اگه زوج خوبی باشه منم میخوام هر جا باشه میام کیرمو ببینید بعد نظر بدین نفر سوم خواستین در خدمتتون هستم
اگه زوج خوبی باشه منم میخوام هر جا باشه میام کیرمو ببینید بعد نظر بدین نفر سوم خواستین در خدمتتون هستم
عاشق خانم های متاهلی هستم که شوهراشون بهشون کمک می کنن که با یک نفر دیکه عشق و سکس و حال کنن. خانمی هم حسابی دلبری می کنه و عشوه می آد جلو شوهرش. زوج های عزیز دوستون دارم. ساری هستم.
تل
ahoora_sari
من بیشتر خانم های متاهل و جا افتاده رو دوست دارم و عاشق شون هستم و همیشه باهاشون بودم و خاطرات خوبی ازشون دارم. خانم های متاهل گل و زوج ها تل پیام بدن.
ahoora_sari
نفر سوم که هیچ کیر منم نیستی . جاکش آخه توام جوگیر شدی دیوس اگه کسی هم بهت اوکی داد نری که میخوان کونت بذارن
آقایونی که همسر خودشون رو به نفر سوم می سپرند یا دوست پسر برای خانم شون پیدا می کنند خیلی لذت می برند و لدت خاصی رو هم به خانم شون هدیه می دن. زوج هایی که دلشون تنوع و فانتزی می خواد تل پیام بدن. من ساری و شمال هستم و خونه و امکانات هم دارم. زوج های عزیز از مازندران تل پیام بدن
ahoora_sari
بو شه گی ره بخر تی کله گت بوه کسم جک اینتا سایت دله فقط بکن دره ات کیجا هم دنیه اینجه ته کس خوله ؟
:10: فدا مدا :21:
معمولا زوج هایی که این روابط رو تجربه می کنند عاشق هم هستند و حتی مرد بیشتر عاشق خانمش هست و می خواد لذت بردن بیشتر خانمش رو ببینه و این رو نوعی هدیه برای شاد کردن خانم شون می دونن. من با چند تا زوج بودم و همیشه این عشق و فدا کاری مرد رو دیدم. توی این روابط لذت اصلی شوهر از لذت بردن خانمش هست. زوج های علاقه مند تل پیام بدن. من ساری و مازندران هستم خونه و امکانات هم دارم.
ahoora_sari
درود. نفر سوم از ساری هستم. با چندتا زوج خوب رابطه داستم و همگی لذت بردیم.
ساری خونه و امکانات دارم و عاشق ارتباط با زوج های عزیز هستم. اگر زوجی دلش تنوع خواست و می خواد که رابطه زیبای 3 نفری رو تجربه کنه تل پیام بده تا کنار هم لذت ببریم.
ahoora_sari
معمولا زوج هایی که این روابط رو تجربه می کنند عاشق هم هستند و حتی مرد بیشتر عاشق خانمش هست و می خواد لذت بردن بیشتر خانمش رو ببینه و این رو نوعی هدیه برای شاد کردن خانم شون می دونن. من به عنوان نفر سوم با چند تا زوج بودم و همیشه این عشق و فدا کاری مرد رو دیدم. توی این روابط لذت اصلی شوهر از لذت بردن خانمش هست. زوج های علاقه مند به این فانتزی تل پیام بدن. من ساری و مازندران هستم خونه و امکانات هم دارم.
ahoora_sari