صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 28 از 28

تاپیک: هر کی اینو بتونه جواب بده میفهمم هر سوالی تو اسلام جواب داره این سوال فرق داره

عضو عادی
    سپاس
    908
    86 بار در 33 پست تشکر شده
    جای این حرفا اینجاست؟جاهای دیگه هست که با فلسفه و دین شناسی و تحلیل مذاهب میتونی به جوابت برسی....راستی الان دارم این پایین تبلیغ کاندوم میبینم!!!!!!!اصلا کسی که به خدا اعتقاد داره تو این سایت چه غلطی میکنه؟مصلحت طلبای نون به نرخ روزخور بی سواد..........آخریشم یادم نره.......جلقیا
    ویرایش توسط نهفت : 10-14-2015 در ساعت 02:28 AM

عضو تازه کار
    سپاس
    8
    کس نگو دوست عزیز :)))))
    این سایت هم مومن های خودشو داره مگه مسلمون ها شهوت ندارن
    خیلی ها تو این سایت هستن که اطلاعات زیادی دارن راجع به دین دارن که میتونی از جواب هایی که به این تاپیک داده شد ببینی اکثرا با اعتقادن

عضو تازه کار
    سپاس
    8
    نه اما واقعا راست میگی
    من باید هر وقتی رفتم از همه ی عالم ها پرسیدم بیام اینجا
    به همتون پیشنهاد میکنم برید پیش یه عالم که خوب میتونه جواب بده مطمین باشید جواب خوبی میشنوید کار رو باید بدی به کار دون

عضو کهنه کار pouyapouya2012 آواتار ها
    سپاس
    49
    102 بار در 13 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza.king123 نمایش پست ها
    اینو حتما بخونید

من,تو,او

من به مدرسه ميرفتم تا درس بخوانم
    تو به مدرسه ميرفتي به تو گفته بودند بايد دکتر شوي
    او هم به مدرسه ميرفت اما نمي دانست چرا

من پول تو جيبي ام را هفتگي از پدرم ميگرفتم
    تو پول تو جيبي نمي گرفتي هميشه پول در خانه ي شما دم دست بود
    او هر روز بعد از مدزسه کنار خيابان آدامس ميفروخت

معلم گفته بود انشا بنويسيد
    موضوع اين بود علم بهتر است يا ثروت

من نوشته بودم علم بهتر است
    مادرم مي گفت با علم مي توان به ثروت رسيد
    تو نوشته بودي علم بهتر است
    شايد پدرت گفته بود تو از ثروت بي نيازي
    او اما انشا ننوشته بود برگه ي او سفيد بود
    خودکارش روز قبل تمام شده بود

معلم آن روز او را تنبيه کرد
    بقيه بچه ها به او خنديدند
    آن روز او براي تمام نداشته هايش گريه کرد
    هيچ کس نفهميد که او چقدر احساس حقارت کرد
    خوب معلم نمي دانست او پول خريد يک خودکار را نداشته
    شايد معلم هم نمي دانست ثروت وعلم گاهي به هم گره مي خورند
    گاهي نمي شود بي ثروت از علم چيزي نوشت

من در خانه اي بزرگ مي شدم که بهار توي حياطش بوي پيچ امين الدوله مي آمد
    تو در خانه اي بزرگ مي شدي که شب ها در آن بوي دسته گل هايي مي پيچيد که
    پدرت براي مادرت مي خريد
    او اما در خانه اي بزرگ مي شد که در و ديوارش بوي سيگار و ترياکي را مي
    داد که پدرش مي کشيد

سال هاي آخر دبيرستان بود
    بايد آماده مي شديم براي ساختن آينده

من بايد بيشتر درس مي خواندم دنبال کلاس هاي تقويتي بودم
    تو تحصيل در دانشگا هاي خارج از کشور برايت آينده ي بهتري را رقم مي زد
    او اما نه انگيزه داشت نه پول درس را رها کرد دنبال کار مي گشت

روزنا مه چاپ شده بود
    هر کس دنبال چيزي در روزنامه مي گشت

من رفتم روزنامه بخرم که اسمم را در صفحه ي قبولي هاي کنکور جستجو کنم
    تو رفتي روزنامه بخري تا دنبال آگهي اعزام دانشجو به خارج از کشور بگردي
    او اما نامش در روزنامه بود روز قبل در يک نزاع خياباني کسي را کشته بود

من آن روز خوشحال تر از آن بودم که بخواهم به اين فکر کنم که کسي کسي را کشته است
    تو آن روز هم مثل هميشه بعد از ديدن عکس هاي روزنامه آن را به به کناري انداختي
    او اما آنجا بود در بين صفحات روزنامه
    براي اولين بار بود در زندگي اش که اين همه به او توجه شده بود !!!!

