-
عضو کهنه کار
سکس با محارم در دنیای واقعی
سلام دوستان سالهاست که توی جامعه داستانهایی مبنی به سکس با اعضای خانواده منتشر میشه و همه خوندیم کم و بیش،برای من سواله این داستانا چقدر روی افرادتاثير گذاشته و اصلا آیا توی عالم واقعیت کسی همچین حسی رو داره و اینکه کسی تجربه ش کرده توی واقعیت؟ نظراتتون رو بیان بفرمائید ،بشخصه که فکر نمیکنم حقیقت داشته باشه
ویرایش توسط m.n.gh.n.67 : 01-24-2017 در ساعت 07:05 AM
-
کاربران زیر برای این پست مفید از m.n.gh.n.67 تشکر کرده اند:
-
عضو کهنه کار
-
-
عضو کهنه کار
صرف داستان خوندن شاید تاثیر مستقیمی نذاره اما برای کسی که موقعیت این کارو داره باعث دلگرمی از این لحاظ میشه که کسایی قبل از خودت به این کار فکر کردن یا حتی به طور عملی انجام دادن. بعضی داستانا تو شرایطی اتفاق میافته که کسی که داره اون داستانو میخونه با اون شرایط آشناست یا با کمی تلاش اون شرایطو میتونه فراهم کنه. این که این سکس واقعیت داره میشه گفت آره اما بیشتر کسایی که واقعا این سکسو تجربه کردن حال داستان نویسی ندارن. به عنوان نمونه داستانایی که تو زمینه سکس با خواهر هست اگه اونایی که خیلی خالی بندی توش هستو حذف کنی جمعا 250 تا هم نمیشه در حالی این همه کاربر هستو 20 سالی هم هست که اینترنت تو ایران واسه همه هست. در کل با داستان نویس هایی طرف هستی که بیشتر آرزوی این کارو دارن تا زحمت کشیدن برای انجامش.
-
کاربران زیر برای این پست مفید از kaveh0 تشکر کرده اند:
-
عضو کهنه کار
بسیار عالی ،جامع و کامل بود
-
-
عضو عادی
کلا سکس با محارم، و bdsm و.. بجز ترنسجندر انحرافات محسوب میشن، چون بذات نیستن و بخاطر تاثیرات دوران کودکی و نارضایتی جنسیتی شکل میگیرن، براحتی قابل درمانه.
-
کاربران زیر برای این پست مفید از Idin.topgun تشکر کرده اند:
-
عضو کهنه کار
-
-
عضو کهنه کار
بله تاثییر داره اصلا نگاها عوض شده حرفا عوض شده غیرتها کم شده
-
-
عضو عادی
بله هست من خودم ۱ مدت زیادی اینجوری بودم به صورت شدید
-
-
عضو کهنه کار
همه کار این کسکشای انگلیسی و یهودیاست.ناموس همشونو سگ گایید.
-
-
عضو عادی
والا من درباره ی برخی محارمم اصلا از هیکل، تیپ یا قیافه شون بدم میاد و نمی تونم راست کنم اما برخی از محارم هستند که قبل از خوندن داستانهای سکسی هم دوست داشتم باهاشون بخوابم و بعد از خوندن این داستانها فانتزیش برام تثبیت شده
-