صفحه 2 از 19 نخستنخست 123412 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 185

تاپیک: ندا هستم 23 ساله از مشهد چند سوال درباره امام عصر دارم لطفا اگه ميشه راهنماييم كنيد

عضو تازه کار kosiran آواتار ها
    سپاس
    48
    16 بار در 9 پست تشکر شده
    باز این 16 سانت پرید وسط...!
    بله تو قرآن اشاره هم شده، ولی تمام اینها به وسیله نماد و نشانس؛ مثلا یک نمونش اینه که تو کل قرآن کلمه «امام» دقیقا «12» مرتبه تکرار شده...!!!
    این یعنی که امامانی که مورد تایید خدا و رسول بودن و هستن و خلفای بعد از پیامبرن تعدادشون دوازده تاس، کهپیامبر اسامیتموم اونهارو تو چندجای تاریخ مثل روز غدیر میگه...
    یا مثلا تو سوره ی نور اول اشاره میکنه به نوری که پدید میاد و هدایتگره که منظور پیامبره، بعد میگه نورٌ علی نور، ینی بعد از هر نور یه نور دیگه که این اشاره داره به پیوسته بودن به امامت رسیدن اهل بیت، و در آخر میگه نورٌ فوق کل نور (اگه اشتباه نکنم) و در ادامش به این نکته اشاره میکنه که هرکس را بخواهد با آن نور هدایت می کند و آن نور نور امام زمان(عج) هست.

2. کاربران زیر برای این پست مفید از kosiran تشکر کرده اند:

rasjoon (06-22-2014)

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    سلام من تازه عضو شدم و امیدوارم دیگه همچین صحبت هایی رونبینم اگه واقعا سوالت اینه بگو چند نفر روبهت معرفی کنم قطعا جوابت رو میگیری.

عضو کهنه کار pesar16santi آواتار ها
    سپاس
    4
    609 بار در 163 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط kosiran نمایش پست ها
    باز این 16 سانت پرید وسط...!
    بله تو قرآن اشاره هم شده، ولی تمام اینها به وسیله نماد و نشانس؛ مثلا یک نمونش اینه که تو کل قرآن کلمه «امام» دقیقا «12» مرتبه تکرار شده...!!!
    این یعنی که امامانی که مورد تایید خدا و رسول بودن و هستن و خلفای بعد از پیامبرن تعدادشون دوازده تاس، کهپیامبر اسامیتموم اونهارو تو چندجای تاریخ مثل روز غدیر میگه...
    یا مثلا تو سوره ی نور اول اشاره میکنه به نوری که پدید میاد و هدایتگره که منظور پیامبره، بعد میگه نورٌ علی نور، ینی بعد از هر نور یه نور دیگه که این اشاره داره به پیوسته بودن به امامت رسیدن اهل بیت، و در آخر میگه نورٌ فوق کل نور (اگه اشتباه نکنم) و در ادامش به این نکته اشاره میکنه که هرکس را بخواهد با آن نور هدایت می کند و آن نور نور امام زمان(عج) هست.
    وجدانن یه نگاهی به آیه های که آوردی بنداز چقدر بی ربطه با چیزی که میگی تازه از کجا معلوم اون نور من نباشم که شما رو هدایت بکنم. تازه چه لزومی داره یه نور بیاد و چشمان همه رو اذیت کنه. بگه یه سایه روشن بیاد که هم با صفاتره هم بدون آزار.ههههههههههههه.تازه یه چیزه دیگه یه نگاهی بنداز به کتابهای سروش تا بفهمی چه کسی نظریه آخر زمان رو برای نخستین بار گفته.که بعدها شما تازی پرستا زدینش به نام خودتون حتی با کمال پرویی دارید میگید منظور از سوشیانت همون مهدیه. خوش روی دارید شما.خیلی مشخصه که کپی بردارید کردید. اینو هر خری که یکم تاریخ بخونه میفهمه چی به چیه؟ تازه چه لزومی داره یه نفر از یه زمان دیگه بیاد اینطوری که خدا میره زیر سوال چون خیلی ضایع و تابلوست و اینجوری که شما میگید یعنی اینکه خدا شده کارگردان و اون عرب هم شده نقش اول فیلم. برو جمع کن کاسه کوزهاتو با این حرفای مسخره اگه قرار باشه کسی بیاد یه بچه از همون نسل متولد میشه و داد بر پا میکنه

عضو تازه کار shahrad666 آواتار ها
    سپاس
    2
    این حرفا دکون بازاریه واسه ما درست کردن اگه امام زمانی وجود داشت اسمش باید تو قران میومد یا محمد به این تازیا میگفت یکی میاد از نوه های منه اون دنیا رو نجات میده اینا میگن گفته اگه گفته بود که این عربا مارو ول نمیکردن بابا شما چقدر ساده اید

عضو تازه کار
    سپاس
    1
    ندا خانم اینجا جای مناسبی برای طرح این سوال نبود. شما که اینجا این سوال را مطرح کردید میتونستید تو اینترنت سرچ کنید کلی وبسایت و وبلاگ در خصوص مهدویت میتونستید پیدا کنید و جواب سوالات را با دلیل و سند دریافت کنید. وجود منجی آخرالزمان در دبن اسلام حضرت مهدی نام دارد ت وتمام ادیان و آیین ها وجود داره با اسامی مختلف حضرت مسیح سوشیانت و...
    من اینجا به شما توصه میکنم تو اینترنت سرچ کنید یک ساست هم من معرفی میکنم http://www.mahdaviat.org

عضو تازه کار
    سپاس
    1
    یک لینک دیگه برای اثبات مهدویت اعلام میکنم از همه دوستان میخوام به این سایت مراجعه کنند مخصوصا ندا.
    shahab8844 و pesar16santi و بقه کسانی که میگنئ اعتقاد ندارند حداقل یکبار مراجعه کنند تا کمی از دیدگاه دینداران آشنا شند تو این سایت دلایل وجود امام زمان از دیدگاه قران هم بصورت جامع و کامل بیان شده است.http://www.mahdi313.com/

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده

ییییییی

اقا شما ها که چیزی راجب امام زمان نمیدونید زر نزنید لطفا
    حرف نزنید نمیگن لالی
    ویرایش توسط mohamadj2 : 10-21-2013 در ساعت 12:16 PM

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    http://www.valiasr-aj.com/fa/page.ph...estion&id=1291
    این لینکو ببین تا کاملا توجیح شی

عضو تازه کار
    سپاس
    2
    2 بار در 2 پست تشکر شده
    سلام . براي گرفتن سوالات خوش كس باس بري توي فيس بوك مطرح كني اينجا يا كيراشون رو حواله ميكنن . يا كس و كونشون رو عرضه ميكنن. جاي اين بحث ها اينجا نيس اگه سوال و مشاوره جنسي ميخواي در خدمتم.

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    این خانم دنباله جواب نمی گرده دلش چیز دیگری میخواد که ربطی به این سوالات نداره