نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

تاپیک: جرا میگین قران حق نیست؟؟؟؟؟؟؟

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده

جرا میگین قران حق نیست؟؟؟؟؟؟؟

من از همه بی دینا سوال دارم.چرا میگین قران حق نیست.همون طور که میدونین حضرت محمد امی بوده به معنی کسی که خواندن و نوشتن بلد نبوده.حاالا چطور ممکنه یه کتابی رو بسازی از خودش که این همه گسترش پیدا کرده کتابی که توش از همه چیز گفته شده{سرگذشت گذشتگان ادیان مختلف .طریقه زندگی کردن}حالا اگه اینا گفته خود حضرت محمد باشه پس چطور همچین کسی سواد نوشت و خوندن نداشته.با این حساب حضرت محمد باید خودش یه دانشمند باشه.ضمنا پیامبر مگه بیکار بود همچین دینی درست کنه واس خودش.تو این دنیا که هیچ خیری از مردم ندید فقط کمک کرد به مردم.زندگی ساده ای داشت.خودش و همه امامان بعدش هم که همشونو از دم تیغ گزروندن و شهید شدن.حالا سواله مگه بیکار بودن الکی خودشونو به کشتن بدن؟فکر کنید اماما که از این دنیا هیچی به دست نیاوردن چرا خودشونو باید به کشتن بدن.از سبک زندگی همه اماما هم که خبر دارین.

عضو عادی
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    فکرمیکنی اینجا وتوی همچین سایتی جای این حرفاس
    توماس ادیسون

عضو کهنه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    تو که اینهمه به قرآن اعتقاد داری تو این سایت چیکار میکنی با این استدلال مسخره ات

عضو کهنه کار Friend.irani آواتار ها
    سپاس
    88
    48 بار در 39 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط sinahhh777 نمایش پست ها
    من از همه بی دینا سوال دارم.چرا میگین قران حق نیست.همون طور که میدونین حضرت محمد امی بوده به معنی کسی که خواندن و نوشتن بلد نبوده.حاالا چطور ممکنه یه کتابی رو بسازی از خودش که این همه گسترش پیدا کرده کتابی که توش از همه چیز گفته شده{سرگذشت گذشتگان ادیان مختلف .طریقه زندگی کردن}حالا اگه اینا گفته خود حضرت محمد باشه پس چطور همچین کسی سواد نوشت و خوندن نداشته.با این حساب حضرت محمد باید خودش یه دانشمند باشه.ضمنا پیامبر مگه بیکار بود همچین دینی درست کنه واس خودش.تو این دنیا که هیچ خیری از مردم ندید فقط کمک کرد به مردم.زندگی ساده ای داشت.خودش و همه امامان بعدش هم که همشونو از دم تیغ گزروندن و شهید شدن.حالا سواله مگه بیکار بودن الکی خودشونو به کشتن بدن؟فکر کنید اماما که از این دنیا هیچی به دست نیاوردن چرا خودشونو باید به کشتن بدن.از سبک زندگی همه اماما هم که خبر دارین.
    امام هایی که داری ازشون حرف میزنی اگه بیشتر تحقیق کنید مخصوصا نمیخواستم اسم بیارم مخصوصا امام حسین مثلا برای چی شهید شد. فکر کنید ( با اینکه یزید هم مسلمان بود با اینکه کل خلافت درستش بود و بسیار قدمت مند داشت اداره میکرد و همه چیز طبق روال عادی پیش میرفت چی باعث شد که امــــــــــــــــــــام حسین باید و حکومت رو بخواد ازش بگیره ، قطعا سر دین که نبود چون هر دو مسلمان بودن همون شمر هم مسلمان بود یه نظامی درجه اول در سزمان خودش که حالا از حکومت اون زمان دستور میگرفته مثلا نظامی های امروزی و....)
    من نمیخوام بی احترامی کنم خدایی نکرده و نمیخوام هم بگم بدون سند که مثلا بخاطر چی بوده و چرا و... ولی از شمام میخوام یکم تحقیق کنید و پیگیری کنید و بعد به نتیجه برسید شاید ما اشتباه میکنیم.

عضو کهنه کار Friend.irani آواتار ها
    سپاس
    88
    48 بار در 39 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahnaz_69 نمایش پست ها
    یا الله یا الله یا الله.
    درست میگید اما چرا نام مقدس قرآن رو به اینجا کشیدید!؟
    شما اعتراض میاری به دوستمون که چرا اسم قران رو اینجا میاره اینجا اونجا نداره ، قران در بدترین شرایط بر بدترین مردوم نازل شد. چه اشکالی داره.
    بدتر از اون شما خودت الله الله میکنی
    با خودت چندچندی ؟

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    سلام ازت یه سوال دارم
    ابوبکر ابن ابی قحاقه-عمر بن خطاب-سعد ابن ابی وقاص
    مسلمون بودن؟ اگه میشه جواب بده
    دلیلت رو هم بگو

عضو تازه کار
    سپاس