چند سال گذشت
    وقت گرفتن نتايج بود

من منتظر گرفتن مدارک دانشگاهي ام بودم
    تو مي خواستي با مدرک پزشکي ات برگردي همان آرزوي ديرينه ي پدرت
    او اما هر روز منتظر شنيدن صدور حکم اعدامش بود

وقت قضاوت بود
    جامعه ي ما هميشه قضاوت مي کند

من خوشحال بودم که که مرا تحسين مي کنند
    تو به خود مي باليدي که جامعه ات به تو افتخار مي کند
    او شرمسار بود که سرزنش و نفرينش مي کنند

زندگي ادامه دارد
    هيچ وقت پايان نمي گيرد

من موفقم من ميگويم نتيجه ي تلاش خودم است!!!
    تو خيلي موفقي تو ميگويي نتيجه ي پشت کار خودت است!!!
    او اما زير مشتي خاک است مردم گفتند مقصر خودش است !!!!

من , تو , او
    هيچگاه در کنار هم نبوديم
    هيچگاه يکديگر را نشناختيم

اما من و تو اگر به جاي او بوديم
    آخر داستان چگونه بود ؟؟؟

هر روز از كنار مردماني مي گذريم كه يا من اند يا تو و يا او
    و به راستي نه موفقيت هاي من به تمامي از آن من است و نه تقصيرهاي او همگي از آن او

<font size="+2"><font color="green">مرسی</font></font

عضو عادی
    سپاس
    2
    13 بار در 8 پست تشکر شده
    عجب سفسطه گر خوبی هستی دمت گرم با این پشت کاری که داری کلی مخ ملت و راحت میتونی بزنی که اگه یه کمم گاهی به خودشون بیان اونو از بین ببری کاری که میکنی اینه از حرفهای کذب طوری کلمات و کنار هم میچینی که اول تا آخر خود طرف متهم بشه جهل مردم هبچوقت تمومی نداره در کل من شاید علم اینو نداشته باشم جواب بدم اما خوب و کامل مشخص که تو خودت یه روانشناس به تمام معنایی حرفات تو این محیط مثل این میمونه که بخوای از یه کور مادر زاد از روشنایی روز واست توضیح بده شاید یه چیزایی شنیده باشه اما هرگز درکی ازش نداره این ملتی که اینجا میبینی و خوب هدفی انتخاب کردی اگر واقعا به خدا ایمان داشتن و به روز جزا شاید هرگر اینجا نمیومدن که با این سوال ساده اما بی جوابت روبرو بشن البته جوابم داره ولی ماها علمشو نداریم مطمءنم باش جواباشو خودت از همه بهتر میدونی ولی میخوتی مردم و گمراه کنی سوالت مثل اینه که بگی چرا سرما سرد میکنه و گرما گرم مگه اختیار داشتن چرا گرما نباید خنکی بده یا برعکس سرما حرارت نداره
    میبینی اینا فقط بازی کلمات و بازم میگم شما خوب هدف گرفتی و خوب جایی بعد کلی که ملت و به ابتذال کشیدید حالا هدف اصلی که دین مردم اعتقادشون هست و زیر سوال میبری دمت گرم
    به ادمین سلام برسون بگو خوب دارید پیش میرید اینطوری دفعه بعد هیچ مخلوقی وجود خارجی نداره و پیامبرا و امامامونم شخصی بودت و الکی در کل میخای بزنی تو پر امام حسین (( نعوذ به الله ))
    خدا ما رو از شر شیاطین حفظ کنه
    شاید کلی حرف و جواب واسه این حرفا داشته باشی اما من دیگه حرفی ندارم چون مشخصا میگم شما با ادمین همکاری خوب هدف گرفتید هدفتون تا الان شاید تردید داشتم که دین باشه اما به با این حرکتتون دستتون رو شد
    ...
    ویرایش توسط nbarani35 : 12-14-2015 در ساعت 10:37 AM

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    بعضی از نوادگان امامان هم بد شدن.مثل فرزند امام صادق که ریشه علوی رو ساخت و که اگه اطلاع داشته باشی هنوز هم امامشون زندست من شنیدم تو کاناداست.دوم اینکه اون طرف قضیه هم هست.مثلا شمر که امام حسین رو شهید میکنه از یاران امام حسن و طرفدار پیامبر بود زمان امام حسن کنار امام حسین هم میجنگید.

