صفحه 3 از 13 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 128

تاپیک: اگر همین الان خدا بیاد بگه:

عضو کهنه کار
    سپاس
    162
    447 بار در 193 پست تشکر شده
    خوب اگه خدا یکمرتبه بیاد و تمام حکمهای که داده رو لغو کنه وبگه هرکی بهشت و میخواد باید عکس اونکارها رو انجام بده .تجاوز بکنه زور بگه ادم بکنه بکشه و برای اینکه ادم خوب باشه یک جنایتکار تمام عیار بشه. به قول تو کاری نداریم به اینکه این اتفاق از بیخ و بن چرت باشه به فرض محال این اتفاق افتاده. اینجا خیلی از دینداران متعصب و باحال خودکشی میکنند .چون یهو میبینند که مسخره وملعبه هوسهای خدا شدند و به پوچی کامل میرسند پس بی بروبرگردخودکشی تنها گزینه شونه.واما کسانی که زیاد متدین نیستند وهرجا دستورات دین رو برطبق سلیقه و نفعشون باشه دیندار میشوند وهرجا دستورات به نفعشون نباشه برای خودشون بهانه میراشند که اون دستور را انجام ندن.به زندگی ادامه میدند واتفلقا سعی میکنند دستورات خدا رو موبه مو اجراکننددسته سوم هم که اصلا به خدا اعتقاد ندارند .زندگی میکنند .واما این دو دسته که درحال زندگی هستند مجبورا برای ادامه زندگی بکشند وبکنند تجاوز کنند زور بگن و.... اگر اینکارو نکنند کشته میشن و به گامیروند و مورد تجاوز و زور و .... قرار میگیرند .وگروه چهارم.کسانی هستند که باورنمیکنند خدا دستوراتش رو عوض کرده باشه و به جای دور میروند تا بتوانند دور از چشم گروه دوم و سوم یک زندگی اروم و بی سرو صدا درست کنند.و به دستوراتی عمل کنند که خدا اول به مردم عرضه کرده .و اما من جز کدوم دسته هستم من خیلی فکر کردم و به جرات میگم جز گروه چهارم هستم .چون نمیتونم باور کنم که خدا با توجه به این همه نظم و شگفتی که در جهان آفریده زیر حرفش بزنه .واگر اینکار کرده احتمالا یک کوئیزه قبل از امتحان آخره .راستی اینم باید بگم من دوست دارم ادم متدینی باشم ها ولی نتونستم درست وحسابی مومن بشم .ولی ادم بدی هم نیستم .این نظر منه .ممکنه خیلیها ردش کنند و خیلها هم قبولش کنند .اما چندان برام مهم نیست چون این عقیده منه .حالا یک سوال .هدفت از طرح این سوال چی هستش؟ راست و حسینی جواب بده رفیق.

عضو کهنه کار pesar16santi آواتار ها
    سپاس
    4
    609 بار در 163 پست تشکر شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط اردیبهشت نمایش پست ها
    خوب اگه خدا یکمرتبه بیاد و تمام حکمهای که داده رو لغو کنه وبگه هرکی بهشت و میخواد باید عکس اونکارها رو انجام بده .تجاوز بکنه زور بگه ادم بکنه بکشه و برای اینکه ادم خوب باشه یک جنایتکار تمام عیار بشه. به قول تو کاری نداریم به اینکه این اتفاق از بیخ و بن چرت باشه به فرض محال این اتفاق افتاده. اینجا خیلی از دینداران متعصب و باحال خودکشی میکنند .چون یهو میبینند که مسخره وملعبه هوسهای خدا شدند و به پوچی کامل میرسند پس بی بروبرگردخودکشی تنها گزینه شونه.واما کسانی که زیاد متدین نیستند وهرجا دستورات دین رو برطبق سلیقه و نفعشون باشه دیندار میشوند وهرجا دستورات به نفعشون نباشه برای خودشون بهانه میراشند که اون دستور را انجام ندن.به زندگی ادامه میدند واتفلقا سعی میکنند دستورات خدا رو موبه مو اجراکننددسته سوم هم که اصلا به خدا اعتقاد ندارند .زندگی میکنند .واما این دو دسته که درحال زندگی هستند مجبورا برای ادامه زندگی بکشند وبکنند تجاوز کنند زور بگن و.... اگر اینکارو نکنند کشته میشن و به گامیروند و مورد تجاوز و زور و .... قرار میگیرند .وگروه چهارم.کسانی هستند که باورنمیکنند خدا دستوراتش رو عوض کرده باشه و به جای دور میروند تا بتوانند دور از چشم گروه دوم و سوم یک زندگی اروم و بی سرو صدا درست کنند.و به دستوراتی عمل کنند که خدا اول به مردم عرضه کرده .و اما من جز کدوم دسته هستم من خیلی فکر کردم و به جرات میگم جز گروه چهارم هستم .چون نمیتونم باور کنم که خدا با توجه به این همه نظم و شگفتی که در جهان آفریده زیر حرفش بزنه .واگر اینکار کرده احتمالا یک کوئیزه قبل از امتحان آخره .راستی اینم باید بگم من دوست دارم ادم متدینی باشم ها ولی نتونستم درست وحسابی مومن بشم .ولی ادم بدی هم نیستم .این نظر منه .ممکنه خیلیها ردش کنند و خیلها هم قبولش کنند .اما چندان برام مهم نیست چون این عقیده منه .حالا یک سوال .هدفت از طرح این سوال چی هستش؟ راست و حسینی جواب بده رفیق.
    پس آزاد اندیشان رو میخای تو کدوم دسته جا بدی که تنها خودشون راه درست رو انتخاب کردند و تنها هر چیز منطقی و درستو باور دارن و کاری ندارن یه دیوانه این حرفه درستو گفته باشه یا یه بزرگوار و اگه یه حرف غیر منطقی رو بشنون هرگز زیر بارش نمیرند هرچند بزرگترین دانشمند گفته باشه. اونا تو کدوم دسته اند. دسته پنجمو بهش اضافه کن
    ویرایش توسط pesar16santi : 12-23-2013 در ساعت 01:05 PM

