تو روانی هستی هیچ جوابي راضیت نمیکنه . حالا خودت جواب بده ببینم چی میگی آزاد اندیش. عقل کل!!!!!
تو روانی هستی هیچ جوابي راضیت نمیکنه . حالا خودت جواب بده ببینم چی میگی آزاد اندیش. عقل کل!!!!!
mania22 (01-22-2014)
مگه همچین دستوری نداده؟؟ توی قران پره از همچین دستوراتی!
عاشق کلی دیواین (07-23-2014)
عاغا اگه خدا هم دستور نداده باشه من از اینا 1000 مربته بد تر دوس دارم با بعضیا انجام بدم
عاشق کلی دیواین (07-23-2014)
سلام
خدا ک وجود جسمی نداره اما همیشه هست
اگه ادم عاقل باشه و منطق و در نظر بگیره با خودش میگه خب اگه قرار بود اینجوری بشه
تکلیف اونایی که اصا اینکارو نکردن و مردن الان چی میشه؟
غیر ممکنه کسی که وجدان و خوی ادمیت داشته باشه همچین چیزیو قبول کنه
سلام اگه خدا بگه غارتو تجاوز و قتل کن اول ازش علتشو میپرسم حتمن باید دلیلش قانم کنه اگه دلیلش قانم نکنه پس میگم خودش این کارو بکنه
اگر خدا اين حرف رو به من ميگفت با وجود اينكه با عقل و منطق من جور در نمي اومد قطعا انجامش ميدادم حتي بدون اينكه كوچكترين ترديدي كنم يا چيزي بپرسم كما اينكه حضرت ابراهيم وقتي همسرش هاجر و نوزاد پسرش رو به امر خدا در بيابان رها كرد چيزي از خدا در مورد صحيح يا غلط بودن اين كار نپرسيد يا وقتي اسماعيل رو برد تا قرباني كنه علت اين كار رو جويا نشد شايد اين كار با عقل و منطق ما جور در نياد اما قطعا خالق ما عادل و حكيم و ما هم بايد تسليم خواست و اراده اون باشيم چون مالك همه چيز خودش و ما چيزي از خودمون نداريم . من حرف دلم رو زدم كاري هم ندارم كه آ يا از نظر شما من خوبم يا بد؟!!! سوالي پرسيدين منم صادقانه جواب دادم خوشحال ميشم اگه اشتباه ميكنم يا استدلالي بي ربط اوردمراهنماييم كنيد. مرسي
hiva679 (06-14-2014)
میگم برو به درک خدا جون
Fuck you GOD