عضو عادی
    سپاس
    6
    17 بار در 8 پست تشکر شده
    سلام نمیدونم چند وقته این تایپیک گذاشته شده و دوباره میایی جوابها را بخونی یا نه ولی چون میدونم این سوالها خیلی ذهن را درگیرمیکنه جوابت را می نویسم . اولین سوالت در مورد تاثیر محیط روی انسان و رابطه علت و معلول بود که باید بگم بودن علت و معلول خودش دلیل وجود عدل هست در نظر داشته باش روح ادم تابع علت و معلول هست ولی فکر ادم تابع دلیل و برهان برای مثال شما میایی در این سایت و داستان های مستهجن میخونی تحریک میشی میری خطایی میکنی نمیتونی بگی من بی گناهم سایت منو تحریک کرد اگه شما بری در مسجدی بشینی پای صحبت اخوندی بشینی و تحریک بشی اون با عدل مغایرت داره پس شما فکر داری میتونی علتهایی که در زندگی ات میان را تغییر بدی. گفته بودی من در ایران هستم مسلمانم فلانی در کشوردیگه تابع دین اون کشور در جواب بگم که مهم نیست که چه دینی داشته باشی مهم اینه که در دینی که برای خودت انتخاب کردی مومن باشی و به دستوراتش عمل بکنی هر کسی را با دین خودش سوال جواب میکنن . مورد بعدی علم الهی بود برای درک این موضوع باید اول تعریف درست علم را بدونیم بعد ماهیت زمان را درک بکنیم در تعریف علم به خبری گفته میشه که از یک وجود داده میشه .. دقت کن باید وجود داشته باشه اما زمان میگن یک کمیت نیست که اتفاق ها روی ان چیده شده باشن بلکه تقدم و تاخر اتفاق ها زمان را درست میکنه ساده تر بخوام بگم فردا هنوز نیومده و وجود نداره برای همین پرسیدن این سوال که ایا خدا از از فردایی که وجود نداره میتونه خبر بده یا نه کلا سوال اشتباهی هست حرف شما درسته خدا عالم هست و همه چیز را میداند "هر چیزی که بالفعل وجود دارد"" در این مورد نظرات زیادی هست من خودم شخصا این را منطقی تر میدونم - موند سوال اخرت که درمورد فرق هایی که در شرایط زندگی هر کسی هست این را هم با یک مثال جواب میدم فرض کنیم شما کنار خیابان دو نفر گدا می بینین دست در جیب خودتون میکنین به یکی ده تومن کمک میکنین به یکی صد تومن . ایا شما اینجا به اون گدایی که ده تومن دادین ظلم کردین؟ باید از شما گلایه بکنه که چرا به من صد تومن ندادین یا باید ازتون ممنون باشه که بهش ده تومن پول دادین ؟ ولی یک چیز را بدون وقتی توی دل خودت میخوای انتخاب بکنی به کدوم گدا ده تومنی را بدی به کدوم یکی صد تومنی شاید سبک سنگین کرده باشی که کدومش لباس تمیزتری پوشیده یا کدومش مودب تر هست و استحقاق بیشتری داره پس ما هم باید به جای گلایه که چرا به اون زیاد دادی باید از بابت ده تومن خودمون از خدا تشکر بکنیم و سعی کنیم کسی باشیم که استحقاق هدیه بزرگتر را داریم من سعی کردم حرفهایم خالی از جبهه گیری و منطقی باشه امیدوارم شما هم بتونین بی طرفانه درموردش فکر کنین

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    سلام دوست گلم این یک سوال نیست چندتا سواله که برای همش جواب هایی وجود داره ببین بذار راحت بهت بگم اینکه پدر شخصی پیامبر باشه قانونی وجود نداره که فرزندش حتما درست کار میشه توی تاریخ اشخاص زیادی داریم مثه همون پسر نوح ولی من دو نمونه دیگه برات میارم تا متوجه بشی استثنا نیست پسر امام صادق مشروب خور بود با اینکه پدرش امام بوده و پسر یزید وقتی به قدرت رسید به پدرش و پدربزرگش فحش داد و درود فرستاد به پیامبر و ائمه ببین ژنتیک هیچ تاثیری روی انسان نداره ولی محیط داره جغرافیا تعیین کننده دین انسانه شما و تمام انسان ها حجتی به نام عقل دارین که باید ازش استفاده کنید ازادی دارین هر دینی رو میخواین انتخاب کنید انسان هایی هستن که توی امریکا مسلمون شدن اولش چیز زیادی نمیدونستن وقتی فهمیدن مسلمون شدن همون ادم کافری که میگی روز قیامت شاکی میشه از خدا ، خدا بین هیچ بنده ای فرق نگذاشته و به همه عقل داده وقتی ازش استفاده نکنیم مواردی مثه قتل،خیانت،شرارت و..... پیش میاد

کلمات کلیدی این تاپیک