-
عضو تازه کار
دنبال یه فیلم قدیمی بزرگسالان میگردم
سلام.دنبال یه فیلم قدیمی هستم که اسمش رو یادم رفته.موضوعش از این قرار بود که دو تا فراری از زندان به یه خونه روستایی میرسن که یه زن با سه تا دخترش اونجا زندگی میکنن.زن در حال شست و شو هست و سه دخترش در حال شنا که این دو نفر اول به زنه تجاوز میکنن و بعد دخترا را با خودشون میبرن......
اسم فیلم رو دوستان اگه دیدن و یادشونه ممنون میشم بگن.
-
-
ب نظر فیلم خوبی میاد دوستان اگر اسمش رو بگید من 100درصد پیداش میکنم چون من فیلم زیاد دارم واگرهم نداشته باشم هم پیدا ش میکنم...
-
-
عضو عادی
سلام یه فیلم سینمایی پورن بود یه دختره وجاده دوچرخه سواری میکرد با ماشین لرد تصادف میکنه وتوسط لرد وراننده بهخونه پنت هاوس وقصر تقل میشه وفورا توسط لرد بهش تجاوز میشه وبعد لرد هم مستخدم و....رو به کسی رحم نمی کنه .وخلاصه راننده ترتیب دختر رو تواخر فیلم میده .حالا میخوام ببینم کسی اسم این فیلم وایا داره یامیدوونه از کجا میشه دانلود کرد مر30.
-
-
عضو عادی
دوستان سلام من دنبال فیلمهای نیمه سکسی داستانی قدیمی می گردم اسماشون هستش (سلام خانوم دکتر-مرسی خانوم معلم-باکره عشوه گر)اگه دارید ممنون میشم لطف کنید
-
-
عضو کهنه کار
سلام دوستان کسی این فیلم هارا سراغ ندارد
فیلم قدیمی هستم که اسمش رو یادم رفته.موضوعش از این قرار بود که دو تا فراری از زندان به یه خونه روستایی میرسن که یه زن با سه تا دخترش اونجا زندگی میکنن.زن در حال شست و شو هست و سه دخترش در حال شنا که این دو نفر اول به زنه تجاوز میکنن و بعد دخترا را با خودشون میبرن......
فیلم سینمایی پورن بود یه دختره وجاده دوچرخه سواری میکرد با ماشین لرد تصادف میکنه وتوسط لرد وراننده بهخونه پنت هاوس وقصر تقل میشه وفورا توسط لرد بهش تجاوز میشه وبعد لرد هم مستخدم و....رو به کسی رحم نمی کنه .وخلاصه راننده ترتیب دختر رو تواخر فیلم میده
-
-
عضو کهنه کار
فیلمش یادم نمیاد اما یه بار من رفتم خونه یه تاپ سکس کنم دیدم 3 نفرن تا صبح 4 سه نفری ترتیبمو دادن
-
-
عضو کهنه کار
سلام
یه فیلم هم من دیده بودم که تقریبا حالت مسابقه ای داشت ، تعدادی جنده رو به 2 دسته ابی و قزمر تقسیم کرده بودن هم یه سری تلنت رو ایتم به ایتم پشت سر هم میزاشتن ، مثملا مسابه آب پاشی خانم ها که کی بیشتر میپاشه و....
-
-
عضو کهنه کار
من تقریبا همه فیلمهای تمام سکسی و نیمه داستانی قدیمی رو دارم بیشتر از 10000 تا فیلم و بالغ بر نزدیک 4 ترابایت .فقط با اینجوری تعریف کردن خط داستانی یا اسم ایرانیش نمیشه پیدا کرد اسم دقیق و کامل ارجینالش لازمه .
-