صفحه 3 از 19 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 185

تاپیک: ندا هستم 23 ساله از مشهد چند سوال درباره امام عصر دارم لطفا اگه ميشه راهنماييم كنيد

عضو کهنه کار pesar16santi آواتار ها
    سپاس
    4
    609 بار در 163 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط mnx نمایش پست ها
    یک لینک دیگه برای اثبات مهدویت اعلام میکنم از همه دوستان میخوام به این سایت مراجعه کنند مخصوصا ندا.
    shahab8844 و pesar16santi و بقه کسانی که میگنئ اعتقاد ندارند حداقل یکبار مراجعه کنند تا کمی از دیدگاه دینداران آشنا شند تو این سایت دلایل وجود امام زمان از دیدگاه قران هم بصورت جامع و کامل بیان شده است.http://www.mahdi313.com/
    این سایتا که تو میگی من زیاد رفتم حالا تو هم برو به کتابهای آقای سروش مراجعه کن تا ببینی چه کسی نظریه منجی آخر زمان رو برای نخستین بار گفته و ببین که اینا دارند عینن کپی بردارید کردند از آنچه که سالها پیش از اسلام گفته بودند. و حالا که دستشون رو شده تازه ای ها امدن و نمیدونم چه جوری اسم سوشانت رو مهدی نهادند و میگن منظور از اونم مهدی بوده و سوشیانت یعنی مهدی واقعا خجالت بکشید. واقعا من شرممم میشه حتی برای این موضوع مسخره بیام بحث کنم. چون هر کس که یه ذره خرد داشته باشه میفهمه همه این حرفا بچه گونه و ساده لوحانه و برای چندتا دویانه زده شده. بابا مگه فیلم هندی یه نفر از یه زمانه دیگه ورداره بیاد اینجا پاکسازی کنه. اون اگه اینکاره بود که نمیزاشت پدره خودشو بکشن اصلا واسه مردم زمان خودش کاری میکرد. از گذشته گفتن تو چنان بیل زنی بیل بزن به باغچه خودت. امام زمانتونم بایستی بیل میزد تو باغچه خودش . تمام شد رفت

عضو تازه کار
    سپاس
    0

هرنکته جاییی......

س. سوالات تخصصی شما در این سایت شکی بر صادق بودن شما میدهد ولی کین باید بدانید عمر یک ظرف محدود نیست و افراد دیگری در ادیان هستند که عمری فراتر از ایشان دارند مثلا باور بر زنده بودن جندین بیامبر مانند خضر عیسی....و در زمان قدیم عمر ادمی بیش از زمان کنونی بوده مثال حضرت ابراهیم 170سال و دیگر بزرگان تا 700سال بوده و وجود شخص موعود در تمام ادیان موجود هست و همه انها به موجودیت شخصی جهت رهایی جهان با مشخصات نزدیک به ایشان تعتقاد دارند حال اگر اطلاعات بیشتری خواستید در خدمتیم

3. کاربران زیر برای این پست مفید از روح الله تشکر کرده اند:

rasjoon (06-22-2014)

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    2 بار در 2 پست تشکر شده
    به نام خدا

وقتی که خداوند فرمان دهدبه چیزی که وجودندارد باش فورا ایجادمیشه حال تعجب نداره اگه فردی را از انزار غایب کنه وعمرطولانی به اوببخشه

غیراز تاریخ وروایات همسرداشته یانداشته در دوره وعصرخویش همه فهمیده اند که او غایب شده پس دلیلی برای شک باقی نمیمانداین امر وخواسته

خداوندمنان هست وبرای خداوند هرامری میسراست ولی نظریه اینکه فردی درخوانوناده ای عرطولانی داشته باشددررابطه باایشان ازطرف بنده رد

هست

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    عزیزم اگه اثبات میخوای کتاب موجود موعود اقای جوادی خوبه بعدش با اعتقاد درونیت وعقلانیتت به بقیه جوابشو بگو

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده

درباره امام زمان

سلام نداخانم در مورد سوال شما باید بگم وقتی قران میفرماید حضرت عیسی به اسمان رجوع کرد و حضرت ابراهیم را خدابه اتش گفت سرد وسلامت باش وحضرت نوح نزدیک به1000سال مردم را به دین دعوت میکرد وعمرش نزدیک به 2000سال بوده و.....این نشون میده خدا ازاولیاش حفاظت وصیانت میکند ودلیل نیاز ما به امام وپیامبر بخاطر نفهمیدن ها ودرک صحیح نداشتن از موضوعات مختلفه که قرار شده به مروروبا توجه به درک مردم هرزمان پیامبر یامبلغ گذاشته که راه کج نریم اگه امروزاقاامام زمان هستن اما نمیتونیم ببینیمشون بخاطر نداشتن تحمل وظرفیتمونه چون تابگن این صحیحه این غلط چون با رفتار واعمال پدرومادر یاخودمون سازگار نیس مثل بقیه پیامبروامامان دیگه میکشیمش پس ایشون مجبورن غایب باشن برامون دعا میکنن وبواسطه ایشون به ما رزق وروزی میدن چون واسطه بین خداوخلق هستن واینکه ازدستورخداوپیامبرتخطی نمیکنن پس ممکنه بچه هایی ازایشون باشن اما ندونن که فرزندایشون هستن اما تربیتشون امام زمانی هس وشاید مبلغ یا هرکاره دیگری باشن اما تربیتشون اجازه تخطی بهشون نمیده-------انشاالله اگه خواسی بیشتر میتونم اطلاعات بدم

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    وجود نداره-چون طبق گفته خودشان محمد خاتم پیامبران و آخرین فرستاده است-میگه اینو ببریم زیر سوال؟؟؟؟؟؟

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    برید کار سکستون رو بکنید.این سوال جاش اینجا نیست.تمام کسانی که میان اینجا از دین درک درستی ندارند.داشتیم اینجا نبودیم.

عضو عادی
    سپاس
    3
    6 بار در 3 پست تشکر شده
    چقدرخودتون رو قبول دارید - بقیه اش پیشکش

عضو کهنه کار
    سپاس
    1
    23 بار در 18 پست تشکر شده
    واقعا بايد واسه مسلمونا مخصوصا شيعه ها تاسف خورد من از جوابم صرف نظر كردم ديگه خواهشا چرت و پرت ننويسيد اگه جواب داشتيد مثله بچه ادم تو چند خط جواب ميداديد نه اينكه سايت متفرقه معرفي كني و جواب سر بالا بيد اصلا بعضي ها صورت مساله رو نفهميدن دارن جوابهاي قلنبه سلنبه هم ميدن كه يه جورايي ابراز وجود كنن به هر حال از هم فكريتون سپاسگذارم

11. کاربران زیر برای این پست مفید از neda9630 تشکر کرده اند:

Xboy2012 (11-02-2013)

عضو تازه کار HOOMER آواتار ها
    سپاس
    0
    2 بار در 2 پست تشکر شده
    نظر بيشتر بچه ها رو خوندم خيلي جالب بود . از اين سوال مسخره تر نمي تونست مطرح كنه ندا خانوم.جاي اين سوال ها نهايت فيس بوك نه اين جا.من فكر ميكنم ندا خانم اصلا نمي خواسته به نتيجه اي برسه فقط ميخواسته بگه من هم هستم