یک ادم اقل فهمیده تو شما پیدا نمیشه کرد
یک ادم اقل فهمیده تو شما پیدا نمیشه کرد
خاک تو سر هرچی مسلمون و انگل و زالو که خون این م ملت تو شیشه کردن روزی برسه دسته حمعی سرهای ایرانیهای مسلمون بره برباد مگه این مردم ایران کورن نمیبینن که تومن توسر این یمنیهای به ظاهر ادم چی کار دارن میکنن اگه انگل نبون با بمب اونا رو نمیکشن یا تو فلسطین اسراییلییا که خیلی مهربون هستن کاری ندارن به نظر من همه فلسطینیها رو باید با موشک کشت و جسدشون توی دریا ریخت چون انگل و زالو هستن و اگه قدرت داشته باشن فلسطین میشه کشور فلک زده و عقب مانده ایران درود بر اسراییل درود بر ایران ضد الهی و اسلامی درود بر تمام سکولارهای میهن پرسن
شما معلومه به هیچ چیز اعتقاد نداری،نه به عقل و شعور بشر،نه به خدا،نه به صلح.حدس من اینه که اونقدر کال اف دیوتی بازی کردی فکر میکنی دنیا هم بازیه و الکی که مثلا این بزنه اون یکی رو بی دلیل بکشه.من کاری به اسلام و قرآن ندارم ولی به یک چیز اعتقاد دارم،اینکه وجودی بسیار فراتر از بشر به این جهان نظم میبخشه و تا وقتی این نظم پابرجاست همیشه مظلوم و ظالم هستن ولی این ظالمه که همیشه در نهایت شکست میخوره.مسئله تفرقه بین ادیان هم یک مسئله است که قدرت طلب ها برای منافع خودشون به وجود آوردن.من مسلمون نیستم و به اسلام هم اعتقادی ندارم،در واقع به هیچ دینی اعتقاد ندارم،اعتقاد من به اون نیرو و وجود فوق بشریه که به این جهان نظم داده و چه حالا و چه صد سال دیگه ،شاید هم میلیون ها سال دیگه همون نیروی فوق بشری صلح رو برای این جهان به وجود خواهد آورد،به نظرم بیچاره ترین فرد در دنیا همون شخصیه که به هیچ چیز اعتقادی نداره و همینه که بیغیرتی،جنگ،فساد،فحشا و.... رو نه تنها از بین نمیبره بلکه قدرت میبخشه.
با احتام به عقاید مسلمانان و تمام ادیان
ولی با نگاهی به تاریخ میتونیم نگاه کنیم که چقدر از جنگ هابه خاطر ادیان بوده.
از جنگ های صلیبی بین دو دین مسلمان وصلیبیون تا جنگ سرخلافت های حکومت های عربی که اون موقع ایران رو هم دربرمیگرفته ومتاسفانه دودش به چشم ماها رفته همین الانشم.
اگه کشوری بخاد موفق شه تنها راهش اینه دین ازسیاست کاملا جدا کنه وآپدیت تر تکنولوژی هایی که میاد و با تکیه به بعضی از قوانین مثل کوروش یا حکومت قدیم یونان و..... کناراونا و ازهمه مهمتربه روز ترین قوانین ها رو اضاف کنن درست مثل کشور آمریکا.هرکی هم دین داره برای خودش مسلمانان تو مسجد مسیحیون تو کلیساها یهودیا توی معابدشون وبودا ها هم خداهای خودشون رو و......بپرستن خداهاشون رو واز دخالت کردن تو کارسیاسی که سردرنمیارن اجتناب کنن.درآخر خیلی پستتون خوب بود من عاشق مطالعه های تاریخی بودم دوستان شماهم تحقیق کنید عزیزای خاله کتاب اصلا ضرر نداره.خیلی ممنون عزیز دل خاله پست زیبایی داشتین واقعا کامل تر وجامع ترمیشه این پست.موفق باشی عزیزدل خاله.![]()