي خريد
    او اما در خانه اي بزرگ مي شد که در و ديوارش بوي سيگار و ترياکي را مي
    داد که پدرش مي کشيد

سال هاي آخر دبيرستان بود
    بايد آماده مي شديم براي ساختن آينده

من بايد بيشتر درس مي خواندم دنبال کلاس هاي تقويتي بودم
    تو تحصيل در دانشگا هاي خارج از کشور برايت آينده ي بهتري را رقم مي زد
    او اما نه انگيزه داشت نه پول درس را رها کرد دنبال کار مي گشت

روزنا مه چاپ شده بود
    هر کس دنبال چيزي در روزنامه مي گشت

من رفتم روزنامه بخرم که اسمم را در صفحه ي قبولي هاي کنکور جستجو کنم
    تو رفتي روزنامه بخري تا دنبال آگهي اعزام دانشجو به خارج از کشور بگردي
    او اما نامش در روزنامه بود روز قبل در يک نزاع خياباني کسي را کشته بود

من آن روز خوشحال تر از آن بودم که بخواهم به اين فکر کنم که کسي کسي را کشته است
    تو آن روز هم مثل هميشه بعد از ديدن عکس هاي روزنامه آن را به به کناري انداختي
    او اما آنجا بود در بين صفحات روزنامه
    براي اولين بار بود در زندگي اش که اين همه به او توجه شده بود !!!!

چند سال گذشت
    وقت گرفتن نتايج بود

من منتظر گرفتن مدارک دانشگاهي ام بودم
    تو مي خواستي با مدرک پزشکي ات برگردي همان آرزوي ديرينه ي پدرت
    او اما هر روز منتظر شنيدن صدور حکم اعدامش بود

وقت قضاوت بود
    جامعه ي ما هميشه قضاوت مي کند

من خوشحال بودم که که مرا تحسين مي کنند
    تو به خود مي باليدي که جامعه ات به تو افتخار مي کند
    او شرمسار بود که سرزنش و نفرينش مي کنند

زندگي ادامه دارد
    هيچ وقت پايان نمي گيرد

من موفقم من ميگويم نتيجه ي تلاش خودم است!!!
    تو خيلي موفقي تو ميگويي نتيجه ي پشت کار خودت است!!!
    او اما زير مشتي خاک است مردم گفتند مقصر خودش است !!!!

من , تو , او
    هيچگاه در کنار هم نبوديم
    هيچگاه يکديگر را نشناختيم

اما من و تو اگر به جاي او بوديم
    آخر داستان چگونه بود ؟؟؟

هر روز از كنار مردماني مي گذريم كه يا من اند يا تو و يا او
    و به راستي نه موفقيت هاي من به تمامي از آن من است و نه تقصيرهاي او همگي از آن او

9. کاربران زیر برای این پست مفید از reza.king123 تشکر کرده اند:

behradsex (04-25-2016)

عضو عادی
    سپاس
    2
    8 بار در 8 پست تشکر شده
    انسان اگر خودشو شناخت لازم به راه نشاندان و راهنمایی نیس خوذش به سوی کمال هدایت میشه ,,,,,,شناخت خود تو بفهم

11. کاربران زیر برای این پست مفید از hashri12 تشکر کرده اند:

عضو تازه کار
    سپاس
    8
    خوب تو میگی اگه خودشو شناخت
    من اگه این راه رو میشناسم به خاطر چیه؟ هر چی یه دلیلی داره دیگه. به خاطر اینه که از محیطم یاد گرفتم. حالا اگه محیط من آدم های کثیفی باشن من راه بد رو یاد میگیرم و اگه خوب باشن من راه خوب رو یاد میگیرم
    همونطور که همه ی امام ها راه خوب رو یاد گرفتن و همون طور که همه ی خااندان ابوسفیان راه بد رو یاد گرفتن
    بعضی ها هم هستند که پدر و مادرشون بد بودن خوب شدن اینا به خاطر رفیقایی که داشتن محیط فقط پدر و مادر نیست
    پسر نوح هم اگر با بدان نمیشست بد نمیشد در واقع پدرش نتونست کنترلش کنه محیط فقط پدر و مادر نیست محیط همه چیزه
    این به شانس من بستگی داره دوستم و پدر و مادرم و .... چی بشه...این به شانسم بستگی داره که مغذم خوب یا بد عمل کنه و از حرف هایی که میشنوم چی برداشت کنم و نوع دیدم نسبت به زندگی تغییر کنه
    اگه خوش شانس باشی آدم خوبی میشی و میری بهشت و اگه بد شانس باشی بد میشی و میره جهنم از نظر شما این عدالته؟ خدا بین بنده هاش فرق نزاشته؟

عضو عادی
    سپاس
    2
    8 بار در 8 پست تشکر شده
    امان از اینکه کسی خودشو ندونست انسان خودشو باید نامخدود و طبیعت و جهان محدود تصور کنه و بدونه وقتی به این حد رسیدی لازم نیس دوست رفیق پدر مادر خوب بالا سرت باشن

14. کاربران زیر برای این پست مفید از hashri12 تشکر کرده اند:

عضو تازه کار
    سپاس
    8
    درسته به اون حد برسی دیگه شاید کسی نتونه روت تاثیری بزاره
    اما من حرفم اینه که چرا بعضی هابه این حد نمیرسن؟ چرا اکثرا کسایی که انسان های اطرافشون پاک هستند به این حد میرسن؟ کسایی که پدرشون خوب تربیت کرده به این حد میرسن؟ مثل امام هاو خیلی مثال های دیگه

کافر ها میتونن به خدا بگن اگه من از بچگی به جای اون مسلمونی که به دنیا اومد به دنیا اومد به دنیا میومدم به اون حد میرسیدم و خودمو میشناختم

حالا دوباره همین جواب رو بده خخخخخخخ

کلمات کلیدی این تاپیک