خواهشا جسارت منو حمل بر توهين و بي ادبي و اساعه ادب نكنين اين مطالب بعضي وقتها ذهنمو درگير ميكنه واسه همين ميپرسم كه واسم رفع ابهام بشه ( ميگن امام دوازدهم كه زنده مونده بين ما انسانهاي عادي زندگي ميكنه طوري كه وقتي ظهور ميكنه بيشتره مردم ميگن اين امام زمان بوده ؟!!!!! ما كه اينو چند بار ديديمش !!!!! علما ميگن كليد دوتا دنيا دستشه پس احتمالا عضب و مجرد نيست. حالا اين بنده خدا ازدواج كرده يا نه؟!!! اگه ازدواج كرده بچه داره يا نه؟!! آيا اونا ميدونن پدرشون كيه؟!!! آيا اونا هم عمر چند هزار ساله دارن؟!!! اگه اونا ندونن پدرشون كيه وخودشون هم عمر طولاني نداشته باشن كسي تو فاميلشون شك نميكنه كه چرا فلاني عمر طولاني داره؟!! چرا همه تو فاميل ميميرن فقط اون زنده مونده؟!! شغلش چيه؟!!! اين جور كه به من گفتن خدا تو كتابش گفته : و ما خلقنا الجن والانس الا ليعبدون ظاهرا يعني ما جن و انس را نيافريديم مگر براي عبادت كردن يعني بنده خاص خدا فقط ميشينه واسه ساير بنده ها و مخلوقات دعا ميكنه و به حال و روز ما اشك ميريزه و شكر خدا ميكنه ؟!!!!احتمالا با اين تورم و گروني اگه شغل درست و حسابي نداشته باشه تنها راه و تنها رمز زنده موندنش آب و طعامي هست كه از بهشت براش ميارن چون اگه قرار باشه بره سر كار نميره كه شاگردي اوستا ممد بنا رو بكنه كه . حتما يه كاري از خودش داره مثلا سمت خرمشهر نخلستان و صادرات خرما داره طعام بهشتي هم كه به نسبت زحمتي كه ميكشه چيزي نيست نوشه جونش از جيب منم كه كم نميشه بتركه چشم حسود در كل اينا رو گفتم كه تا عالم از دنيا برم چون آخوندا ميگن هر كي نشناسش و از دنيا بره به مرگه جاهليت مرده !!!!!!!!!!!!! البته چند بار رفتم حرم از دفاتر احكام شرعي پرسيدم فقط ميگفتن اين سوالا كقره به من و شما چه ربطي داره كه آقام متاهله يا مجرد؟!! بذار بگم فلاني بياد بعد چند دقيقه گفتن برو اتاق روبرو جواابتو از حاج آقا بگير تنها جوابي كه گرفتم اين بود : دخترم چادرتو درست بگير رو صورتت آخه اينم شد جواب؟!! لطفا به جاي فحش دادن و بي احترامي كردن به من اگه ميتونيد جوابه سوالام رو بديد ممنون