صفحه 3 از 12 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 116

تاپیک: سرنگونی نظام جمهوری اسلامی

Junior Member
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    شر نگووووو کاسه کوستو جمع کن
    این چرت پرتا رو تلاوت نکن
    ما هرچی باشیم پشت نظام رو خالی نمیکنم

عضو عادی
    سپاس
    8
    18 بار در 10 پست تشکر شده
    اقای تایپک نویس :
    برو در کونتو بزار

عضو تازه کار kosiran آواتار ها
    سپاس
    48
    16 بار در 9 پست تشکر شده
    واقعا برا اون بچهایی که دوست دارن این نظام سرنگون بشه متاسفم. درسته خیلی از مایی که اینجاییم متاسفانه پیرو شهوت و نفسمونیم، اما خداییش خود من اهل نماز و روزه هم هستم.من کلی کتاب خوندم راجب همین نظامی که دارید راجبش حرف میزنید و کلی دربارش فکر کردم.راستش منم قبلا مثل خیلی از شما از این نظام و از آقای خامنه ای متنفر بودم، اما بعد از یسری مطالعه و آشنایی با چندتا آدم حسابی و اهل مطالعه فهمیدم هم این نظام و هم رهبرش یکی از پاک ترین حکومتهای تاریخ هستن.
    بعد از جنگ سال 2006 بین اسراییل و حزب الله من فوق العاده از شخصیت سید حسن نصرالله خوشم اومد و بعد از اون متوجه شدم که اون خودشو سرباز رهبر ایران میدونه.اونایی که دم از ایرانی بودن و برتری ما ایرانیا از اعراب میزنن بدونن که نصرالله موفق ترین رهبر جهان عرب شناخته شده. این در حالیه که اون جلوی تمام رسانه های دنیا دست خامنه ای رو میبوسه و با صراحت میگه: «من سرباز رهبر انقلابم»؛
    زمان حکومت ساسانی که ته مونده هخامنشیانی بودن که انقد سنگشو به سینه میزنید یسری عربهای ملخ خور به ایران حمله کردن و مال و جان و ناموس مارو گرفتن، اما تو نظام جمهوری اسلامی، بعد از 1400 سال همون اعراب به ایران حمله میکنن و این بار خمینی و سربازانش با دست خالی و تمام وجود جلوشون وایمیسن و حتی یک وجب از خاک ما دست دشمن نمیوفته.
    حالا قضاوت باشما...
    آیا پادشاهان ساسانی و صفوی که از عربها و افغان ها با حقارت شکست میخورن برا ما بهترن؟ یا جمهوری اسلامی که نه عربها (با حمایت تمام دنیا) تونستن ذره ای از عزتش کم کنن و نه هیچ کشور دیگه ای نمیتونه نگاه چپ به اون داشته باشه؟؟
    با افتخار میگم: درود بــــــر جــــمـــهــــوری اسلــــــامـــــــی...

Junior Member
    سپاس
    0
    3 بار در 2 پست تشکر شده
    کیر تو دهن همه اونهایی که به خاطر فروختن خودشون با پول یا بخاطر خریت و کور بودنشون از این حکومت دیکتاتوری فقیه حمایت می کنن

5. کاربران زیر برای این پست مفید از kamran2014 تشکر کرده اند:

mdnaz (02-01-2014)

Junior Member
    سپاس
    0
    3 بار در 2 پست تشکر شده
    این دوستانی که از حکومت حمایت می کنن از پستهای دیگشون و از اسم یوزرهاشون معلومه چه آدمهای پست و خود فروخته ای هستند فقط مرگ می تونه درمونشون باشه

7. 2 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از kamran2014 تشکر کرده اند

Big Sexy (02-01-2014), mdnaz (02-01-2014)

Junior Member
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    تا زمانی که دزدای مثل اخوند رفسنجانی و اخوند خاتمی و اخوند کروبی و اخوند و اخوند و اخوند هست همینه مگه نمیبینید همش اخوندا همه کاری ایرانند احمدی نژاد 8 سال امد چیکارش کردند این اخوندا این مرتیکه خاتمی و موسوی و حتی عاقا هیچ کدوم ایرانی نیستند همشون عربند فک کردید دلشون به حال ایرانیا میسوزه این موسوی تخمه سگم فکر مال و اموال خودشه اصلا ایرانی نیست عربه 4 تا احمق فک کردند این مرتیکه ازادی میاره براشون یا ایرانیا رو دوست داره اینا هیچ کدوم به درد نمیخوره باید حکومت دست ایرانی ها باشه

عضو کهنه کار amir jooker آواتار ها
    سپاس
    3
    210 بار در 73 پست تشکر شده
    bakonem chand???????????????????????

عضو تازه کار
    سپاس
    77
    14 بار در 8 پست تشکر شده
    منم مخالفت خودم رو با انقلاب اسلامی اعلام میکنم.

11. 3 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از اشکان. تشکر کرده اند

Big Sexy (02-01-2014), dehli (02-01-2014), mdnaz (02-01-2014)

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    2 بار در 1 پست تشکر شده
    باید نابود بشه ایران فقط برا اخوندا و دورو بریاشون خوبه.ایران باید ازاد باشه.ما 1000 تا رییس داریم.تا حالا شنیدین کشوری یگه مرگ بر ایران؟ما خیلی عقب افتاده ایم.ایران شده پارتی بازی و پر دزد و متجاوز

13. 2 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از arash_m172002 تشکر کرده اند

Big Sexy (02-01-2014), mdnaz (02-01-2014)

عضو عادی mohajer20 آواتار ها
    سپاس
    83
    85 بار در 45 پست تشکر شده
    از شرایط زندگی مردم و وضعیت جامعه معلومه که چه گلی زدن به سر مردم. بحث لازم نیست کاملا گند کاریشون مشخصه. اونایی هم که طرفداری میکنن از این نظام لجن:یا نون خورشون هستن و یا یکی از اونا بدترن.فقط یاد گرفتن بگن ما تو جنگ فلان کارو کردیم. 8 سال جنگ فقط با رشادت مردم به ثمر نشست که دمشون گرم ولی شما الان دارین همون مردمو با زجر میکشین. به اسم تحریم تمام ثروت این مملکت بالا میکشن و بعدم از رزق و روزی حلال میگن. تازه یه چند سالی متوجه شدم از شمر و یزید بدترم داریم. البته روی همشونم سفید کردن.متاسفم برای اون جوانی که تو عصر علم و تکنولوژی و با این همه کتاب و منبع هنوزم از این نظام کثیف حمایت میکنه.

15. 3 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از mohajer20 تشکر کرده اند

Big Sexy (01-21-2014), dehli (02-01-2014), سـمانه (01-21-2014)