حقیقتش بخای اگه خدایی وجود داشته و انها رو بخدا خداوند رو باید جر داد نه کسی که گفته شده چون از نظر من خدایی وجود نداره که بخاد ایناه رو بگه اگر هم بگه دشمن صددرصد ما است وباید نابود بشه
حقیقتش بخای اگه خدایی وجود داشته و انها رو بخدا خداوند رو باید جر داد نه کسی که گفته شده چون از نظر من خدایی وجود نداره که بخاد ایناه رو بگه اگر هم بگه دشمن صددرصد ما است وباید نابود بشه
این چیزایی که میگی رو 1400 سال پیش محمد از جانب خدا گفته که
تو به فرزند خوت میگی خودت رو بنداز تو ته چاه؟
پس چرا خدا بیاد این کار رو بکنه؟
تا حالا مگه نگفته ؟ بزرگترین دستوراش همینا بود که گفتی
اگر اون موضوعی رو که شما در این تاپیک، ازش با اسم "خدا"، نام بردید.... طبق مثال شما، از عرش ب فرش بیاد،....
اونوخت بایستی ب سوالات خیلی مهمتری جواب بده....
رجوع میکنم به خرد و اندیشه واقعی انسانی خودم که قطعا این کار را نخواهم کرد
خدایه من و اونی که میخوام بکنمش یا بکشمش یکیه پس به جفتمون یه دستور داده و 100% عمل میکنم چون عمل نکنم هم کشته میشم هم خدا سرویسم میکنه
درکل سوالت تخمی بود
با این سوالی که مطرح کردی واقعا نشون دادی سطح علمیت خیلی پایینه
سوالت رو مرور میکنیم
اگر همین الان خدا بیاد بگه:هر کس آدم بکشه و به زور تجاوز کنه و غارت بکنه من مقامشو تو بهشت بالا میبرم چون به دستورات من عمل کرده چیکار میکنید؟ خواهشا نیاید بگید خدا هرگز این رو نمیگه و غیره تنها به پرسش پاسخ بدید؟چیکار میکنید میخام تو این صفحه فرق یه آدم دین دار با یه آدم آزاد اندیش رو بدونید. وجدانا اگر وجدان دارید فقط راستشو بگید بولوف نزنید.
ته سوالت معلومه چی میخوای بگی
وقتی کسی جواب بده آره بدستورات خدا عمل میکنیم و ...
حتما تو هم در جوابش میگی پس چرا الان انجام نمیدی
اونم میگه چون گناهه و ...
نه پسر جون دین یه برنامه ریزی بسیار عالی داره که من و تو نمیتونیم اجراییش کنیم
دین داره میگه آقا این راهی که تو میری آخرش به نابودی میکشه و این راهی که داری میری تهش به خوشبختی میرسه
کسی که تفکر و تعقل داره هیچ وقت سمت بدی نمیره
تو یه جایی گفتی دین آدم رو محدود میکنه و بعضی جاها انسانیت ذو میبره زیر سوال
میتونم ازت چند تا مثال بخوام که نشون بده دین انسانیت رو میبره زیر سوال؟
اونایی که دنبال مفعول و کونی تپل و هیکلی هستن پیام بدن