نوشته اصلی توسط
اردیبهشت
خوب اگه خدا یکمرتبه بیاد و تمام حکمهای که داده رو لغو کنه وبگه هرکی بهشت و میخواد باید عکس اونکارها رو انجام بده .تجاوز بکنه زور بگه ادم بکنه بکشه و برای اینکه ادم خوب باشه یک جنایتکار تمام عیار بشه. به قول تو کاری نداریم به اینکه این اتفاق از بیخ و بن چرت باشه به فرض محال این اتفاق افتاده. اینجا خیلی از دینداران متعصب و باحال خودکشی میکنند .چون یهو میبینند که مسخره وملعبه هوسهای خدا شدند و به پوچی کامل میرسند پس بی بروبرگردخودکشی تنها گزینه شونه.واما کسانی که زیاد متدین نیستند وهرجا دستورات دین رو برطبق سلیقه و نفعشون باشه دیندار میشوند وهرجا دستورات به نفعشون نباشه برای خودشون بهانه میراشند که اون دستور را انجام ندن.به زندگی ادامه میدند واتفلقا سعی میکنند دستورات خدا رو موبه مو اجراکننددسته سوم هم که اصلا به خدا اعتقاد ندارند .زندگی میکنند .واما این دو دسته که درحال زندگی هستند مجبورا برای ادامه زندگی بکشند وبکنند تجاوز کنند زور بگن و.... اگر اینکارو نکنند کشته میشن و به گامیروند و مورد تجاوز و زور و .... قرار میگیرند .وگروه چهارم.کسانی هستند که باورنمیکنند خدا دستوراتش رو عوض کرده باشه و به جای دور میروند تا بتوانند دور از چشم گروه دوم و سوم یک زندگی اروم و بی سرو صدا درست کنند.و به دستوراتی عمل کنند که خدا اول به مردم عرضه کرده .و اما من جز کدوم دسته هستم من خیلی فکر کردم و به جرات میگم جز گروه چهارم هستم .چون نمیتونم باور کنم که خدا با توجه به این همه نظم و شگفتی که در جهان آفریده زیر حرفش بزنه .واگر اینکار کرده احتمالا یک کوئیزه قبل از امتحان آخره .راستی اینم باید بگم من دوست دارم ادم متدینی باشم ها ولی نتونستم درست وحسابی مومن بشم .ولی ادم بدی هم نیستم .این نظر منه .ممکنه خیلیها ردش کنند و خیلها هم قبولش کنند .اما چندان برام مهم نیست چون این عقیده منه .حالا یک سوال .هدفت از طرح این سوال چی هستش؟ راست و حسینی جواب بده رفیق.