عضو کهنه کار
    سپاس
    162
    نقل قول نوشته اصلی توسط pesar16santi نمایش پست ها
    پس آزاد اندیشان رو میخای تو کدوم دسته جا بدی که تنها خودشون راه درست رو انتخاب کردند و تنها هر چیز منطقی و درستو باور ندارن.و تنها حرف درست و منطقی رو قبول دارن و کاری ندارن یه دیوانه این حرف درستو گفته باشه یا یه بزرگو و اگه یه حرف غیر منطقی رو بشنون هرگز زیر بارش نمیرند چه یه دانشمند گفته باشه چه یه دیوانه. اونا تو کدوم دسته اند. دسته پینجمو بهش اضافه کن
    ممنونم از اینکه جواب منو با حوصله خوندی.حق با توست دسته پنجم هم باید اضافه بشه که شما زحمتشو کشیدی.ممنون پسر16 سانتی عزیز

عضو تازه کار
    سپاس
    0
    0 بار در 0 پست تشکر شده
    کس ننتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

عضو کهنه کار alijaaan آواتار ها
    سپاس
    18
    27 بار در 7 پست تشکر شده
    من اولش به تو تجاوز میکنم با ی گله گاو نر میام سراغت تا دیگه از این فکرا نکنی بچه ک......

سپاس
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهساهات نمایش پست ها
    کس ننتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
    ای بنازمت شعورتو.خونوادت دیگه چی یادت دادن یکم دیگه از اون حرفای خوب و با تربیتیت بزن تا همه تشویقت کنند

سپاس
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط alijaaan نمایش پست ها
    من اولش به تو تجاوز میکنم با ی گله گاو نر میام سراغت تا دیگه از این فکرا نکنی بچه ک......
    ای بابا گاو نر واسه چی خودت که هستی. تازه اینجا که جایی نیست که بخای تجربیاتت خودتو به منم یاد بدی چون اصلا خوشم نمیاد بلاهایی که به سرت رفته رو با من حتی دردل کنی

عضو کهنه کار alijaaan آواتار ها
    سپاس
    18
    27 بار در 7 پست تشکر شده
    پسر با خدا شوخی نکن بدجوری میذاره تو کاست
    حالا از ماگفتن شوخی بگیر

سپاس
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط alijaaan نمایش پست ها
    پسر با خدا شوخی نکن بدجوری میذاره تو کاست
    حالا از ماگفتن شوخی بگیر
    تو شعور و ادبتو نگه دار کاری به این کارا نداشته باش.

10. 2 کاربر زیر به خاطر این پست مفید از pesar16santi تشکر کرده اند

shahaviz (12-24-2013), عاشق کلی دیواین (07-23-2014)

عضو کهنه کار
    سپاس
    162
    واقعا که .بعضی ها ادعای شعور و معرفت و تیزبودن و زرنگ بودن دارند اما فقط و فقط شعار میدن .هیچی از خودشون ندارند .هیچی .مثلا این مهسا خانم به چه دلیل فحش داد ؟ اصلا به کی بود ؟ به من یا16سانتی ؟ یا هردو ویا به کسی دیگه ؟ اصلا چرا .چون این سوال مطرح شد .اگه میتونست یه جواب میداد نه از روی تعصب یا نااگاهی توهین بکنه .از سوال خوشت نمیاد .درست حرفتو بزن .یا علی جان همینطور .به چه دلیل همچین حرفی رو زد(من اولش به تو تجاوز میکنم با ی گله گاو نر میام سراغت تا دیگه از این فکرا نکنی بچه ک.) این حرف اصلا از کجا منشا گرفته .از روی تعصب؟ فکر نکنم .چون شخص متعصب به سکس نگاه محتاطانه ای داره و سعی میکنه این جور سایتها نیاد. از روی حرص و غیض ؟نمیدونم. ازنادانی ؟ یا اینکه فقط یه چیزی گفته باشه ..واقعا جوابهای این دو بنده خدا عجیب بود اگه خدارو باور دارید واز ین سوال (که مشکل خاصی هم نداشت چون عینا همین سوال رو از امام جمعه شهر پرسیدم) ناراحت شدید .چرا فحش و ناسزا و حتی تهمت و حتی غیبت کردید .مگه فحش و تهمت و غیبت مسایلی نیست که خدا نهی کرده و از گناهان بزرگ خوانده؟ واقعا جای تاسف داره