صفحه 2 از 18 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 171

تاپیک: انتقادات و پیشنهادات

Banned
    سپاس
    0
    1,180 بار در 373 پست تشکر شده
    حالا نگین رو دادیم به این دختر پر رو شد ببخشید به خدا ولی زمان ماندن در سایت در حالت بدون فعالیت خیلی کمه نمی دونم تونستم منظورم رو بگم اخه ما عکسها رو انلاین از سایت امریکن می گیریم وتا بگردیم وعکس جالبی پیدا کنیم یه 4تا5 دقیه دیگه اشدش طول میکشه نمیشه دیگه هر عکس مسخره اورد گذاشت برای دیدن وقتی میائیم برای نصب کلی هم وقت می ذاریم تازه می بینیم دوباره باید یوزر و پسورد وارد کنیم زد حال داره به خدا تازه وقتی یک متن بلند بخوای بنویسی اونم دوباره باید یوزر وپسورد بدی چون اتو ماتیک قطع میشی از سایت مرسی دوستتون دارم ومی بوسمتون

Administrator Admin آواتار ها
    سپاس
    2
    86 بار در 23 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط mary نمایش پست ها
    من می خواستم بدونم اخه اگه یکی یک پست اشتباه گذاشت که بدبختانه من دوتا اشتباه گذاشتم چه جوری باید حذف کنه اون پست اشتباه را من که هر چی نگاه کردم حذف ندیدم اخه شما برین تاپیک عکس من ولیلا ببینین چه بدبختی درست شده اخه
    عزیز برای حذف یک پست، دکمه ویرایش رو در پایین پست بزنید. بعد بالای صفحه ای که باز می شه یک پنجره مثل این هست که توش نوشته:

حذف این پیام

برای حذف پیام یکی از گزینه های زیر را انتخاب کنید :

حذف این پست با یکی از روشهای زیر:
    • حذف کلی پیام
    • حذف پیام

اینجا «حذف کلی این پیام» رو تیک بزنید و بعد دکمه «حذف این پیام» رو بزنید. پست شما حذف می شه.

سپاس
    2
    حالا نگین رو دادیم به این دختر پر رو شد ببخشید به خدا ولی زمان ماندن در سایت در حالت بدون فعالیت خیلی کمه نمی دونم تونستم منظورم رو بگم اخه ما عکسها رو انلاین از سایت امریکن می گیریم وتا بگردیم وعکس جالبی پیدا کنیم یه 4تا5 دقیه دیگه اشدش طول میکشه نمیشه دیگه هر عکس مسخره اورد گذاشت برای دیدن وقتی میائیم برای نصب کلی هم وقت می ذاریم تازه می بینیم دوباره باید یوزر و پسورد وارد کنیم زد حال داره به خدا تازه وقتی یک متن بلند بخوای بنویسی اونم دوباره باید یوزر وپسورد بدی چون اتو ماتیک قطع میشی از سایت مرسی دوستتون دارم ومی بوسمتون
    این تاپیک برای همینه که سوالاتون رو مطرح کنید و منم خوشحال می شم که جواب بدم. سوال شما به احتمال زیاد سوال دیگری هم هست. پس خجالت نکشید و هرچی سوال دارید بپرسید :)
    برای اینکه سیستم شما رو فراموش نکنه (یعنی بعد از چند دقیقه عدم استفاده اتوماتیک خارج نشید) کافیه موقع دادن یوزر و پسوردتون برای ورود دکمه «ذخیره»* رو بزنید. با این کار سیستم همیشه کوکی شما رو به خاطر می سپاره.

سپاس
    2
    در ضمن فرموده بودین 10 تاعکس همزمان میشه گذاشت من که توی هر پست فقط تونستم 5تا بذارم بقیه رو ارور میده اپ میشه ولی پیست نمیشه چرا اخه ؟؟؟؟؟ اینجوری برای هر داستان باید 3تا4پست بذاریم جالب نمیشه
    قبلا امکان آپلود فقط ۵ تا عکس در هر پست بود. الان به ۱۰ تا افزایش داده شده. امتحان کنید می بینید :)

Banned
    سپاس
    0
    سلام لازم دونستم از ادمین عزیز سایت تشکرکنم بخاطر پیگیری وجواب گو بودن به موقع من که خیلی خوشحال هستم از این که مدیر محترم سایت به نظرات وپیشنهاد ها توجه دارن ومثل بعضی از سایت ها ایمیل نمی دن که (نظر شما به سکسی تر شدن سایت کمک میکنه )اخه توی یک سایت مشکل مشابه داشتم وقتی گفتم که اره من این مشکل رو دارم جواب فرمودن بله همون نظر بنده در سکسی تر شدن سایت کمک می کند مرسی از شما بخاطر توجهتون به کاربرها ممنونم

Banned
    سپاس
    0
    بله کی از کاربران به من گفت که برای هر نوع سکس یک تاپیک جداگانه باز کنم نمیدونم به نظر من قسمت عکس زیاد شلوغ میشه حالا به نظر شما این خوبه مثلا برای فوت فیتیش جدا برای انال سکس جدا برای هاردکور جدا ایجوری نظرتون چیه

Junior Member
    سپاس
    0
    5 بار در 3 پست تشکر شده
    به نظر من بهتره سایتو زمینشو سبز پررنگ کنی دادا؛با تشکر:مجید

سپاس
    2
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kon نمایش پست ها
    به نظر من بهتره سایتو زمینشو سبز پررنگ کنی دادا؛با تشکر:مجید
    همون طور که می بینید پیشنهاد شما (تقریبا) اجرا شد. ممنون :)

Junior Member
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده

شهاب

لطفاكنترل پنل كاربرى-پيام خصوصى بزاريد،ممنون ميشم:شهاب

Senior Member sasan آواتار ها
    سپاس
    0
    403 بار در 100 پست تشکر شده
    خوب دو مورد اول سرورتون ضعیف حال میده دوما اسپمتون تهش بازه راحت یکی می تونه حک کنه ازین ادامهای عوضی زیادن که اینجور سایتها رو حک می کنن یه کم محکمش کن داداش من