برو با تو گفتن فایده نداره چون بی ادبی میخندی مسخره خوذتی میدونستم اینجوری جواب نمیدادم
برو با تو گفتن فایده نداره چون بی ادبی میخندی مسخره خوذتی میدونستم اینجوری جواب نمیدادم
برو بی ادب مسخره میکنی احمق
بی ادب خوتو مسخره کن احمق وقتم گرفتی
خوب چرا ناراحت میشی فقط یه شوخی بود شایدم چون جوابی نداشتی اینطوری کردی
reza.king123 (10-11-2015)
دین و مذهب یه جور بازیه و بهترین روش برای نفوذ و....
در کل انسان بودن و انسانیت مهم هست. در بهترین جاهای دنیا انسان بد هست در بدترین جاهای دنیا انسان های خوب هست.
کمک به دیگران بدون انتظار چیزی ، درست رفتار کردن ، زیبا سخن گفتن ، دیگران رو نیازاری همین ها هست که شما رو یه انسان خوب یا بد متفاوت میکنه.
همیشه جزء بهترین باشین مهم نیس پسر پیغمبر باشی یا پسر شیطان ، فقط جوری باش انتظار از بقیه داری.
reza.king123 (10-13-2015)
سلام دوست عزیز؛
سوال شما خیلی جالبه و از ابعاد مختلف میشه بهش نگاه کرد؛ برای اینکه یه نفر بتونه سوالتون رو جواب بده باید اول خوب اون رو بفهمه پس باید همه جنب هاش مشخص بشه.
اول میریم سره عنوان تاپیک که گفتین هر کی اینو بتونه جواب بده میفهمم هر سوالی تو اسلام جواب داره
1- تویه عنوان تاپیک حرفی از قانع شدن شما نیست یعنی فقط قراره بدونید هر سوالی جواب داره، همین؟ خب اگه این فرضیه درست باشه به احتمال زیاد مثل خیلی از تاپیک های دیگه قراره این یکی هم به نا کجا آباد بره و خبری از به نتیجه رسیدن نیست جز اینکه هر جوابی که بدن یه سوال جدید بوجود میاره که معمولا به این روش ها میگن سفسطه. مثل خیلی از تاپیک های دیگه تویه سایت های دیگه.
2- وقتی می گین هر کی جواب بده یعنی هر سوالی تو اسلام جواب داره، این طرز پرسیدن دارای معیار سنجشه و سنگ محکش هم جواب دادن به سوالات شماست. یعنی سوال شما معیاری برای سنجش کل اسلامه. لازمه اینکه سوالی بتونه اینقدر قدرتمند باشه اینه که بسیار هوشمندانه طراحی شده باشه. اگه سوالی اینقدر هوشمند باشه یعنی شما از اسلام آنچنان می دونید و راجع بهش اونقدر مطالعه داشتید که تونستید یه همچین سوالی رو طراحی کنید شاهد این حرفم، انتهای عنوان تاپیکه که گفتید این سوال فرق داره. برای اینکه تشخیص بدیم که یک سوال با سوالای دیگه فرق داره اینه که باید راجع به همه سوالای دیگه بدونیم و آگاهی داشته باشیم تا بتونیم یه همچین سوالی رو مطرح کنیم.
3- 1400 ساله این سوالارو از مسلمان ها می پرسن و 1400 ساله که بهش جواب داده میشه و باز هم پرسیده خواهد شد و باز هم جواب داده میشه. این حرف من رو مسلما شما که اینقدر راجع به اسلام مطالعه دارید می دونید و تنها فرقش اینه که ممکنه برای عده ای جدید به نظر بیاد و به همین خاطر فکر کنن فرق داره در حالی اصلا فرق نداره و یک سوال تکراریه.
دوست عزیز اگه تونستید جواب این تاپیک بنده رو بدید تا بعدش اگه تمایل داشتید در حد توانم جواب سوالتتون رو بدم. هرچند می تونستید به جای مطرح کردن این سوال تویه سایتی که ملت واسه حال کردن میان، کمی وقت بزارید و توی نت بگردید تا کلی جواب بدست بیارید.
در جوابت باید بگم هیچ فرقی خداوند بین اینا نذاشته و این خود انسانه که باید تعیین کننده باشه نه خدا، برای مثال براتون یادآوری میکنم که اتفاقاً پسر یزید که معاویه سوم نام داشت بعد مرگ پدرش یزید خلافت را قبول نکرد و امام سجاد را حق امامت و خلافت دانست.
ببخشید اگه اسم تاپیک رو اون گذاشتم چون که میخواستم بیاید تو بخونید :))))))))
نمیدونستم از این سفسطه ها میخواد پیش بیاد شرمنده ی همتون
من خودم از این مثال ها زدم مثل پسر نوح و کلی آدم دیگه گفتم که محیط فقط پدر و مادر نیست احتمالا پسر یزید دوستای خوبی داشته و خدا بهش توفیق دوست خوب داده(یعنی به اون شانس داده و بین اون و یزید فرق گذاشته اگه یزید هم دوست خوبی داشت احتمال یزید شدنش کمتر بود)خدا بین بنده هاش فرق گذاشته اون دنیا خدا به یه کافر بگه چرا این کار رو کردی میتونه جواب بده تو به من توفیق پدر و مادر و دوست و ... خوب ندادی و اگه به من توفیقی میدادی که پسر امام میشدم احتمال خیلی زیاد آدم خوبی میشدم