Hi baby. Sorry, but there is a problem when saving images
Hi baby. Sorry, but there is a problem when saving images
ادمین توجه نداشت به این خراب در عکس گذاشتن برای قسمت عکس چرا توجه نداشت اخر !!!!!!!!!!!!! واقعا متاسفم برای توجه نداشت
lotfan deghat farmaead
in nemishe ke har kas resid ba mobailesh ax az kos va konesh begire bad ham biare bezare toye ghesmat ax omoomi lotfan baray in karbara ye jaye makhsoos bezarin
ta shahkarhaye honari khodeshoon ro bezaran onja man do ta az karbaraye gol sayt ro ke be khater in ravaniha raftan begam mary-leja
har doshoon bekhater in karaye maskhare raftan sayt looti
yani che ?????hala farsi nadaram bad hali be hul in mashtiha midam
راستش منم اومدم اینجا همین رو بگم دیدم قبلا یکی گفته حالا ادمین سایت هر شخص محترمی هست لطف کنن مثل سایتهای اونور اب یه جای مخصوص بذارن برای این کاربرائی که دوست دارن از اعضای تناسلی خودشون تصویر برداری کنن وبه معرض نمایش عموم بذارن واین اشخاص دونبش برن اونجا زور ازمائی کنن ودنبال مشتری بگردن حیف هستش من تعریف این سایت رو زیاد شنیدم اومدم عضو شدم وباور کنین ضرب اول با این عکس ضایع خورد توذوقم همین اول کار نذارین سایت بچه بازی بشه لطفا
البته توی ایران رسمه که به انتقادات وپیشنهاد بقیه اهمیت ندن ولی ارزش یه سایت خوب به توجه کردن بعضی نکات ظریف هست تا کاربرا رغبت کنن وقتشون رو اینجورجاها بگذرونن امیدوارم روزی کاربرای این سایت هم میلیونی بشه چون ظاهرا سرور خوبی گذاشتین وخرج کردین بازم ممنون .مرسی
این قسمت نصب عکس ایراد داره وقتی عکس رو میگذارم نوشته ها میاد ولی عکسهارو اخطار می دهد سرور دوباره باید برم توویرایش ومجدد بگذارم تا قبول کنه دلیلش چیه یه توضیح بدین اگر دلتون خواست البته وصلاح دونستین مرسی
فیلم هم باید حتما وین باشه تا قبول کنه چرا ؟
دوستان بخش عکس های آماتوری رو برای همین قبیل عکسا گذاشتیم به عنوان زیرتالار عکس سکسی تا مردم عکسایی که از بدن خودشون می گیرند رو اونجا بذارن. کسی مجاز نیست توی قسمت عکس سکسی عکس آلتش رو بذاره و همه تاپیک هایی که گذاشته شده منتقل می شن به بخش عکس های آماتوری
من چی بگم حالا فقط می تونم این رو عرض کنم ناز شصتت - دمت گرم -خیلی باحالی -اگر مردی که خیلی اقا هستی اگر زنی که خیلی خانم هستی - با مرامی -نوکرتم - خیلی گلی -منم قول میدم جای خالی لیلا وماری رو پر کمک البته امیدوارم که سرشون خلوت شه خودشون بیان ولی ممنونم که این کارو کردین اصلا شادم کردین بابا ایول به مرامت چاکرتیم مرسی