
نوشته اصلی توسط
Mahnaz_69
به نام الله.
سلام. من مهنازم. حدودا یک ماهی میشه که اینجام.
من چون دوست پسر دارم نمیتونم زیاد از خودم بگم چون ناراحت میشه. حتی بهش قول دادم که ارتباط مجازی که منجر به سکس چت بشه با کسی نداشته باشم.
اما سنم رو میگم. من متولد 69 هستم. محجبه و مذهبیم. خط قرمزم دین و الله و پیغمبر و معصومین هستش. میدونم که شما کافرها صبح تا شب دوست دارین بهشون توهین کنین اما حداقل اینجا به رو نیارید.
من خیلی دوست دارم پرستش بشم. دوست دارم سر تا پام پرستش بشه. دوست دارم توسری بزنم و دوست دارم خلاصه برده داشته باشم. دوست پسرم بعضی کارارو واسم میکنه مثلا پاهامو واسم تمیز میکنه و حتی ادرار و نجاساتم رو میخوره بعضی وقتا.. حتی میذاره کتکش بزنم.. اما با اینکه اینا کمه، جدا از این من دوست دارم که توسط جمعی از برده ها پرستش بشم..
خب میرم سر اصل مطلب: اگه تخم حرومی پیدا شد که حاظر شد به صورت مجازی واسم پاچه خواری کنه و توسری بخوره، بهم پیغام بده. اما سکس چت نمیکنم. یعنی حرف از آلت و واژینال و ... نمیزنم اما به حدی پست و ذلیلتون میکنم تا ارضا بشین اما باید یه سگ خوب و مودب و پاچه خوار باشین.
هر روز دوست دارم وقتی از خواب پا میشم، پاچه خواریاتون جلو چشمم باشه.
بشکن که بزنم، باید ناگفته اطاعت کنید!
خلاصه اینکه بیشتر یکیو میخوام که نجاسات خورم باشه و بیست و چهار ساعته توسری خورم باشه.
اجازه میدم منو بانو مهناز یا خانم مهناز یا ارباب مهناز صدا کنین.
منتها، یادتون نره که از واژه های "دوست دارم" و "دلم میخواد" و "میخوام اینکارو کنم" و "این یا اون حال میده" و ... از اینجور چیزا به شدت متنفرم و بدجور عصبیم میکنه!
پس حواستوننو جمع کنید تخم حروما!
والسلام!